English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Lejtett a pálya
Lejtett a pálya

Mégis, az első tíz percben elmaradtak az igazi lila-fehér rohamok, ekkor még úgy tűnt, hogy okos és taktikus játékkal meg tudjuk nehezíteni a hazaiak dolgát. Mindkét oldalon egy-egy helyzet következett, majd negyedóra elteltével a játék ritmusát hirtelen felpörgető, és agresszív támadójátékra váltó újpestiek lassan bedaráltak minket. Egymás után alakították ki kapunk előtt a veszélyesebbnél veszélyesebb gólhelyzeteket. Csak és kizárólag a mérkőzésen a csapatkapitányi
karszalagot viselő Rabóczki Balázs bravúrjain múlott, hogy nem több gólos hátrány tudatában vonultunk az első félidőben az öltözőbe. Csapatunknak az első negyvenöt percben még csak említésre méltó pillanata se volt, előrerúgott labdáink könnyedén jöttek vissza az újpesti védelem élőfaláról, majd középpályánkat átjátszva pontosan indították be védelmünk mögé mozgékony támadóikat. Képtelenek voltunk az agresszív lilákkal felvenni a versenyt, a párharcokban rendre alulmaradtunk, nem beszélve arról, hogy a nehezen megszerzett labdákat könnyelműen ajándékoztuk el. A hetek óta rossz formát
mutató Alin Cotan és Demjén Gábor mintha pályán se lett volna, pedig
kontráinkhoz pont a szélsőjátékukra lett volna szükség, ezzel szemben még védőfeladataiknak sem tudtak eleget tenni, többször is kínos helyzetbe hozva ezzel társaikat a hátsó alakzatunkban.A második félidőben valamennyire rendeztük sorainkat, frissebbeknek tűntünk, míg az újpestiek előnyük tudatában visszavettek az általuk diktált komoly tempóból. Együttesünk ekkor már mezőnyben pontosabban és bátrabban futballozott, sőt, néha kapura is
veszélyesek tudtunk lenni, előbb a korán fáradó Silvestri, majd Horváth
jóvoltából. Mégis, egyenlítésünk villámcsapásként érte a csapatuk játékától megittasodott lila-fehér drukkereket. Kassai Viktor játékvezető Cigan buktatásáért jogosan ítélt számunkra büntetőt, amelyet ki más, mint csapatunk gólfelelőse, Horváth András biztos lábbal értékesített.

Úgy gondolhattuk, a döntetlennel meg is elégednek a fiúk, de ők felpörögve, ritmust váltva és kihasználva a hazaiak rövid zavarát, továbbra is gólhelyzetek kialakításra törekedtek. Mégis, a bíró úgy döntött, hogy az izgalmassá váló mérkőzésen főszereplővé lép elő. Először Füzi Ákos vélt vagy valós Demjén által való buktatásáért adott meg egy büntetőt a hazaiaknak, amelyet még Rabóczki bravúrral hárított, majd három perc múlva az újpesti szurkolók bekiabálására
újból a tizenegyes-pontra mutatott, Ibric olyan mozdulatáért, amelyet több, mint furcsa szándékos kezezésnek venni. Rajczi Péter az újabb alkalmat aztán már nem hagyta kihasználatlanul, és találatával eldöntötte a három pont sorsát, úgy, hogy a mérkőzés utolsó perceiben Cigan újból furcsa körülmények között került a hazai tizenhatoson belül gyepre, ám sípszót nem hallhattunk, csak a
lefújáskor.
Nagy kár, hogy ilyen körülmények között kellett vesztesként elhagynunk a pályát, de ha a helyzeteket és a kapura lövések számát vesszük alapul, akkor megérdemelt a hazaiak győzelme, túl soknak számított ugyanis a bajnoki listavezető ellen egy teljes első félidő átalvása.

Voleszák Gábor

Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 43. zeta 2006. Április 12. 12:18 
Gondolod, hogy akkor már (még) nem tudta, hogyha kell, tizivel fog győzni az UTE?
Azért ennyire nem nézlek naívnak.Ez csak arra volt jó, hogy kevéssé lehessen elfogultsággal vádolni. Ki volt ez találva rendesen.
 42. Peti 2006. Április 11. 20:33 
Jóhogy..mikor befújt nekünk egy büntetőt:))
 41. zeta 2006. Április 11. 19:58 
Miért, volt neki olyan?:-)))
 40. Peti 2006. Április 11. 12:19 
zeta!
Az összefoglalót nem láttam, kinn voltam a Megyerin, de mivel a 2 tizenegyes az ellentétes oldalon történt, ráadásul mondom nem is figyeltem oda teljesen, így nem tudok teljes biztonsággal ítélkezni Kassai felett, nem is akarok. Ennyi.
Bár tény, hogy nem éppen helyes volt minden döntése...
 39. Liver 2006. Április 11. 06:17 
Peti.
Egy kapuis szerves része a csapatnak. Ha kivédi az ellenfél szemét, akkor megérdemeltük az x-et, mert a mi kapusunk, a mi csapatunk része. A fociban egyetlen mértékegység van: gól/90 perc.
De engem továbbra is a kupakiesés bosszant, nem a szombati vereség...

HAJRÁ SOPRON !!!
 38. zeta 2006. Április 10. 23:41 
Mármint a győzelmet érdemli meg?
Az a baj, a játékot ölik meg az ilyen sporik,lélekromboló tud lenni.Becsületesen egy sokkal nagyobb arányú vereség sem fájna.
 37. zeta 2006. Április 10. 23:37 
Peti!
Jobb volt az Újpest az első félidőben.Tény.De ez az a játék,amit gólra játszanak.Ha egy csapat sorra kihagyja a legnagyobb helyzeteit is,az megérdemli?
Annyira, hogy segítséget érdemel?
Legközelebb ne sörözz az összefoglaló előtt! :-)))
Ott megnézhetted volna.
 36. Peti 2006. Április 10. 22:26 
második félidő már kiegyenlítettebb volt, az akartam írni, csak nehezemre esett 1 értelmes mondat összerakása, úőgy látszik.
 35. Peti 2006. Április 10. 22:25 
Bírom mikor ilyen kurva okosan meg tudja mindenki magyarázni a vereséget. Én nem akarok ítélkleztni Kassai felett, igazság az, hogy sok volt a sör, és meg nem mondanám biztosan, hogy szabáyltalanságot láttam-e vagy sem...
Nem úgy, mint az ide írogatók fene nagy elfogultságában...
Fogjátok már fel minket, hogy az Újpest leiskolázott minket az első félidőben, közünk nem volt a mérkőzéshez, a második félidő már kiegyenlítettünk volna, de ez alapján szerintetek megérdemeltünk volna egy X-et is?! NEM!
Aki pedig olyanokat ír, hogy benyalok a liláknál...na takarodjál már, ha látnád a szobámat - amit velószínűleg soha nem is fogsz :P - soha nem írnál ilyet... --I--
 34. Pöcsi 2006. Április 10. 19:08 
Ha a birok a fövarosi csapatoknak fujnak akkor baj van.De mit varjunk,ha kis Meszöly az UTE edzöje a papa meg tudjuk ki.Mindezt azert mondom mert az ertekeleseket es a hozzaszolasokat olvastam.
 33. Dewmist 2006. Április 10. 15:01 
Ne haragudj "A", de ennél többet vártam tőled, az "igazság bajnokától"! Nem csak akkor kell korrektül megmondani a frankót, ha más csapatról van szó, sőt! Én is azon a véleményen vagyok, hogy gyengék voltunk ellenetek, de ez nem mutatkozott volna meg gólokban, ha nincs Kassai "sporttárs"! EZ AZ, ami fáj! Én az MTK elleni tizire is emlékszem ( 0-0- nál!!!), az is közröhej volt! Valahogy a pesti csapatok ellen ilyen kamu büntiket sohasem ítélnek, ha vidéki gárda az ellenfelük, hazai pályán! Több, mint érdekes! Elbagatellizálhatod a dolgot, ezzel csak magad minősíted!
 32. Pöcsi 2006. Április 10. 13:01 
Ilyen nagy hatalma van az öreg Meszölynek?Tevekenykedne tovabb egy nyugdijas egyletben.Mikor szöv.kap volt a80-as evekben,csak karomkodni tudott.
 31. zeta 2006. Április 10. 12:40 
Beppepapa!
"Nem értem", miért háborogsz! Nem tudtad, hogy új idők jönnek a labdarúgásunkban?
Kisteleki megmondta!
Annak, hogy a NAGY Mészöly a puszipajtása az MLSZ új elnökének, semmi köze ahhoz, hogy a frissiben kinevezett új játékvezetői garnitúra nyal a kis Mészöly csapatának. Vagy mégis? :-)))
Nem az a baj, hogy vesztettünk Újpesten. Az első félidőben ha kapunk ötöt, nem szólhatunk semmit.
De nem kaptunk! Akkor pedig ne a játékvezető döntse el a mérkőzést a házigazda helyett!

A!
Ne haragudj, a csalódottság beszél egy-két szurkolóból, nem a vereség fáj, hanem a mikéntje!
A spori "vitatható" tizit adott nektek, a Cigan lerántását pedig nem vette észre.
Itt kezdődnek a bajok.Nem a csapatod teljesítményét akarom kissebbíteni, de szerintem segítség nélkül is menne nektek a bajnoki győzelem. Ne legyen az Újpest egy olyan csókos csapat a sporiknál, mint a Fradi.
 30. Peti 2006. Április 09. 19:35 
Kinn voltál a meccsen?
 29. Peti 2006. Április 09. 19:35 
Miről beszélsz?!
El vagy tévelyedve "barátom"...
 28. Forza 2006. Április 09. 19:20 
Ezaz Peti... csontig....
 27. beppepapa 2006. Április 09. 18:30 
A! "11-es az amit a bíró megad..". Persze ez így is van. Ha olyan kedve van akkor egy Naaaagy Újpestnek vagy fradinak befújja, egy kis sopronnak meg nem. Ennyi. Akárki akármit mond ez így van. És még annyit mondok, hogy ha nem tiltják el kassait vagy nem száműzik alsóbb osztályba akkor ezt még fel is vállalja a mélyen tisztelt szövetség és liga, hogy ebben az országban a focit bizony csalják erősen!!!
 26. Pocza86 2006. Április 09. 18:01 
Tudod mit A van egy ötletem. Menj haza a saját honlapotokra és ott szopd a kassait. Nem hiányzik nekunk h te itt legyél. Amugy hiaba volt millio helyzetetek a focit gólra játszák. Vegyetek ti is egy rabóczki szintű kapust és akkor ti is 30 ból egyet kaptok be. Na csá. Hajrá Sorpon
 25. Peti 2006. Április 09. 17:56 
Nincs mit szépíteni, Kassai ide vagy oda, megérdemelték a lilák a győzelmet, az első félidőben közünk nem volt a meccshez. Rabóczki messze a csapat legjobbja volt. 60-an voltunk összesen.
 24. A 2006. Április 09. 17:27 
Néhányan megszolitottak,csak nem tudom mit vártok töllem?Egyrészt ti is 11-esel egyenlitettetek,másrészt ime egy idézet Feleki Lászlótól(legendás sport újságíró)amely állandó rovatának móttója volt: "11-es az amit a biró megad,sőt a belölle szerzett gól akkor is érvényes ha az egész publikum háborog"! Egyébként igen küldtünk tagságit Kassainak,gyüjtöttünk neki pénzt is,sőt én a meccs után le is szoptam!Az Újpestnek milliárdos a tartozása és a szegény vidéki kiscsapatokat mindig elnyomják,ők még soha sem kaptak ajándék 11-est!Na ciao Ui: ki lehet az a Judas? biztos valami fotel szakértő:-)))))))
 23. Dewmist 2006. Április 09. 15:45 
"A"! Ha "kill" korrekt volt, most legyél te is az! Kassainak küldtetek már tiszteletbeli tagságit? :-)
 22. Judas* 2006. Április 09. 15:02 
Mivel az UTE kiesett a kupából, így más sansza nem marad a nemzetközi kupaszereplésre mint, hogy megnyeri a bajnokságot! Tudjuk, hogy ez nehéz lesz nekik, mert van még két vidéki klub akik jóval esélyesebbek mint a lilák na és ott van a fiatal MTK is! Szóval most beindult a mentsük meg az Újpestet és a becsületét... Ezzel sajnos tisztában van mindenki. Kár, mert az ilyen sorozatos bírói bakik miatt lesz lefutott és szánalmas a magyar bajnokság hátralévő pár fordulója!! Persze arról se feletkezzünk meg, hogy nagyon langyos csapatunk van!! Tűz és elképzelés, valamint mindenáron győzniakarás nélküli, SZAR lélektelen játék jellemzi hétről-hétre a csapatot! Tisztelet a kivételnek! Ebben pedig nem csak az edző, hanem a tulajdonos is hibás!! El kellne egy kis önkritika náluk is...

Hajrá Sopron! Hajrá piros-fehérek!
 21. beppe19 2006. Április 09. 14:04 
KASSAI A A JÓ KURVA ANYÁD IDE JÖSSZ ANYÁD HÁTÁN BASZOM SZÉT A FEJED
 20. huho 2006. Április 09. 13:17 
remélem a DVTK ellen javítunk HAJRÁ SOPRON!
 19. huho 2006. Április 09. 13:11 
erre mit lehet mondani?ahogy alattam írták jobban játszott az Újpest de nem eredméynesebben és ha nincs az a mocskos csaló féreg akkor nem nyertek volna
lehet rosszul láttam de az 1.tizenegyesünknél Erőst ki kellet volna állitani
az újpesti büntetők...a végén Cigan lerántása
Kassai nem elég hogy nagyon szar bíró még egy mocskos csaló is!!mert ha szar ha nem ennyi nagy hibát nem követhet el!!!!
Zalaegerszegen meg nem adott gól MTK ellen egy vitatható büntető most meg ez...de amíg az eddigiek bakik voltak ez csalás
de grat.az Újpestnek sokkal jobban játszottak!
 18. somogyi11 2006. Április 09. 11:45 
Hát én is megnéztem az ősszefoglalót!Ez már csúcs amit ezek a szemét Magyar bírók csínálnak!!!Egy vidéki csapatnak,állandóan 14-ember ellen kell játszaniuk!A szakkommentátornak is megvan a véleménye a játékvezetésről!Pedig ő nem is Sopron szurkolo!HAJRÁ SOPRON!!!
 17. man13 2006. Április 09. 11:40 
A legegyszerűbb módja, hogy az Újpest is rendezze a tartozását, az, hogy bajnokságot nyeretnek velük. Az első helyért annyi pénz jár, amennyivel tartoznak. Egyszerű képlet. Az biztos, hogy vidéki bajnokot nem engednek idén.
 16. Gholki 2006. Április 09. 11:37 
Pocza86!! A bajnokságban a Fradi ellen felszámolás, UTE fehérvár ellene Birói végzés van folyamatban! Egyenlőre mi szemszögünkből nem érdekes, Vizer ha kell belenyul a zsebébe és kifizeti.
 15. Pocza86 2006. Április 09. 11:35 
Sopron 4 ever. igazad van Ha jol tudom az ute is tartozik tobb mint 100 millával. Érdekes őket nem ba.szogatják h vissza kéne fizetni.
 14. Gholki 2006. Április 09. 11:33 
Hát a tököm kivan már! Meddig üldöz minket a Birói sors? Amúgy télleg jobban játszott az UTE de mi is hányszor játszottunk már jobban az elenfelünknél és csak 1 pontot kaptunk érte(Sopron MTK 0:3; Sopron UTE 1:1, stb) Amúgy meg az összefoglalóban teljesen egyértelműen látszott hogy egyik se volt 11-es, és azt még a szakértő "Bicskei mester" is elésmerte! Ja és Cigi az utolsó percben lerántották azért meg nem ad semmit. Kapja be az összes köcsög biró!!

Hajrá Sopron!!
Kitartás!!
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2020. július 2., csütörtök
Ottó
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470