English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Danilo Belic érkezett
Danilo Belic érkezett
Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 36. gaboca 2007. Augusztus 07. 10:37 
Már kellett egy uj csatár a Sopronba.Ugyanaz a baja mint a Chelseanek nincs csátárja.Remélem ő valamit mutat a csatári sorba külömben nem sok esélyünk van a benmaradásra.Különben a vasas elleni mecsel kapcsolatban a 2-0 ideális eredmény csak az elszomoritó hogy hejzetet se mutatak Soproni részről a Dunatvn az összefoglalóba.Remélem ezzel a csatárral legalább támadásokba sokat javulunk.
 35. Judas* 2007. Augusztus 07. 07:57 
Nem tudom mi a baj "Chelsea" Zsóttival? Szerintem kurva profin nyomja... :)))))))) Látszik is a keze munkája.
 34. káelem 2007. Augusztus 07. 06:03 
Dewmist! Elismerésem ! Sokunk nevében fogalmaztál és azt hiszem érzelem mentesen a valóságot írtad le. Erre mondják, tulajdonképpen én is írhattam volna. Amiről írtál az már / ahogy a tegnapi hozzászólásomban kifejtettem / morális válság és ez rosszab és nehezebben kezelhető mint egy pénzügyi válság.Pénzt szorgalommal kis szerencsével mindíg lehet szerezni de a csapatunkat már valóban nem a szívünk mélyén szeretjük és szurkolunk neki. Főleg az általad megfogalmazottak miatt.
Még egy megjegyzés amiről nem nagyon szólt eddig a fáma. A klub menedzselése legalább olyan kritikán aluli mint a tulajdonos kiszámíthatatlan hozzáállása.
 33. Dewmist 2007. Augusztus 06. 21:44 
Elöljáróban egy idézet Vízer ( Jézus ) Máriusztól, az NB1.hu-ról:
"Nagyon elgondolkozom azon, hogy érdemes-e áldozni az ilyen produkcióra, és ezt nem a vereség miatti elkeseredettség mondatja velem. Megvárom, mi lesz a két következő fordulóban, aztán végleg döntök, de a továbbiakban nem adom a nevemet értelmetlen dolgokhoz, és fölösleges kiadásokba sem verem magam a jövőben."

Tisztelt Vízer Úr!!!

Teljességgel felesleges vádaskodnia, Ön a saját dilettanizmusának az áldozata! Amióta Ön az FC Sopron tulajdonosa, elhibázott döntések sorozatával, fejetlen kapkodással, mindenféle koncepciót és elképzelést nélkülöző cselekedetek sorozatával segítette elő, hogy jelen pillanatban itt tart az Ön Klubja! Ezért csak magának tehet szemrehányást! Több fórumon hangoztatta, hogy szeret a saját elképzelései szerint cselekedni, döntéseket hozni. Az, hogy ez a csapat - az Ön csapata - most itt tart, egyetlen embernek köszönhető: Önnek!

Tisztelt Vízer úr!

Tisztába vagyok azzal, hogy az Ön érkezése nélkül valószínűsíthetően megszűnt volna Sopronban az élvonalbeli labdarúgás. De az is világos számomra, hogy Ön üzleti megfontolásból és nem "a szurkolók két szép szeméért", vagy netán érzelmi indíttatásból vált tulajdonossá ennél a Klubnál.
Hangzottak el szép ígéretek, nagyratörő tervek az Ön szájából, amiből, idestova 2 év alatt semmi sem valósult meg! ( Arra most nem térnék ki, hogy IGAZI üzletemberek között az adott szó szent és kötelez ... ) Először elhittük, később szerettük volna elhinni, végül már csak legyintettünk egyet.

Ugyanúgy, ahogy a mostani nyilatkozatánál is. Ugyancsak Ön volt, aki a Nemzeti Sport egyik vasárnapi számában - a Vasárnapi Vendég rovatban - arról beszélt, hogy hosszú távra tervez az egyesületnél és kitart itt még akkor is, ha netán a második vonalba kényszerül a csapata.

Tisztelt Vízer úr!

Mi változott azóta, ami miatt megmásította a véleményét? Pontosítok! Mi változott, amit nem Ön idézett elő??? Eladta azokat az Ön által Sopronba szerződtetett labdarúgókat, akik hazai szinten jó játékosnak számítanak és meghatározói voltak a csapat játékának! Az ominózus nyilatkozat óta nincs már Sopronban Bagoly Gábor, Horváth András, Magasföldi József ( megérne egy "misét", mitől állunk olyan jól, hogy őt lazán kölcsönadja az éppen elég erős Kispestnek
!? ),Demjén Gábor, Feczesin Róbert, Rabóczki Balázs. És a sornak még koránt sincs vége!

Ezzel szemben, az 'új koncepciónak" megfelelően igazoltunk más csapatokban a kispadot koptató ( vagy még azt sem ), vagy junior csapatokban "vitézkedő" focistákat, akiknek a távozókat kellene helyettesíteniük. Talán az egyetlen vezérfonal az lehetett: ne kerüljön pénzbe! Egyetlen jó "húzása" volt, tisztelt Vízer úr, Détári Lajos Sopronba hozatala! Csak az a kérdés - ismerve az FC Bihornál történteket, illetve az itteni tendenciát - hogy Ő meddig dolgozhat nyugodtan a kerettel!??

Tisztelt Vízer úr!

Kérem, ne értsen félre, nem haragszom Önre! Illetve, dehogynem! Csak éppen nem Ön ellen haragszom, hanem az FC Sopron csapatáért! A jövőjéért! Gondolkodjon el azon, hogy a megfelelő emberek segítik e a munkáját a Klubnál!? NEM a szakmai munkára gondolok! Mi az oka annak, hogy ellentét van a Klub és a szurkolók nagy többsége között!? Miért volt szükség a tavalyi demonstrációra a REAC mérkőzés előtt!? Ki a hibás azért, hogy lassan hiteltelenné válnak a drukkerek szemében? Ön szerint mi, szurkolók azért haragszunk, azért elégedetlenkedünk ( itt a fórumon is ), mert az Ön tulajdonában lévő egyesületnél mindenki megfelelően és maximálisan teszi a dolgát? Ön is??? Tisztában lévén a távozók és az érkezők névsorával, Ön nyugodt szívvel nézett a 2007/2008-as szezon elébe? Határozott meg konkrét célt a csapatnak az idei szezonra? Összeegyeztethető ez a keret erősségével?

Tiszetlt Vízer úr!

Ha ezekre a kérdésekre minden tekintetben igennel tud felelni... akkor adja el nyugodtan a Klubot! A saját pénztárcájának ezzel segíthet a legtöbbet! Azzal a tudattal távozhat, hogy sikerült egy magyar labdarúgó csapat agóniáját 2 évvel meghosszabbítania!
Tisztelettel: T. Róbert ( Dewmist)


U.i. Elnézést a fórumozóktól a terjedelemért!
 32. sasa84 2007. Augusztus 06. 21:29 
a Sirás dolgokról meg annyit hogy néha menjetek a plaza casinoba és ott látjátok a roulettnál.pár százezrek...............az nb1.hun meg egy soproni gyerek azt álitja,hogy Sopron a kisalföldön van:) :)
 31. carvin 2007. Augusztus 06. 20:59 
Az Uniao (Madeira) melynek színeiben szerepelt, nem a második, hanem csak a harmadik vonalban szerepelt tavaly, hiszen az első (Bwin liga) után jön a második (Liga de Honra) majd utána jön csak a 4 csoportos Segunda Divisao (amelyben valójában szerepelt), majd a Terça Divisao (amely már a negyedik vonal) 7 csoporttal.

A srác egyébként tavaly decemberben portugál kupa meccsen gólt lőtt a Sportingnak, középpályásként.
 30. nyusz 2007. Augusztus 06. 19:46 
vizer a fradinak is el akarta adni az nb1es indulásunkat... az akadályozta meg h a fradi az otthoni meccseit a mi stadionunkban kellett volna jácca+megilyedt a szurkoloktol is!
 29. zozo11 2007. Augusztus 06. 19:14 
Hát igen nem lenne egy gerinces húzás! De szerintem nem akar kiszállni azt már megtette volna! Ha kiszáll csak félidőben, de akkor már megvan az útod is! Hiszen akkor nem lesz pénze
 28. Eset 2007. Augusztus 06. 17:58 
Egyébként ezt honnan veszitek h a Pista piál?:-)
Nekem ez erősen pletyka szagú...
 27. Eset 2007. Augusztus 06. 17:52 
Hát nemtom...ha ki akar szállni a csapatból azt előbb kellett volna megtennie, nem szezon közben...Így ha kiszáll akkor azt hiszem viszlát soproni első osztályú foci, sajnos. De reménykedjünk, hogy legalább annyira lesz gerinces, hogy csak akkor száll ki ha már van új befektető aki megvenné a klubbot
 26. zozo11 2007. Augusztus 06. 17:47 
Aha! Nem tudom mit akar tenni de ez neki nagy médiaszereplét biztosít! Szerintem csak ennyi.
 25. Eset 2007. Augusztus 06. 17:46 
Vizer nyilatkozatára :-S
 24. zozo11 2007. Augusztus 06. 17:44 
Bocs Eset
 23. zozo11 2007. Augusztus 06. 17:43 
Mire gondolsz Este?
 22. Eset 2007. Augusztus 06. 17:40 
Úgy látom az értelem megint lebaszta a biztosítékot...
 21. zozo11 2007. Augusztus 06. 17:30 
Tudomásul kell venni, hogy idén sem rólunk fog szólni a bajnokság (pozitív értelemben), és azt hogy csatár nélkül nem megyünk semmire! A Pista szerintem 1 félidős játékos. 45 percig hajt-fut, ja és színészkedik. Azt azért nem értettem, hogy a honvéd ellen a 16-oson belül minek dobja fel magát ha megtudná játszani a labdát.
 20. zot 2007. Augusztus 06. 17:29 
Szerintem a profi sportoló a pályán kívül is úgy viselkedjen....
 19. zot 2007. Augusztus 06. 17:27 
Megszakad,és?Mit gondolsz miért maradt?Hová kell egy ilyen tudásu,alkholista?Csak ide jó!Mert valaki tud futni az nem minden...
 18. zozo11 2007. Augusztus 06. 17:26 
beppepapa! ez lehet hogy így van,de erre még az NB1-ben sem adnak 3 pontot(esetleg gólokat). Egyébként emlékezz arra amikor a Pintér Attiláékkal a csapat 80 %-a lelépett akkor a Pista is el akart menni csak jött a Vízer! Na mindegy egy a lényeg lesz ez még jobb is! Most mutatkozik ki az hogy 1 hónappal később kezdtük meg a felkészülét és még mindig nincsen meg a csapat!Felőlem a játékos a szabadidejében még intravénásan is bekötheti a söröshordót!
 17. beppepapa 2007. Augusztus 06. 17:20 
Pista akkor is maradt mikor gebasz volt! és ha piál? amíg megszakad a pályán leszarom! mer ha kimegy focizni akkor a legjobb tudását adja. nem egy ronaldo, de legalább megszakad..
 16. zot 2007. Augusztus 06. 17:01 
K!
Szerinted?Van itt elég 3 osztályú focista aki nem fér be az öltözöbe már most az arcátol,a fő piás Sirát meg mindenki ismeri.Saját elmondása szerint,ez itt neki a KÁNAÁN!A vezetőség hibája,hogy több éve hagyják piálni,sokszor hazafelé a buszon már benyom féltlca sört.
Talán,"profi"sportolónak aki a fiatalok példaképe(sajnos)nem így kellene viselkedni.Nagyrészük a csak pénzt nézi.
 15. 24 2007. Augusztus 06. 16:55 
Én örülök a töretlen optimizmusnak, de a Győrhöz képest fényévekkel rosszabb a keretünk. A nyíregyházáé is jobb, de hazai pályán kis szerencsével meglehet. Tatabányán izzadós x. A REAC meg mumus volt már akkor is, mikor még volt normális csapat.
 14. K 2007. Augusztus 06. 16:30 
Ja bocs győr előtt még jön hozzánk a REAC szóval a következő 4meccset nyerni kell:))
(persze nem lesz könnyű, de bizakodjunk)
 13. K 2007. Augusztus 06. 16:28 
azaz laposlandra
 12. K 2007. Augusztus 06. 16:27 
Következő 3meccset nyerni kell!
Hazai pályán Nyír1háza
Vendég Tatabánya
és utazunk laposlanra:D
 11. Iver 2007. Augusztus 06. 16:25 
Köszönöm! amúgy meg én nem nagyon szoktam hinni az nb1.hu... mert ez a lap sok szennyet megírt már remélem ez is kamu vagy akkor megy el ha valaki megveszi... Bár logikusan gondolkozvaha kiszáll ő nagyobb szarban lesz mert elég sok pénze úszik el tehát csak úgy van értelme elmennie ha eladja!
 10. K 2007. Augusztus 06. 16:25 
zot!
Kire gondoltál?
 9. füzi 2007. Augusztus 06. 15:54 
Ez nagyon kellet,remélem jól és eredményesen fog játszani!Sok sikert neki!
Tényleg,nem tud valaki valamit Reinhardt játékengedélyéről??
 8. zot 2007. Augusztus 06. 15:47 
Sajnos amíg ilyen nagyképű,piás szarok vannak a csapatban,nem lessz jobb!Persze van pár kivétel!!
 7. Sira Pista 4ever 2007. Augusztus 06. 15:45 
Iver!

Sopron, augusztus 6., 9.10 Még két meccset vár a Sopron tulajdonosa.
h i r d e t é sVizer László Máriusz, a Sopron tulajdonosa a Vasas VIP-páholyából nézte végig csapata Fáy utcai vereségét. A lefújás után aztán - érthető módon - igencsak feldúlt állapotban volt...
- Elég volt ebből a futballból - mondta honlapunknak Vizer. - Nagyon elgondolkozom azon, hogy érdemes-e áldozni az ilyen produkcióra, és ezt nem a vereség miatti elkeseredettség mondatja velem. Megvárom, mi lesz a két következő fordulóban, aztán végleg döntök, de a továbbiakban nem adom a nevemet értelmetlen dolgokhoz, és fölösleges kiadásokba sem verem magam a jövőben.
(S. I.)


nb1.hu
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2020. július 9., csütörtök
Lukrécia
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470