English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Antalya-12.nap
Antalya-12.nap

FC Sopron - MTZ Ripo 0 -1 (0-0)

FC Sopron: Takács - Dragomir, Radu,Munteanu,Rus - Felix(Horváth),Ibric(Lázár),Fabio(Koroudjiev),Dancs - Sira(Faragó),Magasföldi

Bár végigtámadtuk a mérkőzést, három 100%-s ziccert sem sikerült értékesíteni.Végül egy szabadrugásból az ellenfél betalált a kapunkba, így megnyerte a mérkőzést.

Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 68. Cosan66 2007. Február 15. 21:33 
Dragomir,Radu,Munteanu,Felix,Ibric,Fabio,Koroudjiev...:)))
Fetisov,Larionov,Makarov,Biljajegyinov...:))))
Tetszik:)
 67. Cosan66 2007. Február 15. 21:24 
Nem tudom,h ismeritek-e személyesen a jabronka bélát?Nos az én véleményem nem nagy az ő személyiségéről!Az alkohollal problémái vannak és valószínűleg,ezért is egy inkorrekt ember!Én így ismertem meg!Amúgy fanatikus,ha be van rúgva,még a pályára is befut,ha egyenlít a vasút...:)))
Egyébként nagyon sokan vannak úgy itt Sopronban,h inkább vasút meccsre járnak,mert nem kíváncsiak a Soproni bucarest együttesére...
Bíráljátok,h a Fradit hozzák ide edzőmeccsre...Ezek a lelkes fiatal NB III-as srácok valószínűleg soha az életben nem lesznek NB I-es futbalisták,talán éppen ezért játszanak csak ebben az osztályban!Nekik biztosan nagy élmény lesz a Ferencváros ellen játszani!
De ha nem tetszik,akkor lehet reklamálni,h ne a Fradit,hanem mondjuk a Juventust hozzák ide edzőmeccsre,hírverő meccsre,és akkor majd el lehet gondolkodni,miért kerülnek a jegyek 8000,-ba!
Amúgy kit hozzanak ide?A debrecent?Ki kiíváncsi itt a hajdúsgiakra?...
A GG meg egy jó gyerek,a Chrissel együtt,csak azért nem illenek bele ebbe a mocskos magyar fociba,mert nem képesek eltiporni másokat,mint pl a kistuloki,mészőly és a többi szarházi...
 66. Judas* 2007. Február 14. 08:41 
Elnézést, javítom magam. Nem üzleti (rosszul fogalmaztam) hanem munkakapcsolatban... :) Még mielőtt félreértenék a kívülállók.

C!
A mail címem változatlan, az általad említett helyet nem fogadom el. Ismerhetnél már. Nekem tökéletesen megfelel egy sima Kávázó is... Nem illenék én oda. :))) Na meg az elveimmel is ütközik a "szektás" hely...
Tudod mit, ha gondolod igyunk meg egy sört. Bár sokmindent nem szeretnék erről beszélgetni. Történtek itt dolgok amik engem igazolnak. Azt meg úgysem lehetne meg magyarázni sem.
 65. Judas* 2007. Február 14. 08:18 
Jól látjátok mindketten. De az én véleményem akkor is az, hogy mosolygok ezen. Ez meg lehet az én személyes véleményem. Hidd el vasút meccsre akkor sem fogok járni, ha nem lesz más ebben a városban. De ez megint csak az én véleményem. De azt azért tudom, hogy mennyi kárt is okozott az illető. De ezt személyesen elmondom ha érdekel, mert nem írom itt le, hiszen annak következménye is lehetne... :)) Tudjátok sokan elfelejtik honnan indulnak el, amikor a hatalom közelébe érnek és a pénz szaga megcsapja az orrukat. De ezt hagyjuk is mert nem szeretnék személyeskedni senkivel szemben sem. Azt is írtam lejjebb, hogy megvezettek sok embert köztük engem is, amik most kezdenek beigazolódni. Én sok sikert kívánok nekik is és a vasútnak is és azon Soproni szurkolóknak akik kimennek szurkolni a csapatnak. Csak azért ne állítsátok be őket mecénás megmentőnek! (Nézzétek milyen mecénás megmentőt kaptunk az említett illetőtől...) Amúgy a Jabronka úr sokkal többet áldozott és áldoz a mai napig azért a klubért, mint a most lent említett ember. Nem mellesleg Ő az aki szegényt szeretné kiebrudálni a klubtól... Igen igen! Az éremnek két oldala van, és mindíg azt látjuk amelyiket látni szeretnénk. Én is bántás nélkül zárom soraim, és Hajrá Sopron!

Még valami cicus!
Az, hogy baráti és "üzleti" (ezen a szurkolók érdekeit értsd) kapcsolatban álltam velük egy dolog. De én nem csaptam be őket, nem ártottam a klubnak, nem támadtam hátba az UP-t és még sorolhatnám... A véleményem mindíg meg volt, most is meg van de hidd el én nyugodtan belenézek a szemükbe ezekután is. :) Remélem érted? :)
 64. cicus 2007. Február 13. 23:09 
Tudod Judas,
az már elég szomorú, ha olyan emberekről ítélsz meg (még, ha közvetve is a jegyárakra tett megjegyzéseden keresztül), akiket hónapokkal ezelőtt még méltattál.
Akármit is mondanak neked, hidd el, hogy a GG és a mellette állók, nem csak, hogy többet tett, még többet is fog tenni a soproni foci felemelkedéséért és fenntmaradásáért, mint azok a percemberek, akik más emerek javain illetve városi kapcsolatrendszereiken keresztül most megmentőnek tüntették, vagy tüntetik fel magukat akár az élvonalbeli futball, akár az UP területén.
Lehet, hogy hűségnyilatkozatnak hangzik majd, de nagyon kevés hiteles emberrel találkoztam a soproni labdarúgást szeretők között, akiket ne aggasztana a soproni foci jövője a jelen feltételrendszerek között, viszont biztosítottnak és áttekinthetőnek látták legalább a mindennapokat, mikor még GG és Chris is itt dolgozott.
Szerintem, mi szurkolók csak nyerünk azzal, ha ők akár az SVSE-n keresztül is, de gyámolítják a soproni futballt és emellett, még örülhetünk annak is, hogy van NB1-es soproni csapatunk, akiknek ugyancsak szurkolhatunk. Megférnek egymás mellett, mind a kettő más színvonalat képvisel, mindazonáltal az SVSE létezése alternatívát jelenthet arra az időte, ha Wizzair nélkül (vagy vele) esetleg mégis összezuhanna az FC.

Minden bántás nélkül zárom soraim.

Simi forever! Hajrá Sopron!
 63. akho 2007. Február 13. 22:38 
Kedves Judas!
Neked lehet vicces, amit írsz, viszont a Vasútnak büszkeség, hogy a Fradival játszhat és a bevételből megvan pl. a következő hónapok utazási költsége vagy az upnak mondjuk szendvicsek... Azért arra kíváncsi leszek, hogy fél év múlva hova jársz majd meccsre, mert FC Sopronra biztos nem...Lehet röhejes, de ez a kis klub azért küzd, hogy Sopronnak legyen majd csapat, miután a vizer lehúzza a rólót. Itt legalább soproni gyerekek játsznak, mégha egyelőre az NBIII-ban is. De majd biztos lesz jobb, de pont nekünk szurkolóknak kéne ezt megérteni és támogatni. Na mindegy. Biztos én látom rosszul a dolgokat.
 62. Judas* 2007. Február 13. 21:24 
Most kérek elnézést az érintettektől. Valakiknek csak meg kell fizetni ezt a csodálatos csapatot... :)))))))))))))))))
 61. Judas* 2007. Február 13. 21:18 
Na igen. De ez sem gyenge. :))))))))
Belépő: felnőtt 800ft, diák és nyugdíjas 500ft. :))
No comment...
 60. fritz 2007. Február 13. 20:26 
Bocsánatot kérni jönnek Sopronba?
Mintha valamit nagyon elkurtak volna a kupadöntön!!!!
Vagy ezt már elfelejtették?
Sajnos az olyan hiba volt amit egy hirverö meccsel nem lehet benyalni!!
 59. p2 2007. Február 13. 15:43 
Ejnye Tahi! Ha a fradinak szurkolsz akkor mért nem az ftc honlapján írod meg?
 58. hsa 2007. Február 13. 15:25 
Nem hogy nem erősödtünk hanem kifejezetten gyengültünk...tavasszal semmi esélyünk sincs
 57. p2 2007. Február 13. 15:06 
Igaza van Judas-nak!
Legyezszíves valaki írja meg hogy ki ez a Fabio!?
És mi van azzal az olasz csatárral?
Hajrá Sopron!!!
 56. Judas* 2007. Február 13. 14:52 
Őszintén megmondom sokkal többre számítottam a téli átigazolás során. Olvasva a cikket most is mint az elmúlt két évben, hiányérzetem van! Véleményem szerint ezen játékosokkal nem erősítettünk semmit, csak a létszámot növeltük. Úgy gondolom, ha csatárposzton nem lesz változás a keretben, akkor nagyon nehéz tavasz elé nézünk.

Hajrá Sopron!
 55. HG 2007. Február 13. 14:02 
"Vizer Marius, a soproniak klubtulajdonosa az edzôcserékben lassan rekordot állít fel. De a játékosok is gyakran cseréldônek a keretben. Ám két alapembernek számító ifjú játékosát hiába invitálták a válogatottba. Állítólag árulni vitte ôket külföldre.
Az U21-es válogatottat a dunavarsányi edzôtáborba összetartásra hívta össze a kapitány, Róth Antal. Ám két ifjú soproni focistát hiába várt, Feczesin Róbert és Demjén Gábor nem érkezett meg.
- A soproniak tulajdonosa szólt, hogy a játékosaira szüksége van, olaszországi tornán vesznek részt. További részletesebb információt nem tudok - mondta Róth Antal.
Sopronban nyomozva kiderült, nem az élvonalbeli együttes tartozkodik Itáliában, hanem a kettôs román-osztrák állampolgárságú Vizer Marius romániai csapata, az alacsonyabb osztályú Nagyszalonta. Annak is a junior együttese vesz részt korosztályos tornán. A hírek szerint ezzel a csapattal tartott a soproni Feczesin Róbert, Demjén Gábor, valamint a légiós Christian Cigan. Információnk szerint a fônökük, aki az európai cselgáncs szövetség vezetôje, az olaszországi eseményen szeretné a három játékost eladni.
Vizer Mariust többszöri próbálkozásra sem tudtuk elérni. Viszont az üzeletmeber jobbkeze, Köteles Zsolt szívesen állt rendelkezésünkre. A soproniak ügvezetôje nem tagadta, hogy az U21-es válogatottból távol maradó két játékosuk olasz próbajátékon vesz részt.
- Miután egy szombati napon leadtuk a nevezést a italiai tornára, a következô csütörtökön érkezett a korosztályos válogatottba Feczesinék meghívója, ezért nem tudtak Róth Antal rendelkezésére állni - jegyezte meg törömören a Sopron ügyvezetôje."
/foci24.com/

Ez remek. A román klubcsapat fontosabb, mint a nemzeti válogatott érdeke.
Innen már nincs lejjebb.
 54. keve 2007. Február 13. 13:33 
Megtaláltam a cikket, Demjénre és Feczesinre számít a tavasszal, bíztató nem ? Hol van Horváth András úgy látszik lemaradtam.
 53. keve 2007. Február 13. 13:25 
Köszi, megpróbálom megkeresni a net-en a Csertői cikket. Gondolom azért nem nyilatkozik itt, mert nem kérdezik. Nézd meg mikor újitották a honlapot.
 52. Pöcsi 2007. Február 13. 12:29 
Kisalföldben cikk Csertöi Aurellal!
Nem ertem itt miert nem tud nyilatkozni?!
 51. mumus 2007. Február 13. 09:26 
Nem szeretem a Ferencváros csapatát.
Nem tetszik ahogy viselkednek a játékosok, különösen Dragoner és Lipcsei.
És a 2005-ös kupadöntő óta ez a nem tetszés egyre erősebb.
Emlékezzünk szurkolótársaim, hogy kisebb csoda volt, hogy azt a meccset nyilt törések nélkül úszták meg a játékosok.
Viszont Gellei mestert tisztelem.
 50. kill tha 2007. Február 13. 01:31 
http://www.sopronivse.hu/index.php/2007/02/13/hirvero-meccs-a-fradi-ellen/
 49. legea 2007. Február 12. 23:27 
anthony azt gondoltam:)
de hol olvastad. vagy hol hallottad?
 48. antony 2007. Február 12. 23:20 
Vasas pálya a valószínű!
 47. legea 2007. Február 12. 22:53 
antony ezt hol olvastad?
 46. akho 2007. Február 12. 22:53 
Jövő csütörtökön 15 órától SVSE - Fradi a Vasút vagy a Vasas pályán!!!!!!!!!!! Gratula GG-nek és akik még segítettek a meccs létrehozásában. Nagy élmény lesz a soproni fiataloknak és nekünk szurkoóknak is.
 45. keve 2007. Február 12. 22:33 
Komoly téma kivesézése közben kérdezem,hogy hová lett a csapat és a honlapszerkesztő? Debreceniekről olvasni az nb1.hun, de soproniakról semmit, tudom nem nagyon kedvelitek őket, de azért magyarok is vannak köztük. A szerkesztő csak nem influenzás.?Egyen sok vöröshagymát.Bocs, további jó beszélgetést!Csaó!
 44. antony 2007. Február 12. 22:32 
Csütörtökön Soproni VSE - Ferencváros meccs sopronban!!!
 43. Judas* 2007. Február 12. 21:47 
Hát igen. Ráadásul változások is vannak a vezetőségben, így talán jó irányba fordul legalább az utánpótlás helyzete...
 42. akos 2007. Február 12. 21:30 
Kösz Judas!
Igy legalább ez a lóvé nem vész el.
 41. Judas* 2007. Február 12. 21:02 
Hát az önkormányzat attól fél, hogy az up-t is tönkrebassza a sok külföldi behozatalával és a saját nevelésű helyi és környékbeli fiatalok mellőzésével. Ezért megállapodtak, hogy amit a wizzairnek kellene fizetni azt az önkormányzat fizeti helyette, ezzel felmenti őt. Így a wizzair nem ad lét az up-nak és ami pénzt az önkormányzat juttat az FC felé azt az up-ba teszi. Lehet, hogy nem mindet de a wizzair részét mindenképpen.
 40. akos 2007. Február 12. 20:23 
Judas!
Mi az hogy a vizzair kiszállt az upből?
Részleteznéd?
Azt tudom hogy tartozik,de a költségvetés 10 % át
az up-re kell forditania a vetrsenykiirás szerint.
Morbid,de lehet hogy az up tudná megbuktatni.
 39. Judas* 2007. Február 12. 19:43 
Na ez is elég kesze-kuszára sikeredett. Megpróbálom mégegyszer utoljára. Tehát a GG elment a klubtól, és "beszállt" az SVSE-be, de akkor még nem ő adta a lét a srácoknak és a Halász Ernőnek, hanem a wizzair. Ami az UP-t illeti, pár napja történt az eset, hogy a wizzair kiszállt, és nem ad lét nekik. Az önkormányzat viszont védi az up-t azzal, hogy nem a klubon keresztül, hanem egyből nekik adja a lét. Elég érdekes helyzet, de ez van. Remélem most érthető volt amit szerettem volna kihozni belőle.
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2021. január 24., vasárnap
Timót
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470