English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

AZ FC Sopron sajtóközleménye
AZ FC Sopron sajtóközleménye
Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 14. Dewmist 2006. Május 17. 21:28 
Beppe! Mille grazia!
Bagoly Gabi! Küldd el a tel.számod az e-mail címemre, tudok segíteni abban, amiről beszélgettünk! exrainbow@freemail.hu
 13. acidburn 2006. Május 17. 18:03 
Köszönjük Beppe, hogy jöttél nekünk segíteni. Remélem lesznek azért jó emlékeid Sopronról és nem csak az a fránya sérülés fog emlékeztetni ránk.

Sok sikert a további életed folyamán!
 12. DivatDrukker 2006. Május 17. 18:02 
Nagyon inteligens, ide belemásolni valamit. Szerintem az internet a linkek-böl él. Lehet hogy még nem hallottál róla, hogy ilyen is létezik.

De nem lenne egyszerübb azt ide beilleszteni? Már elnézést.
 11. New4 2006. Május 17. 17:35 
RABÓCZKI BALÁZS: Egy kis érdekesség!!!

A vendégek kapusa, Rabóczki Balázs előbb a jobb, majd a bal lábával végezte el a kirúgásokat – szinte egyforma pontossággal.

Rabóczki Balázs, a Sopron kapusa azzal is kitűnt a Vasas elleni bajnoki mérkőzésen, hogy ballal és jobbal is remekül, pontosan végezte el a kirúgásokat. Lábcserélgetésének egys-zerű oka volt. A kapus jobb lába meghúzódott, ő pedig nem szereti, ha valamelyik játékostársa hozza játékba helyette a labdát, ezért használta a balt.

„Be kell valljam, tizennyolc-tizenkilenc éves koromig bele se mertem rúgni ballal a labdába – mondta a kétszeres válogatott kapus. – Szerintem azonban egy magára valamit is adó profi labdarúgó nem teheti meg, hogy ne használja mindkét lábát, ezért amikor Dunaújvárosba kerültem, Pálinkás András segítségével rengeteget gyakoroltam, akár száz-kétszáz kirúgást is naponta. Ezt azóta sem hanyagolom, és ha nem is mindennap, de minimum kétnaponta végzek pluszedzéseket, valamint a mérkőzések előtt is dekázom legalább ötvenet, ezzel is növelve a labdabiztonságot.”

A hosszú évek tréningjeinek köszönhetően Rabóczki Balázs immár mindkét lábával egyformán labdabiztos: szerinte ez napjaink futballjában elengedhetetlen, hiszen a védők már minden helyzetből hazaadhatják a labdát, és ha éppen a bal lábra passzolnak a társak, akkor nincs idő forgolódni.
„Amikor Dániában futballoztam, az utolsó évben fiatalítás volt a csapatnál, és a felkerülő három-négy futballistának nem okozott problémát sem a bal, sem a jobb láb használata – tette hozzá Rabóczki Balázs. – Szomorú vagyok, hogy Magyarországon ez nincs mindenkinél így, sok olyan játékos van, aki ezt kevéssé tartja fontosnak. Pedig ez csak hozzáállás kérdése: ha kérdeznek, mindig felhívom a kétlábasság fontosságára a fiatalok figyelmét.”
Nézzük akkor azon kevés fiatal egyikét, aki igenis igyekszik mindkét lábát képezni. Hogy megéri, arról csak annyit: Demjén Gábor a nyáron a holland Ajaxnál bizonyíthat.

Az NSO ajánlja:
Ingyenes focimenedzser játék
Állítsd össze Te is saját sztárcsapataidat!
8 bajnokság
7 millió Ft értékű össznyeremény
CSATLAKOZZ TE IS!
„Balázs nagyon sokat segít nekünk, és példakép lehet a számunkra, hiszen tapasztalt, rutinos játékos, akitől rengeteget lehet tanulni – mondta a szélső középpályás a kapusról. – Az edzéseken igyekszem fejleszteni a bal lábamat, többet használom, mint a jobbat, de aki külföldre akar igazolni, annak ez a minimum. Voltam korábban próbajátékon Franciaországban, ott azért küldték el az egyik játékost, mert nem tudott ballal beadni.”
Demjén Gábor 20 éves, lassan kész játékos, de igazán tinédzserkorban lehet fejleszteni a balt (vagy adott esetben a jobbot.) A múlt héten véget ért luxemburgi U17-es Európa-bajnokságon szereplő tizennyolc magyar futballistából tizennégy az agárdi Sándor Károly Akadémia labdarúgója, ezért érthető, hogy edzőjüknél, Tamási Zsoltnál érdeklődtünk, a magyar futball jelenlegi legnagyobb reménységeinél mekkora hangsúly kap a gyengébbik láb erősítése.

„Én is ismerem azt a feladatot, amikor az egyik kezünkkel a hasunkat simogatjuk, a másikkal pedig a fejünket ütögetjük, s tudom, van, akinek ez nehezen megy, ennek ellenére úgy gondolom, gyakorlással jelentősen javítható a gyengébb láb – mondta Tamási Zsolt. – Nagy hangsúlyt fektetünk az egyéni képzésre, amelynek része a skálázás mindkét lábbal. Nemcsak a rúgótechnikát akarjuk fejleszteni, hanem a labdaátvételt és a cselezést is, ezért minden gyakorlatot jobbal, valamint ballal is elvégeznek a labdarúgók. Nemcsak most, hanem remélhetőleg tíz év múlva is. Persze a tehetség itt is számít, és hasznos, ha minél fiatalabb korban gyakorolnak a játékosok a gyengébb lábukkal is. Ezzel el lehet érni, hogy a rosszabb láb se legyen ügyetlen, és beidegződjön a futballistáknál: mindkét lábukat használják.”

 10. New4 2006. Május 17. 17:23 
Sira István

Hónapokon keresztül - térdszalag-szakadása miatt - a maródiak között volt Sira István, a Sopron csatára. Április végi visszatérésekor ismét problémái akadtak, combizom-húzódás miatt 4 hétre dőlt ki. A játékos a múlt héten már futóedzéseken vett részt, a héten már teljes értékű munkát végezhet.
- Bízom benne, hogy a hétvégén már pályára léphetek - mondta honlapunknak Sira. - Úgy érzem, teljesen rendbejött a combhajlító izmom.
A 30 esztendős labdarúgónak május 31-én lejár a szerződése a Sopronnál, ezzel kapcsolatban is érdeklődtünk nála.
- Hét éve játszom a Sopronban, bízom benne, hogy kapok új szerződést. Egyelőre még puhatolózás sem történt az ügyemben, úgy gondolom, hogy a hátralévő három találkozón eldől a sorsom.
 9. New4 2006. Május 17. 17:21 
Takács Tamás
Takács Tamás nem tartozik a legszerencsésebb játékosok közé: tavaly május óta két súlyos sérülést is meg kellett élnie. A Honvéd volt és a Sopron jelenlegi kapusa szerdától újra teljes értékű munkát végezhet, igaz, ehhez orvosa jóváhagyására is szükség lesz. A fiatal hálóőr nincs könnyű helyzetben, hiszen a Hűség Városában Rabóczki számít első számú kapusnak, és az ő formáját elnézve nehezen elképzelhető, hogy rövid időn belül lehetőséghez jusson.
- Szerdán még van egy kontrollom, de ha az orvosom mindent rendben talál, akkor elkezdhetem a teljes értékű munkát - mondta Takács. - Úgy vélem, hogy teljesen egyedi edzéstervet kell felépíteni számomra, de nem szabad ész nélkül belevetnem magam a munkába, mert akkor könnyen rásérülhetek korábbi problémámra.

 8. beppepapa 2006. Május 17. 14:33 
Beppe! Köszönünk mindent amit a csapatért tettél, tényleg jó lett volna ha az utolsó meccsig maradsz és úgy köszönünk el tőled, de ez van:) Sok sikert a további életedben!
HAJRÁ SOPRON!!!
 7. Pöcsi 2006. Május 17. 13:17 
Talan lehetne egy bucsumeccset szervezni,talan egy olasz csapattal!
 6. mfel 2006. Május 17. 09:03 
Én azt gondolom, hogy méltóképpen kellett volna elköszönni tőle, a 100. hazai meccs erre jó alkalom lett volna. Mégiscsak más lett volna, ha több ezer hazai szurkoló tapsával hagyta volna el végképp a játékteret, mint így, sérüléssel lebandukolva. Még azt is el tudtam volna képzelni, hogy az 1. percre beáll és azután egyből cserével lejön.
Köszönöm Beppe! Köszönöm a vezetésnek, hogy soproni pályán ilyen játékost láthattunk.
 5. Liver 2006. Május 17. 08:56 
Hát, nagy élmény volt őt a soproni csapatban látni, ezzel együtt, ahogy a főhős a Schindler listája c. film végén mondja: " I could have done more. A could have done so much more..."
Sajnos a körülmények nem úgy alakultak, hogy nagyobbat lendítsen a csapat szekerén, mégis nagyon köszönjük Beppe, hogy itt voltál.
Grazie di tutto, Beppe !
 4. tahi 2006. Május 17. 08:27 
Ja, és köszönjük Beppe, sok sikert neked, talán még nem akasztod végleg szögre a csukádat! Grazie!
Forza Sopron!
 3. tahi 2006. Május 17. 08:25 
Talán egész másképp alakulhatott volna a csapat sorsa, ha febr. 26-án a picipest elleni meccs 44. percében nem sérül meg. Azon a meccsen is óriási elánnal , a többi játékost űzve hajtva vetette magát harcba a felázott de már havas és göröngyös pályán. Ez lett szegénynek a veszte. Elvesztettük a csapat vezérét. Szerintem legalább 10-12 góllal fejezte volna be a szezont és ma mi készülhetnénk a kupadöntőre...
 2. Gabrielo 2006. Május 17. 06:40 
Életreszóló élmény volt téged itt tudni! Aztán szólj a srácoknak, hogy jöjjenek Sopronba játszani:)
 1. Gholki 2006. Május 16. 22:46 
Köszönjük Beppe hogy itt voltál további sikereket az életbe.

Hajrá Sopron
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2021. január 17., vasárnap
Antal
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470