English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Rabóczki most még szomorú, de keményen dolgozik tovább
Rabóczki most még szomorú, de keményen dolgozik tovább
 Először is gratulálok szombati teljesítményéhez!
- Nagyon köszönöm. Úgy érzem, egy kapusnak az átlagnál mindig is többet kell nyújtania, főleg akkor, amikor csapata olyan erős ellenféllel találkozik, mint az Újpest együttese. Elsődleges célom az volt, hogy minél tovább megőrizzem kapunkat a góltól,feladatomat sajnos csak több-kevesebb sikerrel tudtam elvégezni.
- Az elért eredmény gondolom, nem ad okot a túlzott örömre, sőt, ha ön nincs, a különbség a két csapat között, főleg az első félidőben, akár gólok számában is nagyobb lehetett volna. Hogyan látta belülről a mérkőzést?
- Természetesen nagyon csalódott és elkeseredett vagyok. Érdekes volt az első félidő, hiszen csapatkapitányként úgy vezettem ki a fiúkat a pályára, hogy erőnlétileg semmi bajunk nem lehet, hiszen ilyen szempontból jól állunk, illetve a lila-fehérek szerdán egy fárasztó kupamérkőzést is vívtak. Ennek ellenére aztán úgy tűnt, mintha szétfutottak volna minket, főleg az első negyvenöt percben. Többször is képesek voltak létszámfölényt kialakítani, támadóik könnyedén kerültek mögénk, és egyéni hibáinkból ziccereket dolgoztak ki. A
második játékrészre már feljavultunk, ám munkánk nem járt sikerrel, hiszen eredménytelenül, vereséggel tértünk haza.
- Mindkét megadott újpesti büntetőt akció közelből élhette át. Akkor ott a helyszínen meg tudta ítélni jogosságukat?
- Az első büntető befújásakor nagyon ledöbbentem. Tipikusan olyan párharc volt, amiből rengeteg van a mezőnyben is, mégsem fújják le. Nem beszélve arról, hogy Demjén előbb a labdát rúgta el, majd az újpesti játékos csak ezek után esett be a tizenhatoson belülre. Ami pedig a második tizenegyest illeti, úgy gondolom, ez a dolog nincs tejes mértékben letisztázva a futballban, ugyanis sok az olyan szabálytalanság, mikor a kéz találkozik a labdával, de a játékvezetők nem minden esetben tudják, hogy hogyan döntsenek. Ibric esetében nem a kéz kereste a labdát, hiszen védőnk nem akart, teszem azt, belebokszolni a játékszerbe. Egyszerűen nem tudott már elugrani, Kovács Zoltán pedig rábikázta a labdát, és a szurkolók bekiabálására Kassai sporttárs befújta. Sajnos, ennyit számít az Újpestiek hazai pályán való respektje. De azt mondom, még ha ezt be is fújta a bíró, akkor ahhoz, hogy következetes maradjon, be kellett volna fújnia Cigan egyértelmű lerántását is. De ez a múlt, nem foglalkozunk vele, hiszen már elúszott. Összességében azt mondom,még így is reális eredmény született a jó Újpest ellen. Most már csakis a következő feladatra koncentrálnunk és dolgozunk keményen.
- Ha már a kemény munkáról esett szó: amikor mérkőzés közben rátekintünk önre, állandóan egy 110 százalékon pörgő kapust láthatunk a pályán. Hogyan készül az összecsapásokra, miként motiválja ennyire magát?
- A motivációval nincsen különösebb gondom, hiszen nagyon szeretem a futballt, és profiként ezt egy kőkemény munkának tekintem. Labdarúgónak lenni ebben az értelemben ugyanolyan foglalkozás, mint akár egy újságíróé vagy tanáré, hiszen nekik is 110 százalékot kell napról napra teljesíteniük, hogy ne érje szó a ház elejét. Minden csak hozzáállás kérdése. Ha a magyar labdarúgók többsége teljesítményéhez hozzátenne még harminc vagy akár negyven
százalékot is, akkor már jóval előrébb tartanánk. Én személy szerint a következő mérkőzésünkre való mentális, fejben való felkészülést már vasárnap elkezdtem, hiszen fontos, hogy sikeresen hagyjuk majd el a pályát. Nem elég a mérkőzés előtt három órával ráhangolódni az összecsapásra, ha így tennék, az már régen rossz lenne. Megpróbálok a legsportszerűbben élni.
- Kapusedzője, Gendúr László két héttel korábban említette, hogy sok hálóőrt látott már, de egyikük sem olyan kiváló, mint az állandóan válogatott formában védő Rabóczki. Elérhetőnek érzi a nemzeti tizenegybe való meghívását?
- Edzőm természetesen kissé hazabeszélt, hiszen nagyon jó a kapcsolat közöttünk, és remekül tudunk együtt dolgozni. Ám aki ismer, az tudja, hogy nekem mindennél többet jelent a magyar válogatott, a címeres mezben való szereplés. Lothar Matthäus kapitánysága alatt ott voltam a keretben, annyi előnyöm van, hogy most már hétről-hétre játszani tudok, úgy gondolom elfogadhatóan. Bízom benne, hogy az új szakmai stáb is számít rám, akár csak a bővebb keretben is. Nem baj, ha nem én leszek az első számú kapus, de azért dolgozom keményen, hogy bebizonyítsam, ott a helyem a legjobbak között.

Voleszák Gábor
Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 18. zeta 2006. Április 11. 19:56 
Ja, igen!
Kassai pont erre van kitalálva, különben nem lehetne ott!
Mindig kell olyan s..gnyaló, aki bármit megtesz a főnökének.Most nem a Fradit, hanem az Újpestet kell nyomni.Nekünk egyik sem jó.
 17. zeta 2006. Április 11. 19:53 
A!
Hidd el, szándékosan emlékeztetlek!:-)))
Ezért gondoltam, hogy tisztában vagy az itt uralkodó hangulattal!
Ha ugyanezt itt is megtetted volna, senki nem akart volna froclizni!
 16. A 2006. Április 11. 12:26 
Zeta,gondolom nem vagy tisztában az Újpest-fradik történetével,ezért jelezném neked,hogy 2 éve bizonyos Kassai játékvezető ajándék 11-esével hozta 1:1-re a meccsett a fradi Újpesten!Ja és jelzem mondtam ilyet igaz csak Gömbinek a meccs után:-)))
 15. Dewmist 2006. Április 11. 09:32 
"A", még csak annyit, Te visszakérdeztél, akkor most visszapasszolnám a lasztit! Szerinted mekkora anyázás, fröcsögés lenne a részetekről, ha pl. a második, jogtalan tizit nem adja meg Kassai és Cigan lerántásáért - 1-1-es állásnál - befújja nekünk a jogosat??? Gyanítom, Kassai a hétvégén már a megyei II.- ben fújná a sípját! Vidéken! :-)
 14. Dewmist 2006. Április 11. 09:26 
Tudod "A", nem azt várom, hogy kegyes hazugsággal "kábíts", gyengék voltunk, erre nincs mentség. De a tény, attól még tény marad, ha nincs Kassai, nem nyertek. A másik dologhoz csak annyit: nem a helyezéstől kell függővé tenni, melyik csapatnak mennyire van szüksége a pontokra! Csak halkan jegyzem meg, vidéki csapat esetében ez még hátrány is, nem előny! Tudod, minden mérkőzés előtt kivisznek egy szép, sárga zászlót a pályára, ami nem csak a játékosoknak, hanem a játékvezetőknek is szól(na), Fair Play Please, ahogy az angolok mondják! EZ az alaptézis!
Gondolom, Kassainak még senki nem fordította le, ezért fogalma sincs, mit jelent! :-)
 13. zeta 2006. Április 10. 23:31 
Attól, hogy nem szólhatunk bele a dobogóért folyó harcba, akkor tapsoljunk a csalásnak?
Azt elképzelem, Te mit szólnál, ha mondjuk a Fradi elleni meccseteket így döntenék el.
Senki nem várja, hogy te mentegetőzz a csaló miatt,de kijelenteni, hogy minden sportszerű és korrekt volt? Annyit mondhattál volna: jogtalan segítséget kaptunk, na és?


 12. A 2006. Április 10. 21:15 
Dew, most öszintén mi a tökömet kellett volna mondanom?Sőt ha esetleg te lettél volna ilyen helyzetben(gondolom már voltál)akkor te mit mondtál volna?Ha esetleg én leborulok a Sopron játéka elött és elismerem,hogy sokkal jobbak voltatok nálunk és az a szemét bíró csalt attól mi változott volna?Uiés ne felejtsd el,hogy én egy olyan csapat szurkolója vagyok akiknek égetően fontos minden győzelem,nektek meg nagyjából szarmindegy(ahogy a Németek mondják),hogy 5. vagy 6. helyen végezetek!
 11. Pöcsi 2006. Április 10. 19:13 
Csak igy tovabb RABO!Ki tud valamit arrol, hogy szerdan es penteken mikor van edzes?
 10. Dewmist 2006. Április 10. 15:10 
Ne haragudj "A", de ennél többet vártam tőled, az "igazság bajnokától"! Nem csak akkor kell korrektül megmondani a frankót, ha más csapatról van szó, sőt! Én is azon a véleményen vagyok, hogy gyengék voltunk ellenetek, de ez nem mutatkozott volna meg gólokban, ha nincs Kassai "sporttárs"! EZ AZ, ami fáj! Én az MTK elleni tizire is emlékszem ( 0-0- nál!!!), az is közröhej volt! Valahogy a pesti csapatok ellen ilyen kamu büntiket sohasem ítélnek, ha vidéki gárda az ellenfelük, hazai pályán! Több, mint érdekes! Elbagatellizálhatod a dolgot, ezzel csak magad minősíted!
Rabó, ne szomorkodj, felesleges! Te mindent megtettél és hiába védted volna ki Rajczi tizenegyesét, kaptak volna 3.-at sőt 4.-et is, ha szügséges!
Remélem, Bozsik figyelemmel kíséri a teljesítményed és akkor nem lehet kérdéses, ki legyen a válogatott első számú kapusa!
 9. Gabrielo 2006. Április 09. 20:59 
Bizony Rabót be lehetne tenni a válogatottba! Király már már kezd kiégni sztem. És ha próbálkadós időszak jön mint Lotharnál volt akkor bizony Horváth Andris megérdemelné, valamint a Bagoly Gabi is érdemelne egy lehetőséget. Mondjuk én hozzátenném, hogy nem csak Rabó emelkedik ki a magyar kapusmezőnyből jelenleg, hanem Végh Zoli is. Ejj ja minden poszton olyan jól állnák mint kapusposzton...
 8. ivagege 2006. Április 09. 20:58 
LE A KALAPPAL RABÓ!!!!!!! Legközelebb abból a kibaszott "felesleges"csokiból is adok:D:D
 7. zeta 2006. Április 09. 20:29 
A!
A veszekedésnek nem látom sok értelmét én sem.De:
Az Újpest szúrkolókon kívül szinte mindenki egyetért abban, hogy erősen lejtett a pályátok.
Különben meg gratulálok!
 6. beppepapa 2006. Április 09. 20:28 
Úgy könnyű ám 2 gólt lőni ha 2szer rugatják a 11-est...ha a 2.11-es is kimaradt volna akkor jött volna egy 3.,4....ha más nem marad akkor meg a mélyen tisztelt kassai fogta volna a labdát és begurította volna a kapunkba...
 5. A 2006. Április 09. 19:52 
Pocza ezzel a dumával mit szeretnél elérni?Egyrészt oda irok ahova akarok,nálad komolyabb emberek véleményére esetleg még adnék is,arra a felvetésedre meg,hogy a focit gólra játszák csak annyit kérdeznék,hogy az egy vagy a kettö a több gól...?!
 4. Forza 2006. Április 09. 19:15 
Gholki!

Gyepest és Sitkut talán még te sem gondolod komolyan... Kuttor meg túl idős, max. 1 évre lenne megoldás. Ellenben Rabó és egy jó formában lévő Horváth Andrást tényleg megérne egy próbát.

Gratula Rabó. Így tovább. Félek jövőre már nem nálink védsz...

HAJRÁ SOPRON!!!
 3. Gholki 2006. Április 09. 18:06 
Rabó csak így tovább! Remélem Bozsik Péter nem rakja majd be azokat a légiósainkat akik csak episodszerepeket kapnak külföldön. Szerintem a legeredményesebb az lenne ha a válogatott olyan játékosokból álna akik hétről hétre a csapatukért küzdenek idehaza.

Én a következő nemzeti 11 küldeném pályára:

Rabó (Király)

Kuttor-Juhász-Gyepes-Huszti

Gera-Sándor T.-Horváth A.-(Tóth N.)

Rajci-Sitku(Kovács, Tisza, Szabics)


Csak olyanokat tennék be akik ténéleg hétről hétre a bajnokságban a legjobbjukat mutatják.


Hajrá Sopron!! Grat Rabó. Nálunk te vagy a legjobb.
 2. Pocza86 2006. Április 09. 18:05 
Tudod mit A van egy ötletem. Menj haza a saját honlapotokra és ott szopd a kassait. Nem hiányzik nekunk h te itt legyél. Amugy hiaba volt millio helyzetetek a focit gólra játszák. Vegyetek ti is egy rabóczki szintű kapust és akkor ti is 30 ból egyet kaptok be. Na csá. Hajrá Sorpon!!!! Szép volt Rabó. Gyönyörű védéseid voltak. csak igy tovább!!!!!!!!!
 1. boby 2006. Április 09. 17:54 
Hará Rabó te vagy a császár!!!A CSATÁRAINKROL MIKOR OLVASHATUNK ILYET???? HAJRÁ SOPRON!!!!!
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2020. július 2., csütörtök
Ottó
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470