English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

A telefonnál: Dario Bonetti!
A telefonnál: Dario Bonetti!

A legelső betelefonáló, majd őt követően még többen is aziránt érdeklődtek, hogy mit vár a mester a szombati, Diósgyőr elleni összecsapástól:
- Természetesen győzni szeretnénk hazai pályán, nem is lehet más a célunk - válaszolt szinte azonnal Dario Bonetti, majd így folytatta: - Egész héten azért dolgozunk keményen, hogy hétvégén legyőzzük a Diósgyőr csapatát. Tanulmányoztuk a játékukat, tudjuk, hogy mit várhatunk ellenfelünktől, mi pedig minden idegszálunkkal azon vagyunk, hogy eredményesen szerepeljünk.

Egy soproni futballrajongó a hétvégi, bajnoki mérkőzéssel ellentétben egy kényesebb témát feszegetett, mégpedig a kupakudarcot. Az olasznak persze erről is megvolt a maga véleménye, amit ki is fejtett:- Nagyon el vagyok keseredve, de az élet nem állhat meg, tesszük tovább a dolgunkat. Egyik mérkőzésen sem játszottunk jól, és erőnlétben is akadtak problémáink. Hiányzott egy olyan játékos a csapatból, mint például Signori, aki nem csak az előkészítésben, de a góllövésben is képes jeleskedni. Ha már az olasz sztárjátékosnál tartunk, több soproni szurkoló is elsősorban Beppe hogyléte és holléte felől érdeklődött. A mester így próbálta a kétkedőket megnyugtatni:
- Csütörtök délután érkezik Sopronba a játékos, reményeim szerint teljesen egészségesen. Az edzéseken megnézzük majd, hogyan mozog, és ha mindent rendben talál a szakmai stáb, akkor a hétvégi mérkőzésen már számítunk rá, és talán játszani is fog. Azt azonban nem tudom, hogy mi lesz a nyáron lejáró szerződése után.

Igaz, az időjárás alapján még igazi tavasz sincs, de ha már szóba került a nyár: a jövőbeni tervek felől többen is érdeklődtek:
- Nem tudni, mi lesz később! Egyelőre számomra az a legfontosabb,hogy a Diósgyőr ellen nyertesként hagyjuk el a pályát. A várható erősítésekkel kapcsolatban sem tudok neveket mondani. De az igazolások mellett fontosabbnak tartom, hogy fiatal játékosaink, akik most még csak ingadozó teljesítményre képesek, töretlenül fejlődjenek.Sajnos, mint ahogy Beppe, vagy az erősítések, így a saját sorsom kapcsán sem tudok mit mondani. Egyelőre koncentráljunk csak az előttünk álló feladatokra! Az biztos, hogy én elégedett vagyok a körülményekkel, nagyon jól érzem magam a városban. Tetszik a magyar emberek mentalitása, főleg az feltűnő, hogy mennyire fontos számukra a család. Lassan a magyar konyhát is megszokom, de ha mégis hiányozna valami, hazám autóval is csak hat óra távolságnyira van. Tehát ha úgy adódna, akkor szívesen maradnék!

Egy soproni érdeklődő Dario Bonettit példaképéről, saját edzői hitvallásáról, majd kedvenc csapatáról kérdezte:- Hirtelen akár tíz nevet is említeni tudnék azok közül, akik a kedvenc edzőim, vagy példaképeim közé tartoznak. Nem biztos, hogy a sikeres tréner a jó edző, hiszen teszem azt többen is nagynevű játékosokkal képesek csak eredményesen dolgozni. Carlo Ancelotti, az AC Milan
edzőjét mégis kiemelném, hiszen egy iskolában végeztünk és roppant szimpatikus számomra, nem beszélve arról, hogy gondolkodásában is közel áll hozzám. A kedvenc együttesem pedig az AS Roma csapata, mindig nagyon szorítok nekik.

Az olasz mesteren látszik, hogy szívén viseli soproni csapatának sorsát, ám származásából adódóan tekintetét gyakran az olasz labdarúgásra, és hazája nemzeti tizenegyére is irányítja: - Az olasz válogatottnak ötven százalékos esélye van a végső győzelemre a világbajnokságon. Rengetegen panaszkodnak, hogy sok az idegenlégiós az olasz labdarúgásban. Erre én azt mondom: a jó
külföldi játékosok rengeteg fizető nézőt vonzanak a lelátókra, a futball pedig elsődlegesen pénzből él, és ez egy döntő szempont. A világbajnokságtól egyébként azt várom, hogy igazi ünnepe legyen a futballnak.

Egy úriember soron következő kérdésével visszaterelte a témát a honi
labdarúgás medrébe. A hívó fél ugyanis a soproni csapat által gyakran
labdaelrúgásért és reklamálásért kapott figyelmeztető kártyákat nehezményezte. Dario Bonetti erre a felvetésre is készségesen reagált:
- Egyetértek a telefonálóval, sok esetben buta fegyelmezetlenségek miatt kapunk sárga lapokat, így pedig kulcsemberek esnek ki néha az eltiltások miatt. Természetesen az ilyen esetekre megalkottuk a saját, házon belüli szabályrendszerünket, így minden ilyen tettért pénzbüntetés jár a játékosoknak.

Dario Bonetti válasza, akaratán kívül persze, zárszó lett. A déli harangszó felcsendülésekor ugyanis az olasz feltette napszemüvegét, majd "Forza, Sopron!" kijelentéssel felállt a telefon mellől, és távozott. Azt ajtóban visszafordult és megemlítette, hogy sok még a teendője: délután edzést tart játékosainak.

Voleszák Gábor

Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 4. Christian 2006. Április 14. 17:08 
Remélem Bonetti a következő idényben is maradni fog!Mert arra ( ha nem robbantják szét!!! ) össze érik a csapat! És akkor már komolyabb eredményekre is lehte számítani, hiszen elég erős a keret! Szerintem most is a várakozáson felül teljesítünk.( Sartor pl. remek teljesítményt nyújt a mind a hátvédként, mind a középpályásként egyaránt ) Mivel illúzió lene még nagyobb eredményeket elvárni!!!! Remélem az idény végén az 5. helyen zárjuk majd.
 3. Dewmist 2006. Április 14. 16:08 
Antilop, legyen igazad! Attól függetlenül azt már most is tudhatná mindenki, legfőképpen maga az edző, hogy számítanak e rá a következő szezonban! Gondolom, a játékosoknak sem lenne mindegy, már, akinek jövő szezonra is érvényes a szerződése.
 2. Antilop 2006. Április 13. 20:22 
Ezt azért nem mondanám. Sehosem szokták a jövö évi igazolásokat, szempntokat a szúrkolók orrára kötni. A vezetök már biztos tudják az elképzeléseket.
 1. Dewmist 2006. Április 13. 20:17 
Az azért kissé szomorú számomra, hogy maga az edző sem tud semmit a jövőről! Most, amikor már nincs különösebb tétje a szezonnak, a laposiakhoz hasonlóan, lehetne alakítani a "jövő" csapatát. Ehhez képest senki sem tud semmit a következő szezonnal kapcsolatban...
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2020. július 2., csütörtök
Ottó
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470