English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Próbajátékosok
Próbajátékosok

A 22 éves bal lábas védő, Alexandru Dragomir, a Dinamo Bukarest csapatától érkezett próbajátékra.A 183 cm magas,77 kg-s játékos a védelem közepén illetve bal oldalon használható.Tagja volt a román U21-s keretnek.

A ghánai kapus, William Amamoo 24 éves,194 cm magas és 82 kg.Megfordult már a francia Auxerre, a svéd Hammarby illetve a román Farul Constanta csapatainál.Sokszoros korosztályos válogatott, a hét évvel ezelőtti U17 világbajnokságon bronzérmes ghánai válogatott tagja.

Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 51. C.A.V. 2007. Január 17. 14:42 
Kevés a játékos MAGYARORSZÁGON?
A fél vidi eladó,nézzetek már körül!!!!!!!!!
 50. Pöcsi 2007. Január 17. 12:55 
Teljesen egyetertek mumussal!
Minösgi-tehat jol profi modon jatszo es ugy elö-jatekosokat kell igazolni mindenfele nezetre,stb-re valo tekintet nelkül!Ha ezek a jatekosok a 90perc alatt a palyan a legjobbat nyujtjak nincs baj.
A honlappal kapcsolatban itt mar több hozzaszolo "rongyosra beszeli a szajat" kritizalja a honlapot,de SÜKET FÜLEKRE talal!Nekem szemelyesaen Köteles ur valami mast igert nemcsak a honlap tekineteteben hanem a jatekosokkal kapcsolatban is.
Az pedig ki mit es Hogyan ir a honlapon csak magat minösiti!
Jo idötöltest a du.meccshez,remelem nem olyan lesz mint augusztusban amit volt szerencsem latni!Üdv!
 49. jani_91 2007. Január 17. 12:35 
nagy élmény mind a 2 játékos....nem akarok kötöszködni, de mind a 2 játékost bocskordiából igazoltuk nem? vagyis akarjuk...
 48. keve 2007. Január 17. 10:11 
mumus, mint kivülálló elszoktam olvasni pár csapat honlapját. Vegyük példának a Ztefc.hu, szoktad olvasni?Abban egyetértek,hogy itt kevés a friss hír, egerszegen viszont össze-vissza írnak mindenféle obszcén dolgokat úgy a csapatról, mint arról akinek más a véleménye. Lehet félre értettem, amit írtál, de szerintem ez nem közhangulatot, hanem bizonyos intelligenciát, és iskolázottságot nem közhangulatot vetít vissza. A többi gondolatoddal én egyetértek, ja és még előző mondatomhoz tartozik,hogy véleményt cserélni úgyis lehet, hogy aki ellenkező véleményen van nem küldjük el hidegebb éghajlatra. Hál'Istennek szép anyanyelvünkben válogathatunk nyomdafestéket elbíró és másokat nem sértő szavakban.
 47. mumus 2007. Január 17. 09:54 
Ma 15.00-kor Anger!
Egyébként nem unjuk még a románozást?
Ha valaki a klubot, vagy az ott dolgozókat akarja szidni, találja meg azt a rosz tulajdonságot(ami van bőven, pl.:hazug, szavahihetelen, stb.) ami az illetőt minősíti.
Hölgyek, urak! Azt vessük egymás szemére, amiről tehetünk! Hogy ki hova született, az sem nem jó, sem nem rosz tulajdonság.
Én egyébként nem vagyok román. Kicsit sváb, kicsit magyar. Bevallom a családfám nem kutattam fel.Ez baj?
És tisztelt Honlap szerkesztő!
Kérem ne törölgessen hozzászólásokat, akár obszcén, akár a klubot gyalázó dolgokat írnak a szurkolók, mert akkor nem kap hiteles képet a közhangulatról. Vagy ne üzemeltessen fórumot.
És tisztelt Honlap szerkesztő!
Kérem nézze meg más első osztályú csapatok honlapját!
Napi hány friss hír, interjú, képek, stb jelenik meg azokon. Ha Ön nem bírja, akkor vonjon be külsősöket. Itt van a fórumról fanatik. Nem ismerem, de biztos segítene! Ugye fanatik? (Megnéztem a honlapodat)
 46. Fertő 2007. Január 16. 20:19 
Szerintem az egy dolog, mit nyilatkozik a Németh Zoli a Pulzus Tv-n, az meg egy másik, hogy kit hoznak ide. Komolyan csodálkoznék, ha minimális együttműködés lenne az edzők és a vezető között. Pont ebben az interjúban azt is mondta Németh, hogy nem akarták Csertőivel, hogy Bagoly elmenjen. Mégis kib*szták.
Úgyhogy nem hiszem, hogy jönnek normális magyarok, pedig egy csomó viszonylag jó focistáért még fizetni sem kéne. Itt kizárólag Romániában gondolkodnak, ami fociban nem lenne gond, de onnan is csak kutyaütő harmadosztályúak jönnek.
Kataszrtófa.
 45. Fabregas 2007. Január 16. 20:06 
/róluk
 44. Fabregas 2007. Január 16. 20:05 
értek
 43. Fabregas 2007. Január 16. 20:05 
Egyet Buckóval semmi értelme , ha most Győriek lennétek akkok meg Sopront szidnátok meg ha csak ilyen győriekkel tudtok verekedni akkor nem is szólhattok / Lásd : GREEN STREET HOOLIGANS / azoknak van vér a pucájukban nem mint nektek . Meg minek kell egyből leírni ezeket a játékosokat azt se tudjátok hogyan játszik semmit nem tudtok róla ...
 42. Buckó 2007. Január 16. 19:43 
fanatik!
Attól mert valaki győri,nem cigány!Amúgy nem értem minek ez az ellenségeskedés,van értelme?Az egyik összeveri a másikat,utánna meg forditva,gratulálok nektek,főleg az olyanoknak akik csak ezért mennek ki a meccsekre és ráadásul az ilyenek nevezik magukat törzsszurkolónak!Ezért is tart itt a Magyar foci,ahol most van.
 41. jao 2007. Január 16. 19:22 
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuisduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffaigugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugugudHala sopron
 40. jao 2007. Január 16. 19:22 
sdaoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiha9fhasidufhasdddddddddddddddddddddddddddfasifsiduahiuashuiasdhasdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuisdfuiHAJRÁ SOPRON
 39. jao 2007. Január 16. 19:22 
asdfashf8suhsduhhozzászolsajdifjasifjasjsa
HAJRÁ SOPRON ! CSAK HÜLYÉSKEDEK ÁM
 38. jao 2007. Január 16. 19:21 
sdf
 37. jao 2007. Január 16. 19:21 
dauidaduaisdasidaisdaisdiadsiadjisajdiasjdiajsdasdazsudashduahsduhasduhasduhasduhasudhasuhdaushdaushduashdhasudhausdhausdhasjdsjdhausdushdsjdausdhajsdhasudhausdhuashduashdushduahsduashduahsduhuasdajashdasjadskljhsfajkghfjkasdgfjkasfgsdjfksdjkafjkdakjewfzuaszfaweuifzegawruifrgwe873782598qö293ö9235ü27335qui2waeiusdfjfsdgasjkgfuaiugaskjdgasduighiodasaopsdufiosadugiosuadf9
 36. jao 2007. Január 16. 19:21 
asdiuasduzaduzasudaz8dasu
 35. jao 2007. Január 16. 19:20 
s
 34. Dewmist 2007. Január 16. 18:36 
fanatik, ha már nacionalista vagy rasszista honlapot akarsz ( faji hovatartozástól függően látogatható oldalt ) akkor ne szerepeljen benne a "Sopron" név!
Kereszteld át mondjuk "tuneslaposiciganyok.hu -ra! :-)))))))
 33. fanatik 2007. Január 16. 17:54 
de én azt nem szerettem volna hogy cigányok jöjjenek a honlapomra
 32. Judas* 2007. Január 16. 17:43 
Basszus fanatik!
Eddíg azt szeretted volna, hogy minél többen írjanak a honlapodon. Most meg ez sem jó? :) Sajnos ebben nem tudok segíteni neked. Egy nyilvános honlapot bárki látogathat, köztük laposiak is...
 31. fanatik 2007. Január 16. 17:21 
léccives Judas vagy Szása mindenki segítsem ! Győriek megtámadták a honlapom ! A Duma nevű menüpontba a honlapomon .. ODA IRNAK GYŐRIEK , és Elfogják rontani a honlapom . Lécci segítsetek. a Honlapomon egy csomó győri hozzászólást már kitöröltem . SEGÍTSETEK LÉCCIVES ! HAJRÁ SOPRON
 30. Judas* 2007. Január 16. 17:10 
Két év után gondolom szeretne már valamit kivenni az üzletből, vagy legalábbis nagyjából nullára hozni a boltot. Aztán remélem elhúzza végre és végleg a csíkot!!!

Hajrá Sopron!
 29. Szása 2007. Január 16. 16:01 
Németh Zolival beszélgettek tegnap a Pulzus TV-ben. Az igazolásokról azt mondta, hogy magyarokat fogunk igazolni, mert van itt külföldi elég. A másik érdekesség, hogy január végén Feczesin, Demjén és Cigán próbajátékra megy Olszországba. Úgy látszik Vízernek nagyon kell a pénz.
 28. boy1970_CBS 2007. Január 16. 15:48 
Hétfőn reggel tizenegy év után ismét a nyíregyházi stadion öltözőjében tűnt fel Bagoly Gábor, aki csak visszatért korábbi csapatához.
- Mindig Nyíregyházán és a Szparinál éreztem otthon magam, így most is örömmel jöttem haza. Nagy kedvvel készülök arra, hogy tizenegy év után ismét itt focizhatok. A héten még visszamegyek Sopronba, ahol lerendezem a függő ügyeimet, aztán költözök haza. Január 22-én, reggel kilenckor jelentkezem edzésre Gálhidi Györgynél - nyilatkozta a hazatérő Bagoly a Szpari hivatalos honlapján.
Már a klubbal edz a két új játékos, a Paksról érkezett Montvai Tibor, akinek a Pécsre távozott Sztipánovicsot kell pótolnia, míg Máthé Gábor Balogh János helyére érkezett. Zabos Attila már nem csak együtt edz a Szparival, de bevetésre is készen áll.
(szpari.hu)


 27. mind1?? 2007. Január 16. 13:00 
én nemtudom de ugy vagyok vele h eddig aki ide jöttt külföldi nem váltotta meg a világot...viszik a pénzt és nem mutatnak semmit...akármit mondtok sztem radu se jo már..ez elején jo volt de már amulté...mér nem lehet magyar bajnokságbol igazolni...most olvastam h bogdanovics szabad listán van(most megamat hazudtolom meg mer ö is külföldi..de ö sztem már letett vmi magyarországon..jo lenne a vezetöség körbe nézne magyar osrszágon...sztem 5 játékos kéne aki stabil nb 1 es játékos..és nem ilen sehonan jöt románokat hozni meg hánait bazzeg.....kurva idegesitö...
 26. Judas* 2007. Január 16. 08:14 
Idéznék az nb1.hu-ról: "Igy sem ismerős, de nem is csoda, mert a Dinamonak a keretében nincs ilyen játékos erre az évre, legfeljebb a második csapatuktól hozhatták:

http://www.romaniansoccer.ro/clubs/dina … 6_07.shtml "
Szóval lehet, hogy (megint) igazam lesz? :((
 25. keve 2007. Január 15. 23:24 
Hát, én már csak kapkodom a fejem, ha ebből Reli tud csapatot összehozni szobrot érdemel a soproni főtéren. Nem tudni az edzőnek mennyire van beleszólása az igazolásokba , de nem hinném,hogy nincs magyar játékos: Apropo segítsetek ha tudtunk egy nem soproni témában. Barátokkal beszélgettünk a Zte-ről emlékszik valaki,hogy játékosként volt e válogatott, honnan került egerszegre, melyik városban élt előtte. Azért titeket kérdezlek, mert sajnos a Zte fóruma egy kicsit morbid. Köszi.
 24. akho 2007. Január 15. 21:56 
Most biztos megköveztek, de szerintetek Csertőinek van ráhatása az igazolásokban???!!! Nem harcol Bagolyért, Rabóért, ha gerinces lett volna, kiállt volna mellettük, még ha esetleg a kirúgás is fenyegeti ezért (lásd Nagy Tamás tavaly). Az eddigi próbajátékosok szerintetek az ő kérése alapján érkeztek? A szart. Vízer erőlteti őket, ha beadja a derekát, akkor ugyanolyan lesz mint Selymes. Aurél, állj a sarkadra!
 23. barca8 2007. Január 15. 21:10 
adat20. nyusz 2007. Január 15. 20:53
fanatik ami a honlapodon van az szinte 1az 1be ugyanaz ami itt ezen a honlapon van,,, én
 22. barca8 2007. Január 15. 21:08 
minek még egy román ugyis elég van!!!!!! Nem?

[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2021. január 17., vasárnap
Antal
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470