English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Sikeres bemutatkozás
Sikeres bemutatkozás

FC Sopron - Tatabánya 1- 0 (0-0)

Városi Stadion,1000 néző

FC Sopron: Rabóczki - Homei,Sifter,Munteanu,Lázár (Daria) - Cigan,Demjén,Horváth,Szabó - Feczesin (Sira),Birtalan(Magasföldi).

Gólszerző: Feczesin (11.-ből)

Jók: Sifter,Munteanu,Feczesin,Lázár.

 

Közepes szinvonalú első félidő után,mezőnyfölényünk ellenére csak tizenegyesből sikerült bevenni a tatabányai kaput.Játékosaink sorra elpuskázták helyzeteiket, vagy pedig Poleksic kapus védett.Külön öröm, hogy teljesen felforgatott védelmünk sikeresen állta a szórványos tatabányai rohamokat,Sifter Tomi, valamint Lázár Pali és Munteanu kellemes meglepetét okozott a kicsit aggódó szurkolóknak.Összességében, a mutatott játék alapján teljesen megérdemelt a sikerünk,talán csak a játékvezető teljesítménye hagyott némi kívánnivalót maga után...

A mérkőzés előtt a soproni szurkolók már megadták az alaphangot, ugyanis 5-0-ra győzték le a vendég csapat szurkolóit.Gratulálunk nekik és köszönjüka szurkolást!
HAJRÁ SOPRON!!!

Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 44. cokla 2006. December 06. 15:02 
ki ez a Daria vagy Alekszandru (az nb1.hu a közvetítésnél ezt írta). A játékoskeretben nem találtam. Vmi új igazolás? és Alkeszandru Daria a neve?
 43. Judas* 2006. December 05. 21:26 
nolin!
A szomszédaim egy Erdélyből ide települt fiatal család, a hölgy angol-történelem tanár. Ő sokat mesél nekem olyan dolgokról, hogy milyen pl. a "nagy román" oktatási szinvonal. De sorolhatnám még bőven. Nos, vasfej5 valószínű azt az oktatást kapta anno, így ne is várjunk tőle többet. Amúgy még egy apró észrevétel: a kedvenc selymesének hála a mostani soproni nézőszám... Ennyire fasza játékosokat hozott ide és szavazott nekik bizalmat, valamint rakta össze őket csapattá.
 42. nolin 2006. December 05. 19:29 
vasfej5!

A régi magyar közmondásban nem szerepel cinikusan a "dobjátok össze a pénzecskéteket", ezt anno a szegények mondták, hallgasd meg nagyapád...
..."A KISCSIBÉK PEDIG HA ÚGY TUDNÁNAK JÁTSZANI AHOGY NEM,akkor nem kéne párszáz fizetett szurkolót vinni ,mert minden fociszeretö soproni ott lenne! ..."-ez tetszik.:-)) , ha jól látom a fenoménóid úgy tudnak játszani, hogy minden fociszerető a jegypénztáraknál verekszik a jegyekért.Egyébként én sem érzem h csókolgatnám bármely edzőt is szívesen, én egyszerűen focit szeretnék látni, ami selymessel nem volt még csak a közelében sem!

ps:vannak helyesírási hibák, amik becsúsznak mikor az ember ír, viszont mikor olvastam a "szálly" szót, hát barátom, Te vagy nagyon setét vagy, vagy 3 eleminél többel nem rendelkezel.
 41. Judas* 2006. December 05. 11:21 
Nézd vasfej5!
Ha már olvasni sem tudsz a nickem (Judas), kapcsolj villanyt ott a nagy sötétségben! Mert én is írhatnám neked, hogy ....!!! Még jó, hogy nem a szurkolóknak kell eltartani egy klubot. De ne haragudj, talán a Tibikéd tartja el? Na ugye! Akkor meg ne ugass itt , hanem csókolgasd, ölelgesd , aztán gyere el ide és ezt megteheted még pár embernek... Amúgy ne viccelj már, hogy nekem az lenne a legnagyobb örömöm, hogy a te ... cimbizzek, vagy csak bármi nemű közös dolgom lenne vele! Ezeket meghagyom neked és a hasonszőrű társaidnak ott vasban! Miért mit csinálunk vele? Vágod ugye?
 40. vasfej5 2006. December 05. 08:37 
Judás
Neked csak annyit mondok,hogy az a 30 ezüst pénz nem elég eltartani egy klubbot, és hogy nem tudnak fotbalozni a fiuk, azért nem Selymes a híbás, ezek nem születtek focistának. Továbbá te is bőszen csókólgathatnád....de neked még ez sen engedtetik meg, úgy hogy szálly le róla ,mert ezt nem érdemli meg amit ti csinálltok vele.
 39. vasfej5 2006. December 05. 08:28 
Nolin
A< PÉNZDUMA > nem cinikus ,újgazdag szöveg, hanem régi magyar közmondás ami így szól: a pénz beszél és a kutya ugat./ nem sérteni akarlak/, A KISCSIBÉK PEDIG HA ÚGY TUDNÁNAK JÁTSZANI AHOGY NEM,akkor nem kéne párszáz fizetett szurkolót vinni ,mert minden fociszeretö soproni ott lenne!
 38. Judas* 2006. December 05. 07:22 
vasfej5!
Idézlek: "...még a kis újjatokat sem mozdítottátok Sopronért..."
Erre csak egy választ adnék: - hétről-hétre megvesszük a belépőinket. Ugye ezzel is segítve a klubot, mert a klubkasszába megy a pénz. Míg a te Selymesed ide egy kurva garast nem hozott, csak vitt! Nem is keveset! Szóval, maradj csak meg ott vasban, ölelgesd szívből és a csókolgasd bőszen...

Hajrá Sopron!
 37. nolin 2006. December 04. 22:47 
vasfej5!
Igazad van, Selymes amilyen jó futbalista volt, pontosan akkorát bukott mint edző, örök igazság, aki jó futbalista, nem biztos jó edző lesz belőle, s ezzel nem bántani akarom Selymest.
A szurkoló viszont már csak ilyen, hallatja a hangját, mégha ez egyeseknek nem is tetszik(persze nem kell mocskolódva), vagy ha ez zavar vasfej5, akkor bizony sportágat kell váltani, ahol csak a családtagok, barátok vannak, ők majd nem hallatják hangjukat, nem szidnak senkit, erre vágysz??
Fejtsd már ki, kik azok az aranylábú kiscsibék akik a másodosztályt sem ütik meg??
de hagyd ,sejtem, de ugye a TE aranylábú fenoménóid megütik akár a nyugati futbal szintjét is ugye? Különbség köztük: A Te goldman-jeid kaptak lehetőséget, nem is keveset(látszik is mire mentek vele), a "mi kiscsibéink", egy hiba után a tacsi kispadjáról is lecsúsztak...A pénzduma pedíg tipikus cinikus, újgazdag szöveg, mondtam már ,hozzatok meccsekre párszáz fizetett nézőt, akik mindíg tapsolnak, s éltetik azt ki épp neked tetszik.
 36. qpi7 2006. December 04. 17:08 
Honnan veszitek hogy a Daria cselgáncsozó volt? Ez tuti hogy óriási nagy hülyeség.
 35. pircsi64 2006. December 04. 06:59 
Én is örülök,hogy győzött a csapat szorítok Aurélnak,itt is sikeres legyen.Évek óta figyelem munkáját és szimpatikus fazon.Talán a bírókkal nem kellene annyit vitatkoznia, de ez is azt jelezheti,hogy kiáll a csapatért.Fehérváron viggyázzatok rá!Remélem Vízer meg tudja becsülni!
 34. VASFEJ5 2006. December 03. 23:45 
Azt még kifelejtettem, hogy a ti arany lábú kiscsibéitek még a másodosztály színtjét sem ütik meg.
 33. VASFEJ5 2006. December 03. 23:40 
Fiuk, jobb volna nem foglalkozni Selymessel,mert ti azon kívűl ,hogy mocskolódtok,és kritizáltok, még a kis újjatokat sem mozdítottátok Sopronért,egyébként ha nem tetszik amit láttok ,gyorsan dobjátok össze a kis pénzecskéteket és szponzoráljátok a csapatot, akkor ,de csak akkor ,talán hallathatjátok a hangotokat!!!!!!!!!!!!
 32. Antilop 2006. December 03. 20:58 
Remélem nem csak igéret volt a stadion befedése...
 31. M. 2006. December 03. 19:44 
Az eredményjelző kicserélése egyébként nincs tervben ? Elég nevetséges már...
 30. szasszybaby 2006. December 03. 19:29 
Szép volt fiúk!
Csak így tov!:))
 29. FC Sopron 2006. December 03. 01:13 
Judas!
A slotás transzparensre gondoltam,amihez hasonlóért a Pécsnél komoly büntetést fizettek,szektort zártak be, szintúgy a Fradinál.Nálunk ugyanakkor tettetek ki ilyet.És nem kell a pályán landolnia sem transzparensnek, sem petárdának...Úgyhogy ez egyáltalán nem volt túlaggódás.Szerintem.
 28. Judas* 2006. December 02. 22:28 
Milyen transzparensekre gondol?
A múlthetire? :)) Ezek a transzparensek még messze vannak azoktól, amikért büntetést kellene fizetni. :)
 27. Judas* 2006. December 02. 22:26 
"Viszont ha az MLSZ megbünteti a görögtüzek, nemengedélyezett transparensek miatt a klubot"

Köteles úr!
Amíg ezen tárgyak nem a játéktéren landolnak, addíg nem büntetik meg a klubot. Tudtommal ez nem történt meg, így nem is értem a felesleges túlaggódás miértjét.
 26. akho 2006. December 02. 22:09 
Ezt nem vitatom. Ő beszél, te meg bólogatsz. A szomorú viszont az, hogy ezek szerint a közös döntéseitek eredménye, hogy a soproni foci soha nem látott morális, erkölcsi és szakmai mélységekbe süllyedt. Nem kétlem azt sem, hogy Vízer Úr jót akar, de amíg magán kívül senkiben sem bízik, addig sajnos ez lesz. S ezt te is én is tudjuk. Ne felejtsd: mi soproni szurkolók itt maradunk, mert nem akarunk más csapatnak szurkolni, te viszont egy év múlva valószínűleg máshol képviseled Vízer Úr érdekeit. Ez a különbség. Addig viszont kitartást a munkátokhoz!
 25. Tiby barát 2006. December 02. 22:06 
A név kötelez:
A Kabbala tanítása szerint a név kötelez. Viselője azt az életutat fogja beteljesíteni, amire neve (amely horoszkópjával is analóg) indíttatja.

A családi név a család által felvállalt és egységesen megvalósítandó feladatot jelzi, míg a keresztnevek mind egy-egy egyéni feladatot, életminőséget jeleznek. Ebből a kettőből adódik a teljes név által mutatott életminőség, azonban az ember jellemzésénél minden egyes név fontos szerepet tölt be.

program nem a Tarot középkorban kialakult számozása, hanem a héber betűk és a Széfer Jecira alapján készült!

Köteles Zsolt
Köteles: 8
A Diadalszekér

Az örök küzdő, aki a küzdelem szépségétől várja egyfajta dicsőség elérését, és így kívánja sorsát eldönteni. Ő a hős, aki útra kel, hogy megvívja nagy csatáját, melynek végén a győzelem várja. Keresi a helyét a világban, és jó esélye van, hogy meg is találja. Áteshet azonban a ló túloldalára is, és megrekedhet egy akadály előtt, vagy épp önkényes és nagyzoló lesz.
Zsolt: 11
A Szerencse

A Sors fia, aki állandóan megújul, újrakezdi életét. Igyekszik elfogadni sorsát, megérteni életfeladatát. Élete folyamatos változások között telik. Abban bízik, hogy a könyörület örökkévaló, és sorsának alsóbbrendű aspektusait megpróbálja felsőbbrendű lelki tanulságként hasznosítani. Nehéz sors ez, de a végére tisztán és nemesen kerülhet ki életéből.
Köteles Zsolt: 19
A Hold

A Hold a tudattalan mélységeibe száll le, életét emócionális alapon éli. Ez a mélységekbe vezető út félelmetes, az út során szembe kell nézni az éjszakával és saját félelmeivel. Összeolvad saját lelkével, intuitívvá válik. Könnyen előfordulhat az is, hogy hisztérikussá, depresszióssá válik, illóziókba kergeti magát, vagy megpróbál elmenekülni a valóságtól.
 24. Pöcsi 2006. December 02. 21:58 
Gratulalok,szep volt!(a golaranyt is lehetne javitani!),de majd legközelebb!!
 23. FC Sopron 2006. December 02. 21:54 
Egy dolog a vélemény kinyilvánitása, más a rémhír terjesztése...De most már legalább tudom, hogy ki vagy, kedves Tiby barát!

:-)))
Akho:meglepődnél, ha tudnád, hogy mindig mindent megbeszélünk Vizer úrral, mielőtt valamiben is lépnénk?A felelősséget meg minden tettemért nyugodtan vállalom, mert hála az égnek, én nyugodtan alszom...
:-)
 22. Tiby barát 2006. December 02. 21:45 
Én mindíg örülök a győzelemnek, de a szabad véleménynyilvánítás jogát továbbra is fenntartom 9. hozzászólás. :-(((
 21. akho 2006. December 02. 21:43 
Gratulálok Aurélnak a bemutatkozáshoz! Sajnos csodára ő sem lesz képes, mert 6-8 nbI-es szintű játékossal nem lehet világot megváltani. Ami viszont kiakaszt, hogy Vízer Úr Selymessel nézte a meccset, szóval már most megkezdődött a fúrás... Nem értem mi szükség van erre? Van pofája még belépni a stadionba? Köteles Úrnak pedig üzenem, hogy Vízer Úr parancsait SZÓ NÉLKÜL VÉGREHAJTANI nem biztos hogy szerencsés dolog, egy ügyvezetőnek jogi felelőssége is van, míg egy tulajnak kevésbé... Sajnálnám ha a vakhűség előbb utóbb a végzetévé válna...Mert senki sem tud kibújni a bőréből sajnos. Szebb s sopronibb jövőt!
 20. FC Sopron 2006. December 02. 21:37 
Nem róla volt szó...

:-)))

Inkább örüljünk a győzelemnek és annak, hogy megelőztük a győrieket!!!
 19. Tiby barát 2006. December 02. 21:30 
Én örölök, hogy a egyesek múlt hét óta már nincsenek a klubnál, de, hogy pont miatta fenyítitek le a barátotokat? Vicces.
 18. FC Sopron 2006. December 02. 21:24 
Az öltözőfolyosón olyan személyek is tartózkodtak, akiknek semmi köze sincs a klubhoz, egyszóval SEMMI keresnivalójuk nincs ott...Gondolod, hogy téged (bár nem tudom, hogy ki vagy) nem rúgnának ki páros lábbal minden klub öltözőjéből, folyosólyáról?És ez NEM ELŐSZÖR TÖRTÉNT MÁR MEG,K.Tibinek többször fel lett hívva a figyelme erre (is).Egyébként most is csak figyelmeztetve lett, NEM KIRÚGVA!
:-)))

:-)))
 17. Tiby barát 2006. December 02. 21:18 
Csak amiről te is tudsz Zsolti, a biztonsági szolgálat feladata megszürni a nem kívánatos elemeket is, ugye? Azt susogták, hogy volt egy-két ilyen elem az öltözőfolyosón és ez a döntő indok, nem :-)
 16. FC Sopron 2006. December 02. 21:12 
A biztonsági szolgálat eddig is ki lett mindig fizetve, ezután is ki lesz.Viszont ha az MLSZ megbünteti a görögtüzek, nemengedélyezett transparensek miatt a klubot, akkor igenis felül kell vizsgálni a további együttműködést.Gondolom,mindenki így van ezzel:ha fizet valamiért (nem is keveset..),joggal várhatja el, hogy megfelelő szolgáltatást kapjon a pénzéért...Ez az "akció" már a harmadik volt az idei őszi szezonban - eddig megúsztuk...
Tiby barát: tudsz valamit, amit én nem?
:-)))
Judas: örülök, hogy segíthettem,és annak is, hogy győztetek, megadva az alaphangot a fiúknak!
 15. Judas* 2006. December 02. 21:08 
Én sem hallottam róla. Oszd meg velünk ha tudsz valamit erről Tibi barát. Mi van a háttérben? Jól hallottam a meccs lefújása után azt az érdekes nyelvezetű szar slágert bömbölni a hangszórókból? Arról lehetne valamit tudni?
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2019. december 12., csütörtök
Gabriella
H K Sz Cs P Sz V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek






Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470