English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Antalya-2.nap
Antalya-2.nap

FC Seoul - FC Sopron 3 - 0 (1 - 0)

FC Sopron: Takács - Rus,Radu(Lázár),Sifter,Dragomir(Munteanu) - Csontos,Horváth(Ankamah),Dancs - Sira(Faragó),Birtalan(Koroudjiev),Magasföldi

A sokkal jobb erőkből álló koreai csapat az első félidőben egy szerencsés találattal szerzett vezetést, miközben a mi részünkről Csontos 6 méterről egyedül a kapust találta el. A második félidőben kijött a két csapat közti tapasztalatbeli különbség,míg Magasföldi és Faragó is kihagyta a ziccerét, addig a koreaiak kihasználták fiataljaink rutintalanságát és tovább növelték előnyüket.

Jó: Rus, Dancs,Magasföldi.

Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 17. gdénes01 2007. Február 02. 21:26 
Csak a DISCO SHIT!!!
 16. partizan 2007. Február 01. 21:13 
Adry !
Egy kicsit naiv vagy!! De majd ha egyszer Te is felnősz és "nagykorú" leszel, valamint ha megtapasztalod azt, hogy milyen keményen kell megküzdeni minden forintért, bizonyára másként fogsz gondolkodni. Mert hát valljuk be úgy könnyű élni, hogy anyuka, apuka eltart. Abban igazad van hogy senkinek semmi köze ahhoz hogy ki hova jár bulizni, szórakozni! Na de az már egy kicsit vérlázitó, hogy a hétvégi mulatozás fontosabb mint egy-egy bajnoki meccs!!! Miért irom ezt? Azért mert abban biztos lehet mindenki hogy ezek a daliás "labdarugok" már jóelőre egyeztetik az ismerősökkel, hogy hol és mikor partyznak ujra. Tehát az a lényeg, hogy a meccsek le vannak szarva. A lényeg hogy milyen ing legyen rajtuk jövőhéten a buliba. Na meg hogy kinek a kocsijával menjenek. Eme fontos gondolatok közepette egy kicsit elfelejtenek mentálisan felkészülni a fiuk!! Holott elvárhatjuk mindannyian akik a csapatért szoritanak, hogy maximális odaadással tegyék a dolgukat, SZÓRAKOZTASSANAK!!!!! S hogy miért bántja sokunk szemét az önfeledt bulizgatás??? Talán azért mert MI a SZURKOLÓK is hozzájárulunk az ő fizetésükhöz azzal hogy jegyet vagy bérletet váltunk!!! S ha már fizetünk valamiért akkor elvárjuk érte a szolgáltatást! És bosszantó amikor azt látod, hogy értelmetlenül kidobálod a pénzed mialatt ezek a faszagyerekek egymás vállát veregetve táncikálnak és vedelnek!! Ez kb olyan mintha te bemennél a boltba és kenyeret kérnél, de helyette eléd durrantanának 1 doboz gyufát és azt mondanák ezt kapod a pénzedért. Gondolom furán éreznéd magad és kissé felháborodnál!
 15. Dewmist 2007. Február 01. 17:50 
"A sokkal jobb erőkből álló koreai csapat"... Vízer úr! Itt a lehetőség, igazoljuk le őket! Csak jobbak lehetnek, ezek szerint...:-)
Hangosan felnevettem, amikor olvastam a paraguay-i kp. történetét, ez jellemző... sajnos
 14. Pöcsi 2007. Február 01. 13:28 
Nincs valogatott kerettag a csapatbol.
Szerintem a problema ott van,hogy Wizer tulajnak rossz jatekos politikaja van.Foci szakmai dolgokban nem jaratos.Neki az ügyvezetö ig-re es a szakvezetöre kell hallgatni,hogy ök mely jatekosokat akarjak.ELSÖSORBAN AZ EDZÖ DOLGA A JATEKOSOK KIVALASZTASA!!!
Itt mostmar ket eve epitik a csapatot,de eredmeny nelkül.Ezert beketlenek a szurkolok!
Jo csapat csak ugy lehet,hogy van közösseg, jo jatekos allomany es jo edzö akinek elkepzelese van!A jatekos meg teljesitsen a palyan a többit meg utanna.A fiataloknak meg jateklehetöseget kell adni,de modjaval.Hajra SOPRON!Üdv!
 13. keve 2007. Február 01. 11:07 
Mi volt ez a részeges partizás? Erről lemaradtam. Mi lett a következménye? Emlékeztek a zalaegerszegi sörivásra? Simon akkor elkapta őket. Mégis csak neki lehetett igaza?
 12. Iver 2007. Február 01. 10:48 
Keve! De ő a baj meg a játékosok hozzá állása... Tényleg morális bajok vannak de ez a játékosok hibája is... és mi az h egy vesztes meccs után tajt részegen partyznak az elvileg profi labdarugók? itt borult a bili ki...
 11. keve 2007. Február 01. 10:32 
Iver! Az én szerény véleményem szerint Sopronban egyetlen egy nagy baj , ez a baj pedig nem más, mint Vízer l Máriusz. Egyáltalán ért a focihoz? Azért nem kellene kígyót-békát kiabálni egymásra, mert még ez a baj létezik nem hiszem, hogy sokkal előbbre jutna a csapat, lehet akár milyen nemzetiségü ill. koru a játékos, éb pl nem mennék sopronba focizni. Még egyet nem értek, mit keres ott a Csertői? Mint edzőnek nagy rajongója vagyok de el sem tudom képzelni most mit fog "kifőzni".
 10. ááááá 2007. Február 01. 10:21 
kezdődik az egész ott.. h megin lesek kik játszanak.. v külföldi.. v fiatal.. ezekből nem lesz jó csapat... hol vannak a rutinos játékosok?igazolhatnánk már vmi jót is.. de mind1.. megint csak azt tudom írni h várom a sikert...lassan 2 éve...
de ha vki ezt tudja dícsérni.. akkor hajrá..
végülis senkinek semmi köze h ki howa mikor megy bulizni... de egy "profi" sportolónak nem azt kell muatni, csinálni amit ők sokszor a coloba...kiváncsi lennék a profi szerződésre..
na de mind1.. hajrá...
 9. Iver 2007. Február 01. 09:50 
Keve... a kupagyőzelem óta mennyi is telt el? lassan két év... Ne mondja senki h másfél két év alatt nem fogyhat el a türelem!!!
 8. keve 2007. Február 01. 09:49 
".....jóban, rosszban, szegénységben, gazdagságban, betegségben kitartunk egymás mellett." Más: jóban, kupanyerésben kitartunk, bajban sárga földig döngölünk.
 7. Iver 2007. Február 01. 08:59 
Adry mért nem lehet őket dícsérni?! ezt te sem kérdezheted komolyan... látom nem láttad a debreceni teremfocit! ha valahol mmegvan nézd meg azt lélektelen szívtelen küzdés nélküli játékot! vagy ha ez nem elég nézz vissza az őszre! és gondolkozz egy picit h miért nem dícsérjük őket.. (lásd loki elleni meccs diósgyőr elleni kupa) nincs hozzá közöm tény! megérdemlik? ez a másik vicces mondatod egy hozzászólásban... Ezek tudod mit érdemelnek meg? fejenként egy kapát és egy ásót h felássák a pályát... körülbelül ennyit érdemelnek... méghogy bulizni ilyen teljesítmény után? röhej...
 6. adrydemjén 2007. Február 01. 08:52 
Iver!!!
Nem hiszem el h itt ilyen ........hozzászólások vannak!!!miért ne lehetne dicsérni a csapatot!!!Amugy meg mi közöd van ahoz h hova mennek bulizni!!Mert szerintem rohadtul semmi!!!Azért azt hiszem ennyit talán ők is megérdemelnek !!!De nem hinném hogy tőled fognak engedélyt kérni:-)

Csáó:Adry
 5. Iver 2007. Február 01. 07:54 
qpi mi az h addig ne szidjuk őket? teljesítettek? nem! akkor? dícsérjük őket? jól van ügyesek vagytok már megint kikaptatok fantasztikus jók vagytok!!! Remélem megünneplitek majd Sopronban a colossóban ezt a vereséget is!! megérdemlitek!!! Ezt várod qpi vagy mi? Te amúgy minek dícsérjük agyon őket? Rus fiatal nem saját semmit nem mutatott teremfocin... Dragomirszintén zenész.... fiatal nem fiatal 6 méterről illene berúgni a helyzetet de sebaj majd legközelebb! qpi reménykedjél még Te is ebben a szarbn... és h lehet egy vesztes meccsen valakit kiemelni?
Apropó mi van a paragvayi középpályással?és a vezetőséghez: nem kéne egy két minőségi NEM ROMÁN játékos?
 4. qpi7 2007. Január 31. 21:01 
Már megint kezditek. Legalább azalatt a pár nap alatt ne szídjátok őket amíg ott vannak! hadd játszanak a fiatalok, és kit érdekel ha rosszabbb lesz? Legalább végre a saját fiatalok játszanak, amiért rinyáltatok eddig. Pöcsi igazad van, hkell pár idősebb és rutinosabb játékos, de én erre ist azt mondom h most hadd játszanak nyugodtan az ifik! Én szurkolok nekik! Egyébként mivan Németh D.-vel?
 3. Pöcsi 2007. Január 31. 19:49 
Mint ahogy a DSF Doppelpass müsoraban a Bayernröl kritkat gyakoroltak,ugyanigy a Sopronnal is mindenkinek meg kell hogy lengyen kinek mi a feladata.Ki iranyitson, ki fusson,ki szerljen,ki löjön golt!Ehhez kettö-harom idösebb jatekosra is szükseg van.Ezt a tulajnak,az ügyvezetö ig.nek es elsösorban az edzönek tudnia kell!
A masik kritika kell,de sokan mar alapvetöen negativ modon es felfogasban irnak!
Hajra SOPRON! Üdv!
 2. tomas 2007. Január 31. 19:42 
A Rus akkor lett volna jó, ha nem kapnak 3 gólt!Bár lehet a román védelemnek még a duplája is bocsánatos bűn lenne!?
 1. antalya 2007. Január 31. 18:58 
Fantasztikus!Nyomni kell a ,,tehetségeket" hátha valami balek bekapja a horgot!Bár szerintem az ott edzőtáborozó csapatok küzül egy sincsen arra szorulva, hogy tőlünk ,,erősítsen"!Lesznek ezek az eredmények még rosszabbak is!
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2021. január 17., vasárnap
Antal
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470