English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Hivatalos az Intertotó Kupa indulásunk
Hivatalos az Intertotó Kupa indulásunk
Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 48. zeta 2006. Június 13. 00:35 
Red!
Nem az öltözködési, hanem az intelligencia-hiányos stílusa miatt bíráltam a barátod. "FUCK OFF TURK!!!" , ha nem olvastad volna. Az intelligencia nem pénz és nem ruhafüggő.Az igazi baj az, hogy még büszke is rá, és nem érti, miért bíráljuk.
 47. Judas* 2006. Június 12. 21:35 
Red!
Az én barátom is, mint ahogy te is az vagy. Nem akartam megbántani. :)) Nekem az a bajom, hogy sajnos nem képviselitek magatokat a stadionban... Így meg hülyén adja ki magát a dolog, nem? Még akkor is, ha valaha egy csoportba (CBS) tartoztunk, mi mindannyian! A csoport elmúlt sajnos, de a barátság megmarad(t)!Amúgy én sem szeretem a törököket...

Hajrá Sopron! Hajrá piros-fehérek!
 46. red sutton 2006. Június 12. 17:39 
srácok,hagyjátok már Sopron casualt.a barátom,rendes srác,nem akart rosszat.a törökökkel ilyen formában valóban nem kell foglalkozni,de amit a casualról írt azért nem kell cseszegetni.az egy stílus.van akinek bejön,van akinek nem.ha armaniban megy meccsre azzal nem árt senkinek.
 45. zeta 2006. Június 12. 13:24 
Nem akarok kötözködni, de az ilyen elkényeztetett kis okostónik (casual)provokációitól kiráz a hideg.Miért kell véleményt formálni, pláne fikázni egy ellenfél táborát?Hol van ez a harsány hang, mondjuk a mérkőzésen? Szeretem, amikor az okos hülyéskedik, de azt nagyon nem, amikor a hülye okoskodik!Remélem odaállsz a török szurkolók elé-közé, és karakán módon elismétled a mondanivalód! Addig pedig ne égesd a várost így sunyin! Ennyit casuálról és a hozzá hasonlókról.
Lisztes, Tököli?
Hm!
Nem tudom, jó formában, egészségesen biztos tudnának annyit, mint pl.:Cotan, Fecze!
De sem a forma, sem az egészség nem biztos.
 44. kayserispor 2006. Június 11. 19:30 
we hope matches will be very friendly;)there is nothing for bad cause..see you again..
 43. Judas* 2006. Június 11. 18:02 
Tessék Casual barátom!
Lehet felkötni a gatyát... Gondolom kinn lesztek a meccsen is? :)) Nem értelek és értettelek soha sem benneteket.
 42. kayserispor 2006. Június 11. 16:04 
Sopron Casual !you will see who will fuck off!!!WE ARE THE BEST ''KAYSERİSPOR''.. See you later..!Don't forget..!we are city team not village team:)
 41. Pöcsi 2006. Június 10. 17:44 
Konkreten ki lenne jo a CSAPATNAK a szurkolknak mint kesz jo tudasu iranyito es csatar aki magyar?(Vagy lehet idegenlegios?)Sok lehetöseg nincs szerintem.En Liszetesröl tudok nehany dolgot amit mar leirtam.A Möchengladbachnal az elsö 5 meccsen volt kezdö es mar közben es utanna csak csere volt.Nem akarom befeketiteni,de az összefoglalokban sokszor ugy tünt elfut a labda elöl.Na ennyit.
 40. Judas* 2006. Június 10. 17:34 
Félre ne értsetek. Én nem a múltbeli tudásukat vonom kétségbe, hanem attól félek, hogy egyik játékos sem tud annyi plusszt hozzáttennina csapat játékához, mint amennyibe kerülnek. Mert hát mit tudunk a Lisztesről? Azt, hogy már egy éve nem játszott tétmeccset a sérülései miatt. Hát ha kinn sérült, nem hiszem, hogy itthon fitt és egészséges lenne. Valamint nem sérül rá az ex sérüléseire. Tököli szintén jó játékos volt... Mennyit játszott az idén? Hány gólt lőtt? Mennyire volt hasznára a csapatának? Szerintem igen is ezek alapján igazoljunk játékosokat. Főleg ha már "kész" játékosokról beszélünk.
Ami igaz az igaz, Bagoly Gabi eddíg a legnagyobb igazolásunk és ha jól tudom Horváth Andrisnak is van még élő szerződése.

Hajrá Sopron! Hajrá piros-fehérek!

Ui: Ami a Casual témát illeti, én is inkább hordom a saját csapatom, és saját csoportom szerkóit, mintsem Divatbemutatót tartsak egy focimeccs alkalmából. :) Bocs Casual, de így gondolom én is. Remélem jól gondolom a kiléted. :))
 39. Pöcsi 2006. Június 10. 17:07 
Na,ja ha midkettöjük a CSAPATERT hajt akkor nics különösebb problema.Teny kell egy iranyito es egy csatar!
 38. Sandeno 2006. Június 10. 16:25 
Egyikőjüket sem láttátok még soproni szinekben focizni. Majd pár mérkőzés után mondjatok véleményt. És istenem, ki az, aki nem a pénzért focizik. De ha legalább hajtanak... Én szívesem megnézném Márkust, vagy Józsi Györgyöt is Sopronban.
 37. Pöcsi 2006. Június 10. 16:01 
Vegül is igazad van.Mindkettönek megvannak a jo tulajdonsagai,egyik tud iranyitani es ha kell golt löni es a masik is.Rossz megnyilvanulasaik is biztos vannak,de ha tudnak a csapatnak segiteni akkor jöjjenek, de mar az Intertoto meccsekre!
 36. Nagy Jozsef 2006. Június 10. 14:11 
Nos, itt a nyuszi esete..ha sapka van rajta az a baj, ha nincs akkor az! Rutinos irányító kell és rutinos befejező csatár?Mi a gond?Mindenki tudja, hogy Lisztes technikás ügyes játékos!Tököli meg góllövő!! Ja, hogy sokaknak nem szimpatikus? Azt gondolom már eddig is szembesülhettünk azzal, hogy egy dolog a szimpátia, és egy másik a pénz! Mit akarunk? Eredményt, amire büszkék lehetünk, vagy általunk összeállított semmit el nem érő csapatot?Amíg nem voltak saját nevelésű fiatalok, az volt a baj, ahogy játszani kezdtek, a becsmérlő szavaktól volt hangos a stadion!!" Jó magyar virtus!"...sajnos...Nekem sem szimpatikus Tököli, magam is hallottam,amikor még fradistaként melegebb égtájakra küldte fiatal csapatttársát, de ez egy dolog. Tény, hogy jó befejező csatár!Nekünk meg ha jól tudom ez hiányzott az elmúlt bajnokságban!Liszes kvalitását meg nem kell bemutatni, hajtsuk ki MI belőle a valós tudását!!Igeni kell nekünk ez a két rutinos játékos, elvégre posztra és kész játékost akarunk igazolni!A fiatalok pedig mellettük fognak fejlődni! Egy a fontos,már az Intertotó kupa kezdetekor legyenek itt, különben nincs értelme!!Legnagyobb igazolás továbbra is Bagoly Gabi!!!Hajrá Sopron!
 35. Pöcsi 2006. Június 10. 11:02 
Mas tema:nezem a web kamerakat es a Maria szobrnal levönel a bal oldalon van valami furcsa nagy valami? Mi lehet?
Nagyon furcsa szurkolasi modszer ez a divat iranyzat ahogy leirtak.Igy aztan lehet a csapatert kiallni!
 34. A 2006. Június 10. 10:25 
Casual már bocsi,de nektek(neked)mi a fasz közöd van a szurkoláshoz?!Elhiheted,hogy én sem maci-naciban járok Újpest meccsre,de számomra egyértelmü,hogy Újpest meccsre úgy megyek,hogy egy kivülálló számára is "lejöjjön",hogy miért vagyok az adott városban.Ti ezekszerint azért mentek meccsre,hogy a jelenlévő kb húsz átlagban 15 éves kis csitri elött feszithessetek egyett pl Armani polóban.Hát baszod így,hogy téged olvaslak meg azt a másik szurkolói csoportot akiknek TITKOS a honlapjuk elgondolkozom rajta,hogy ki fogja betölteni a City boys megüresedett helyét Sopronban mert ti egyenlőre nullák vagytok....jelzem vigyázz a Törökkökel mert meglátnak valami feszes polóban még meg is basznak szépen:-))))))Ui:igérem majd Sopronban figyelem ki feszeng az adott márkákban,erről majd tuti fogom tudni,hogy ti vagytok!
 33. Gabrielo 2006. Június 10. 09:30 
Tehát akkor ez a Casual a gazdag elkényeztetett kölykök gyülekezete... Szerintem a szurkoló épp azért szurkoló mert a csapata színeit(sálát, mezét stb) viseli. Ezek szerint ti kimentek feszengeni, a 20 000 ft-os nadrágban:) szerintem akkor ez a casual szánalmas már bocs.
 32. jani_91 2006. Június 10. 01:19 
eh...rutin.. Beppének is volt rutinja, játszott nemtudom hány meccsen, nem akarrok hülyeséget mondani... a Tököli, az meg maradjon inkább, a megyei 3-ba... szerintem, de legalább a Sira Pisti hosszabbított
 31. Sopron Casual 2006. Június 09. 23:49 
A casual irányzat a 80-as évek elején indult útjára Angliából. Az a lényeg, hogy nem viselnek ajándéktárgyakat, klubszineket. Viszont igen drága „designer” sportruházatot hordanak. Ma a következő márkák a legkedveltebbek: Stone Island, CP Company, Paul & Shark, Lacoste, Aquascutum, Burberry, Armani Jeans, Henri Lloyd, Prada. Akit érdekel a téma:http://www.terracelinks.cjb.net/
 30. A 2006. Június 09. 23:06 
megkéselt szurkolók majd mindegyik országban vannak,és pláne ne az Angolokkal példálozzál,akik ha kiszabadulnak az országukból akkor állatok(mondjuk otthon is ha hihetünk a Football Factory-nak)A sálat nem tudtam,de ez valószinüleg azért van mert erről a casualról sem hallottam egy büdös szót sem,de majd felhívom a Sopron szakértő haverom és ő majd felvilágosít!
 29. Judas* 2006. Június 09. 22:13 
Hát igen. Jöjjenek a fiatalok... :)))))))))))))
Komolyan mondom ez vicc. De ha ezt akarja a wizzair, akkor nyomja a lét. Majd meglátja, hogy ablakon kibaszott pénz ezek a játékosok. Most mondom, hogy az egész szezonban a Lisztes max.10, a Tököli 14 meccsen fog játszani!! Persze ha idejönnek. :))
 28. Joco_cbs 2006. Június 09. 20:43 
Két pletyó az ftc.hu-ról:)ELÉG SZARUL HANGZIK " KIÉGET MAGYAR FUTTBALL KURVA!

Lisztes Krisztiánnál jó esély van arra, hogy hazatér. Ebben az esetben erősen benne van a kalapban a Ferencváros, de erre csak abban az esetben van esély, ha tőkeerős befektető érkezik, és rendeződnek az anyagiak. Lisztest a hírek szerint a tavalyi évhez hasonlóan a Sopron is erősen invitálja, a nyugat-magyarországiak a zuhanyhíradó szerint komolyan áldoznának a játékosra.
Tököli Attiláról köztudott, hogy legszívesebben az Üllői úton folytatná pályafutását, a támadónak azonban számos konkrét ajánlata van más hazai együttestől is, ezek egyike a Sopron, ahol a klub tulajdonosa első helyre tette a támadót a listán, amelyen azon játékosok neve szerepel, akiket a következő idényben mindenképpen csapatában szeretne látni.
 27. Pöcsi 2006. Június 09. 20:37 
Itt nalunk sincs semmi baj a törökökkel, jo DÖNER KEBABOT keszitenek majd minden heten eszünk.
Embere valogatja biztos vannak agresszivek is.
 26. Sopron Casual 2006. Június 09. 20:03 
Az én véleményem kicsit más a törökökről (megkéselt Leeds szurkolók)! Az pedig amit ide irogattak, nem más mint provokáció. Egyébként mint casual nem hordok sálat!
 25. A 2006. Június 09. 17:29 
Kiki elárulom így bizalmasba,hogy 6 évig melóztam Németországban(nem egy huzamban)Baden-Würtenberg tele van Törökökkel,akik igen jó kapcsolatban vannak a helyi magyarokkal...szóval nekem csak jó tapasztalatom van velük,biztos vagyok benne,hogy ha normálisan álltok hozzájuk Sopronban sem fognak balhézni....mert,hogy jönnek majd a meccsre sokan abban biztos vagyok.
 24. acidburn 2006. Június 09. 16:50 
Ha szidod öket nem is csodálom, hogy jól megpicsáznak. :-)

Inkább köszönd meg, hogy beírta kire kell oda figyelnünk majd. :-D

Gökhan Ünal valami ügyi csatár lehet: http://www.sonsayfa.com/images/news/gokhan.jpg

A másikat meg mintha most igazolták volna: http://www.kayserispor.org/news_details.asp?News=1301
Igaz nem értek belöle egy szót sem.
 23. Pöcsi 2006. Június 09. 16:38 
Ahogy nezem Liszteröl nincs jo velemeny.En a rutinja miatt gondoltam jo megoldas,de mint embert nem ismerem.Ha csak ugy jön ide,hogy nincs jobb akkor az egesz kerdeses.Multja itt NO-ban közepes,volt egy-ket jo megmozdulasa es golja,de nagyon sokszor be vagy lecsereltek.Na ja es ha meg arogans is?!
 22. Kiki 2006. Június 09. 16:17 
@ A: oké, h nem kell egyből parasztkodni
De... Mi sem regisztrálunk az ő honlapjukon, h fikázzuk őket meg beírogassuk, h Sopron-K..miafeneanevük 4:0
De A, találkoztál te már törökkel? Nagyon nyugodt, higgadt emberek! Csak miután egyedül nem tud elverni az egyik, akkor kezd el a többi is ütni...
 21. A 2006. Június 09. 15:52 
Sopron casual,jó parasztnak lenni mi?Ahelyett,hogy békésen sálat cserélnél a Törökökkel a stadion elött,alapból parasztkodsz.Jópofa ez a mindenki ellenség szemlélet hazai viszonylatban,de külföldiekkel nem ez a cél....szerintem!
 20. Dewmist 2006. Június 09. 13:13 
Egyetértek Liver-rel és Judas-sal, Lisztesnek ez a hozzáállása sértő a Klubra nézve! Ha a Fradi, vagy a Mönchengladbach nem, akkor jók lesztek ti is...persze csak akkor, ha a hazai meccsek előtt a szurkolók a lábamhoz borulnak, labdába-érésenkénti prémiumot kapok, jaaa és a wc-s néni kizárólag rózsaszínű butyit hord az otthonkája alatt! Ki a faxnak kell ez a kiégett "sztárocska", akinek se jelene, se jövője nincs!? A múltjából akarja eladni magát, kell a fenének, nem csak Július végén, de Júniusban sem. Legyen már a csapatvezetésben annyi büszkeség, hohy megmondják neki, kisfiam, 3.-kénti csapat nem leszünk! Aztán, ha nem kell majd sehol, akkor leigazolja a - hogy aktuálisat mondjak - III. osztályú, török Tülüatükümbili! Oda való!
 19. Judas* 2006. Június 09. 09:02 
Elírás vagy nem, érthetetlenül állok a hír előtt. Minek és kinek kell egy lejárt Lisztes? Valóban a fiatalítás a cél? :)) Ráadásul megint egy olyan "sztárallűrökkel" megáldott játékost akarunk idehozni aki csak az önös érdekeit tartja szem előőt, és ha azok nem úgy alakulnak ahogy azt ő szeretné akkor jöhet a "ha ló nincs, jó a szamár is" verzió. Aztán majd lesz ami lesz, el alibizgetek én itt a vidéki sutyerákok között... Szóval ha a hír igaz, gratulálok mindenkinek akinek köze van az erősítésekhez!

Hajrá Sopron! Hajrá piros-fehérek!
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2021. április 19., hétfő
Emma
H K Sz Cs P Sz V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470