English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Antalya-10.nap
Antalya-10.nap
Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 10. jordan23 2007. Február 09. 18:23 
Akho: az biztos hogy jót belelátsz a soproni utánpótlás játékosok fejébe. Sajnos :(
 9. keve 2007. Február 09. 13:38 
Jó lenne, ha tudnék valami biztatót írni, de annyira nem ismerem a soproni helyi dolgokat,nem ott élek hülyeségeket pedig nem szeretnék. Itt viszont visszakanyarodnék a zete honlaphoz.Milyen jól áll a klub mégis mindig kifogásolnak valamit, őket azért nem értem.Na, várjuk mit hoz a tavasz!
 8. akho 2007. Február 09. 12:59 
Én nem vagyok pesszimista csak realista. Szerintem a soproni élvonalbeli focinak csak hónapjai vannak hátra. Wizzair minden lépése a távozás felé mutat, hiába mindja hogy nem. Ez egy kényszeranyag amiből a Csertpinek kéne valamit kihozni. De őszintén: legalább 6-7 játákos helye fix, mert nincs a helyükre senki, nincs versenyhelyzet. Szerinted tudnak majd teljesyítni? NEM. Az upről szólva meg: győrben szhelyen indulnak az akadémiák, hamarosan a legjobbak, az értékek elhúznak innen. Marad egy tömegsportolni alkalmas gyereksereg, de belőlük nem lesz Sopronban élvonabeli focista (mert élvonal sem lesz). Én Vasút párti vagyok, ott játszik legalább még motiválható srác, nyáron meg kell erősíteni, hogy fel lehessen jutni az NBII-be, aztán onnan majd szép lassan megcélozni az élvonalat évek múlva! Sajnos nem vagyok oprimista, a soproni focit megölték, kíváncsi leszek a város mit tesz majd, ha nyáron magára marad...
 7. keve 2007. Február 09. 12:50 
Pont a Csertőitől olvastam valahol, hogy a fiataljátékosok annyira képzetlenek, hogy a legalapvetőbb dolgokat is meg kell tanítani, ha a nagy csapatba szeretnék beépíteni,ezért hozzák létre a fociakadémiát Sz.helyen, és valóban több akadémia kellene, de oda is olyan szakember menjen tanítani, aki ért is a fiatalok nyelvén, türelmes és őmaga is jól képzett. Na, látod ez a legnehezebb,ilyen edzőt találni,ugyanis így nem kap annyi nyílvánosságot, pénzt stb. Persze mindenki szeretné ha csupa tehetséges fiatal magyar játékos lenne a csapatba.De ehhez ideje lenne elkezdeni az alapozást.Nézz végig az országban! Értelmes dolgokra mennyi pénzt költenek,hogy foglalkoznak a fiatalokka, amíg így lesz sajnos a fociban sem várhatunk gyors javulást, és nem elsősorban hozzáállás változást.
 6. akho 2007. Február 09. 12:32 
Szerintem senkit sem érdekel, hogy hová valósi a játékos, ha többet nyújt, mint egy magyar. Zegen Botis, Soprnban Radu vagy Ibric ha nem is jobb de legalább nagyjából hasonló teljesítményre képes mint egy magyar játékos. A baj az ha olyan emberek jönnek akik 3.4.osztáloyúak és automatikusan helyet kapnak a tehetséges fiatalok helyett. Szerinted a sopron U19es hogy érzik magukat, hogy megint idehoztak egy rust vagy dragomirt, vagy ankamahot? Ezek semmivel sem tudnak többet mint ők, csak kicsit foglalkozni kéne velük. Egyébként maradjunk annyiban, hogy a magyar edzőpk szeretnek "kész" játékosokat kapni, mert lusták foglalkozni a fiatalokkal. Tisztelet a kivételnek.
 5. keve 2007. Február 09. 12:12 
akho, én szoktam olvasni a zete honlapot, a honvédot nem . Tapasztalataim szerint hiába van jó vezetőség köszönetet ill egy-egy jó szót nem nagyon kapnak.Hiába hozták fel a csapatot bajnokesélyesnek(gondolok itt Nagy Ferencre, és Simon Antalra) már elfelejtették. És azzal vannak elfoglalva,amit egy szúrkoló esetleg hallott az edzőtől , de nem is biztos, meg nem mondta végig stb.Látod nehezen veszik észre a jót. Egyébként tudom nem kedvelitek a román játékosokat, de mi a véleményed az ott kialakult helyzetről a színesbőrű játékosokkal kapcsolatban.
 4. akho 2007. Február 09. 11:42 
Meg lehet nézni a honvéd vagy a zete honlapot, ott nem pofáznak hanem tesznek. Ráadásul Egerszegen pont a Gőbliék ha jól tudom, ajándétárgyak, folyamatosan bővülő szponzori kör, up. fejlesztése, profi szemlélet... A honvédnál meg új tulaaj, stadionfelújítás, akadémia stb. soprnban meg egy román brigád, akik azt sem tudják hogyan kell működtetni egy klubot, szétvernek mindent. A legrosszabb, hogy a város meg asszisztál...De azért hajrá!
 3. keve 2007. Február 09. 11:27 
Csertői lehet, hogy többet keres, mint mi ketten. Komolyan és is fel szoktam tenni ezt a kérdést.Fehérvár után, nem volt munkája és amilyen ügybuzgónak látszik erre a félévre elvállalta, fogadni mernék, hogy május után nem fog Sopronban maradni. Egyébként nagyon csalódnék, ha addig is nem próbálna meg mindent a lehetőségeihez képest. Az sem mindegy milyen szerződést kötöttek, lehet öregszik és már Ő sem olyan forrófejű mint volt. Kíváncsi vagyok a tavaszi meccsekre,mi lesz itt? Bukta vagy nem ?
 2. Fertő 2007. Február 09. 10:49 
Olasz csatár annyira lesz, mint új honlap, bajnokesélyes csapat, utánpótlásbázis, stb.
Ha Vizer tervei beválnak, nem hogy olasz, még magyar csatár lesz, ugyanis nyílván aprópénzért elbizniszeli az egyetlen gólképes játékost, Feczesint. A csapatba meg úgyis a románoknak kötelező játszani, a Vizer utasítása alapján. Tudnám, mit keres itt Csertői?
 1. Dewmist 2007. Február 09. 09:46 
Csak egy kérdés ( költői, mert választ úgysem kapok rá...): hol van az állítólag leigazolt olasz csatár? Mert én nem látom sem a csapat összeállításban, sem a góllövők között...:-)
( Mielőtt vki nekem esik: tudom, hogy MEGINT nem lőttünk gólt!) :-)
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2021. január 23., szombat
Zelma
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470