English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Feczesin egy meccsről hiányzik
Feczesin egy meccsről hiányzik
Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 28. Eset 2007. Április 19. 19:52 
Pöcsi!!
Teljes mértékben egyet értek!
Nem a focistakban van a hiba, hanem a körülményekben. A nem megfelelo szakmai munkában már az utánpótlásnál (pedig ott még elég jól menetelnek néha a fiúk!). Meg természetesen az MLSZ akik csak a lóvéért vannak ott, ha az MLSZ-t feloszlatnák, és egy teljesen új szervezetet hoznának létre, úgymond teljesen újjászerveznék az egész Magyar Labdarúgást akkor talán lenne keresnivalónk, addig nem.
 27. Dewmist 2007. Április 19. 15:23 
Pöcsi!

De igen! Sajnos, vannak olyan rosszak, sőt! :-(
 26. Pöcsi 2007. Április 19. 13:39 
Különben meg addig 5 ev van meg.
Egy felkeszülesi programmal eredmenyesek lehetnenk!
Biztos naivnak gondoltok ismet,de valahogy az az erzesem,hogy otthon az emberek nagyon pesszimistak lettek.
Nem hiszem el,hogy nincs olyan szakember akar magyar v.külföldi aki ezalatt az idö alatt ne tudna eredmenyt felmutatni!Matthäusszrol itt a nemet Tv-ben hallottam nem egy szakkommentar szajabol,hogy kepzett szakember.Kar volt elküldeni.En az otthoni dolgokat összefonodasokat nem ismerem,lehet ezert is tünök naivnak,de valamiben hinni kell es ezert tenni.
A magyar focistak nem lehetnek olyan rosszak,hogy ekkora eredmenytelenseg van otthon.A körülmenyek nem adottak,ahogy hallottam meg BL meccs/nem selejtezök/megrendezesere sincs alkalmas stadion!
Mi magyarok soha nem tudtunk összefogni,valami egy cel erdekeben,mindig voltak akik "betartottak",arulkodtak,mast csak az Ö javukat akartak es nem az egesz javat!Sajnos!
Na befejezem mert mar megint sokat papolok!
Üdv!
 25. Pöcsi 2007. Április 19. 13:22 
Oh,Fertö!
Pont ezt a reakciot vartam!
 24. Judas* 2007. Április 19. 11:42 
Így már értem és elfogadom a sövegemelést. :) Köszi!
 23. menőmanó 2007. Április 19. 11:36 
Ez igaz Judas, de ezeket olvasnod kellett, és az
ElQro által felügyelt lapokban nem található, ezért a sövegemelés.
 22. Judas* 2007. Április 19. 11:16 
menőmanó!
Csak idéztem más forrásból, így az érdem nem engem illet!! Azt hiszem ez így korrekt a részemről. De végül is nem az a lényeg, hogy ki írta hanem a valóságtartalma! Szerintem! :)
 21. menőmanó 2007. Április 19. 11:08 
Judas!
Le a kalappal. Szinte tökéletes amit írtál. + mennyit kellett fizetni a szülőknek, hogy erre a híres Bodajkra bejussanak.
 20. Fertő 2007. Április 19. 10:49 
Látom, Pöcsi hozod a szokásos naív formád:) Még hogy megnyerni? Ott sem leszünk...
De legalább az MLSZ vezetői megint k*rva jól jártak. Legalább ennek örüljünk.
A gazdasági érdekeket meg eddig is lehetett tudni, csak azt nem értem, mire volt jó a parasztvakítás az elmúlt hetekben. Hogy mindenki még nagyobbat csalódjon.
 19. Pöcsi 2007. Április 19. 10:38 
Azert erdemes az Nb1.hu es a Nemzetisport cikkeit a döntessel kapcsolatban elolvasni!
Mit szoltok Meszölyhöz?
A legjobb valasz erre az lenne,ha LO-UKR.-ban megnyernenk az EB-t.
Itt az gazdasagi erdekek GYÖZTEK!!!
 18. E.B. 2007. Április 19. 10:29 
Én azon voltam kihalva, hogy a kormány meg az MLSZ egész sleppje ott volt Cardiffban. Állítólag több, mint 150 (!) ember.
Egy ilyen, tök utolsó pályázat miatt. Erre van lóvé, közben az átlagembereket (mint a focidrukkerek) minden nap szopatják valamivel.
Mégis mennyibe került a repülőút, szállás, kaja, stb...?
A legnépesebb küldöttség - a legszarabb pályázat 0 ponttal. Szép volt, KISZteleki Úr.
 17. Judas* 2007. Április 19. 10:15 
Akkor, hogy igazoljam a szavaid...

"Az eddigiektől teljesen eltérő témájú cikk lesz a következő, nem árt a változatosság. Mindenki számára egyértelmű, hogy hol tart a magyar labdarúgás, és az is nyilvánvaló, hogy immár évtizedek óta nem tud kitörni siralmas helyzetéből. A Magyar Labdarúgó Szövetség (továbbiakban MLSZ) vezetésében különféle érdekkörök váltogatták egymást, sokszor a politika is beleszólt ebbe, lényegében azonban vagy 15 éve ugyanazok az emberek irányítják az egészet, és nagyon jól megélnek belőle.

A jelenlegi MLSZ elnök Kisteleki István Várszegi Gábor (FOTEX-tulaj) és Gyárfás Tamás (Napkelte, MOB-alelnök, úszószövettség-elnök, maffiózó) üzlettársa. Nehéz nem észrevenni a politikai kötődést. A történethez hozzátartozik az is, hogy elnökségre jutásákor puccsal megbuktatott elnökség meg erősen Fideszes kötődésű volt.

De ki is az a Kisteleki István?

Labdarúgóként nem ért el sok mindent, a 90-es években edző volt például az Újpestnél, ott sem mutatott sokat. Szakmai karrierjéről ennyi elég is lesz. Miért is jó neki, hogy elnök lett?
Két hatalmas üzlet miatt.

Az egyik a 2012-es labdarúgó Eb pályázat, amelynek elnyerésére egyébként minimális az esély, de ha Magyarország rendezhetné az Európa-bajnokságot, abból hatalmas pénzt kaszálna. Természetesen a vezetők enélkül is képesek profitálni belőle. Elnökként kinevezte a pályázat élére üzlettársát, Gyárfás Tamást. (A Gyárfás vezette Úszószövetség főszponzora a Kisteleki vezette Arena sport volt már egy ideje.) Itt súlyos milliókat fizettek ki állami, szövetségi pénzekből, hogy újra elkészítsék az előző elnökség által már megírt pályázatot, mert az eddigi anyag Gyárfás szerint nem volt megfelelő. Esély természetesen alig van, hogy mi rendezzünk EB-t, viszont néhányan jól jártak ezzel is.

A másik üzlet azonban érdekesebb és elgondolkodtatóbb. Ez Várszegi Gábor üzelete, Kisteleki elnökként csak segíti őt. Kettejük kapcsolatáról: Kisteleki évekkel ezelőtt, az MTK elnökeként adta Várszegi Gábor tulajdonába a csapatot. Várszegi rájött, hogy szépen lehet profitálni ebből a nevetséges magyar labdarúgásból is. Megálmodott egy utánpótlásközpontot, ahol tehetséges játékosokat képeznek magas szakmai színvonalon, megfelelő körülmények mellett, és mivel Magyarországon egyedülálló lenne, később játékos értékesítésből több száz milliót kaszálhat. A központ évek múlva elkészült, Agárdon található és a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia nevet viseli. Tényleg nagyszerű lett, festői környezetben található, rengeteg jó minőségű pályával, a tehetségeket pedig egy felújított kastélyban szállásolják el irigylésre méltó körülmények között. Elég költséges befektetésnek hangzik, főleg ha hozzátesszük, hogy egy labdarúgó képzése évente milliókba kerül. Ám sokan tesznek azért, hogy ez megtérüljön. Maga az épület megszerzése, valamint az akadémia működése körül is van néhány furcsa dolog. Forrás nélkül, idézet következik.

Tehát mégsem igényel ez akkora ráfordítást. A játékosok értékesítésből könnyen megtérül, majd profitáló vállalkozás lesz. De hogy érik el, hogy ők legyenek a legjobbak? Nos, a titok nem a képzésben rejlik, hiába isteníti a média az akadémiát. A képlet egyszerű: összeszedik a magyar csapatok legtehetségesebb játékosait és átíratják őket egy másik iskolába. Iskolaváltásnál ugyanis semmit nem kell fizetni értük, hiába rendelkezik a játékos amatőr szerződéssel, utánpótláskorú játékosoknál az ilyen esetben automatikusan megszűnik.

A játékosok értékét egyébként jelentősen növeli, ha a korosztályos válogatottakban szerepelnek. A válogatottaknál nyilván sok játékosra van szükség ebből az akadémiából, mivel a legtöbb tehetség itt szerepel, az imént vázolt módszernek köszönhetően. Várszegi megfenyegette a korosztályos együttesek edzőjét: vagy az összes játékosát behívja vagy nem enged el egyet sem. Az edzőnek muszáj volt engedni. Virágzik Várszegi biznisze.

És mi az, ami ronthatja ezt az üzletet?

Nos, egyértelmű: ha több ilyen akadémia lenne Magyarországon, az nem jönne jól a tulajnak. Van megoldás: el kell lehetetleníteni minden ilyen vállalkozást, kezdeményezést.

A legjobb utánpótlással a Ferencváros rendelkezett, rendelkezik ma is, pedig ők szerényebb körülmények között, az államtól bérelt Népligetben végzik az utánpótlásképzést. Reális veszély Várszeginek. VG 2001-ben az FTC tulajdonosa lett, irreálisan magas összegekről szóló, hosszútávú szerződéseket kötött, majd 2003-ban kilépett, úgy, hogy a mai napig ő rendelkezik az FTC kereskedelmi jogaival. Ezáltal ellehetetlenítette a Ferencvárost, amely még mindig nehéz napjait éli, milliárdos adóssága van, bármikor felszámolást indíthatnak ellenük. Ráadásul Kisteleki, MLSz elnök 2006 nyarán a pénzügyi helyzet miatt a másodosztályba száműzte a csapatot, hogy tovább nehezítse a helyzetet. Egyébként meglepő módon ez megegyezik a hatalmon lévő politikai elit akaratával is, mindig is szúrta a szemüket az egyértelműen szélsőjobbos Fradi.

Idén, a másodosztályú Haladás csapata kezdett egy fociakadémia megvalósításába, ráadásul a tabellán is jól álltak, veszélyeztetve a Bodajk-Siófok (Várszegi tulajdona, az MTK fiókcsapata) feljutását az első osztályba. Kistelekiék mondvacsinált indokokkal 11 pontot vontak le a csapattól, a Haladás most perel, az ügy még nem zárult le.

Most újabb fejezetek következhetnek, mert a Győri ETO is egy hasonló utánpótlásközpont működtetésébe kezdett (Fehér Miklós Futballkollégium), a Fradi pedig üzletemberek bevonásával rendezte az utánpótláshelyzetét, és szintén akadémiát indítana (Albert Flórián Akadémia). És létezik egy nagyszabású terv is, mely annak a Mezey Györgynek a nevéhez fűződik, akit Kisteleki elnökké választása után az elsők között távolított el a magyar labdarúgásból. Felcsúton szeretné megvalósítani a világ egyik legjobban működő utánpótlásképző központját külföldi szakemberek bevonásával. A biznisz ősztől indul.

A maffia részéről pedig újabb támadások jöhetnek..."
 16. Liver 2007. Április 19. 09:35 
Persze, tudom én is, hogy igaz a történet. Egy nagyon komoly érv ellenünk. Nem vitás. De tuti, hogy a POLUKR illetékesek nem ezzel érveltek. Valószínűleg volt komolyabb érvük is maguk mellett. $$$$$ :-))
Ami nálunk van, az focimaffia kicsiben (Kisteleki, Várszegi, Gyárfás, és társaik), ami az UEFA-ban, az meg nagyban. És a nagy hal ugyebár megeszi a kicsit.
 15. Judas* 2007. Április 19. 09:26 
Liver!
Egy szóval sem írtam, hogy elhiszem, én csak érdekességből kopiztam be ide. Mondjuk azért van benne valami. Még ha nem is a Napkelte levetítése, de a Margitszigeti uszoda építése körüli hercehurca teljesen igaz és valós!!!
Én véleményem az, hogy itt az ukrán maffia keze rendesen benne van a dologban. A két ország felvevőpiaca 85millió ember és ezt se feledjük el! Hogy mit csinálnak majd a külföldi szurkerek? Fellendítik az ukrán-lengyel kurva ipart!!!!! :) Mást nem lehet ott csinálni, ez tény! De ahogy figyelem a fórumokat a horvát szurkolók is ezen poénkodnak már. :)))
 14. Liver 2007. Április 19. 07:05 
Judas. Nem mondhatod komolyan, hogy te ezt elhiszed. Ha igaz is lenne, akkor ITA mellett döntenek, mert ami nálunk van, az még mindíg kánaán Ukrajnához képest, minden szempontból, kivéve a foci szinvonalát.
Ami pedig teljesen hiteltelenné teszi a sztorit, az a Napkelte levetítése.
Amúgy az rendben van, hogy nem mi kaptuk, de, hogy Ukrajna, az viszont gyalázat.Mit fog ott csinálni 4 hétig mondjuk egy olasz szurkoló, aknek esetleg döntőbe jut a csapata? Ukrajna nem éppen a turizmusáról volt hires, és mostanában sem az...
 13. Buckó 2007. Április 18. 22:17 
Ezt nem lehet, de ezek a tények sajna, bár az is igaz, hogy ez mocskos dolog volt
 12. Judas* 2007. Április 18. 21:57 
Copy egy fórumról!

"Információim szerint az ukrán és a lengyel küldöttség azzal a videoval győzte meg és állította maga elé az UEFA végrehajtó bizottságát, amelyen 2003-ban Gyurcsány Ferenc uszósapkával a fején jelenti be, hogy a magyar kormány 3 uszoda építésével támogatja a 2006.-os Úszó és Műugró Európa Bajnokság megrendezését. A project végösszege több milliárd forint ( 7 milliárd forint) Az eseményen egyébként Gyárfás Tamás is ott volt és lelkesen tapsolt.

Az ukrán küldöttség képviselője ezután levetítette azt a videot, amit a 2006.-os Európa Bajnokság résztvevője készített a Margitszigeten arról az egyetlen, félig kész és még befedés elött álló uszodájáról, ahol az emberek és versenyzők sorban álltak a WC elött és ahol az egy augusztusi zivatar simán elbánt - egész estére - a rendezők által csúcstechnikának beállított hangosítással és gépi indítással.

Ezekután a félreértések elkerülése érdekében ujabb videot mutatott a jelenleg csak "Margitszaurusznak" becézett csupasz betonszörnyeteg üres és kihasználatlan medencéjéről és részleteket közölt Gyurcsány Ferenc öszödi beszédéből, majd Gyárfás Tamás Napkelte adásaiból.

Ennyi elég is volt a több milliárd forintos magyar prezentáció és igérgetés (hazudozás) hatásának szétzúzásához...."

Azt hiszem ezt nem kell kommentálni.
 11. ati 71 2007. Április 18. 20:15 
Tokio hotel!Ha már ugatsz,akkor tedd MAGYARUL!!Próbálj meg helyesen irni vagy nem megy?
 10. ati 71 2007. Április 18. 20:12 
U.I.Ez a dolog,hogy ki kapja nem barátságról vagy szimpátiáról szól!Csak a GUBA!!!
 9. ati 71 2007. Április 18. 20:10 
Gratulálok minden magyarnak aki most már nem csak a románokat szidja hanem a saját nemzetét is!Azon kellene el gondolkodni,hogy azok a világversenyek amiket mi rendezünk milyen profi módon lebonyolított rendezvények!!Kérdem én milyen lengyelországban a stadionok állapota és milyen a közlekedés?Utóbbiról fuvarosok tudnának mesélni,de mindegy.A másik ,lehet szar a mi bajnokságunk,de a horvátok is buktak,pedig ot minden tutti(utak,foci,stb.)Ha meg a bajnokságon mulott volna nem engedtek volna be a háromba.Nagyon sajnálom,hogy rengetteg ember munkája volt felesleges akik valószinüleg mindent megtettek a sikerért.HAJRÁ MAGYARORSZÁG!HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!
 8. tokio hotel 2007. Április 18. 20:00 
ed rendezünk?az elmult évi uszó eb után(amikor 1 uszodát alig tudtun felépiteni 5000 féröhelyel)akor most hogyan bizánl ránk 5 stadion ami minimum 50000 fös.tervek meg igéretek mindig vanak de tetek azok soha.ezt unta meg az uefa és adta az eb ukrajnának és lengyelországnek.be kell valanunk nem tudun magyarországrol egyetlen egy IGAZI CSAPATOT SEM .ezek külföldön még amatörnek se mennek el.szarok vagyunk és azok is maradunk
 7. Buckó 2007. Április 18. 19:32 
3-szor volt lehetőség pályázni,de nincs egy normális stadionunk,ha van az is egy "magánembernek" lehet köszönni,meglehet nézni a Lengyel-Ukrán stadionokat és még foci is van valamennyi
 6. Némó13 2007. Április 18. 19:05 
Ott voltam a Kapuvár elleni meccsen!
Kapuvár-Sopron:0-6
 5. Judas* 2007. Április 18. 18:19 
Megint bebizonyosodott, hogy hazugságokra épített tézisekkel nem lehet semmit sem elérni... Milyen EB-t akarnak ott rendezni, ahol csak lézengenek a szurkolók a "stadionokban", ahol a futball a béka segge alatt van, ahol egy M0-ást évtizedek óta építenek (és még mindíg nem fejezték be) és még sorolhatnám tovább a dolgokat! Ébredjetek már fel! Nem azt mondom, hogy a Lengyel-Ukrán pályázat ennyivel jobb lett volna mint a miénk, inkább ott vastagabb a pénztárca... :))
 4. Buckó 2007. Április 18. 15:54 
És mint kiderült még az első fordulón se jutott túl a pályázat,de nem kell csodálkozni,Európában a mi bajnokságunk a leggyengébb!Mit vártak Kistelekiék?
 3. Dewmist 2007. Április 18. 13:10 
Na, az EB sem jött össze...megint! Nagyon csalódott vagyok! Olvasgatom más Fórumok hsz-eit, van minden: gyalázkodás, anyázás, összeesküvés-elméletek, különböző teóriák! Szerintem egyszerűen csak arról van szó, hogy túlértékeltük magunkat, bedőltünk a szenzációhajhász média fantazmagóriáinak és hagytuk elhitetni magunkkal, hogy lehet esélyünk! Pedig ahol a pénz az elsőszámú mozgatórugó, ott - hogy stílszerű legyek - labdába sem rúghatunk!
 2. látod 2007. Április 18. 08:55 
Szép volt Fece!

Itthon is így kéne!
 1. Sira Pista 4ever 2007. Április 18. 07:50 
Na ez már valami! Van képünk!
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2020. július 7., kedd
Appolónia
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470