English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

1-6...
1-6...

FC Sopron:Rabóczki - Homei,Radu,Sifter,Munteanu - Demjén,Ankamah (Magasföldi),Horváth (Cigan ),Szabó(Németh) - Feczesin,Birtalan.

Sopron,1526 néző

Gólszerző: Birtalan

Jók:senki...

Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 40. káko 2006. November 27. 15:25 
Sajnos, a hétvégén nem volt lehetőségem hozzászólni. Dewmist nagyon jó amit irtál! Nem ismerem Ambrus úrat, de talán ő lehetne egy összekötö kapocs köztünk szurkolók közt és Vízer úr közt! Talán ő olvassa a hozzászólásokat, és úgy gondolom ő az akit érdekel a klubvezetésben a "csapat" és mi szurkolók! A feliratot meg amit a Judas*-ék csináltak szerintem fennt kellene hagyni hagyni végleg! Mert az egyik a legnagyobb büszkeségünkről, míg a másik a legnagyobb szégyenünkről szól! A játékosoknak meg csak annyit üzennék,: -Nem tudom mi folyik itt, de tegyétek a szívetekre a kezeteket és gondolkozzatok el azon,hogy akartok-e ezért a városért,a csapatért,értünk szurkolókért önmagatokért küzdeni! Ne tiporjátok sárba azt, amit elöttetek kínok közt küzdve felépített sok-sok igaz játékosunk! És aki nem így érez, legyen annyi vér a tökében és becsület a szívében, hogy elmegy ebből a csapatból és a városból, mint a Selymes- gennyúr páros!!! A GYŐZTESEK SOHA NEM ADJÁK FEL!!! AKIK FELADJÁK, SOHASEM GYŐZNEK!!! MI NEM FELEJTÜNK!!! MI NEM FELEJTHETÜNK!!!
 39. divi 2006. November 27. 13:57 
már csertői az edző
 38. Dr House 2006. November 27. 13:20 
Sztem Dewmist levelét petícióként át lehetne adni a wizzairnek!
Üdv
Driver!
 37. guru 2006. November 27. 08:44 
Sajnos ezt is megértük. Hazai pályán hatot kapni. Ha nádaratókat küldenénk ki a pályára, vagy az U19-et azok sem kapnának otthon ennyit. Kiváncsi leszek, hogy az új edző kiket tart meg a gárdából. Remélem, hogy a fiatalok mint pl. a Birtalan aki eddig még csak 2-3 meccsen játszott a csapatban és már gólpasszt (előző meccsen) adott és gólt is lőtt marad. A többiek közül nem sokat tartanék meg. Jöjjenek a fiatalok, ennél ők is többre képesek.
 36. VASFEJ5 2006. November 27. 07:27 
Én azt mondom nektek, hogy jöhet ide bárki, cserelhettek naponta edzőt. mert sz...ból nem lehet aranyat csinálni, ezidáig még nem sikerűlt legalábbis senkinek. Márius úrról csak annyit, hogyha olyan jól szerepelt volna azelőtt a Sopron akkor nem kellett volna Ő JÖJJÖN MENTENI, ami nemigen sikerűl ,mert sz....l nem lehet!!!!!!!!!!
 35. lazioboy 2006. November 27. 06:06 
Pletykaszinten azt lehet hallani, hogy a Csertői lesz az új edző. Erről mit gonodltok?
 34. barnabas 2006. November 26. 23:56 
Teljesen igazad van ,korrekt ez a levél ! jo lenne ha valaki elis küldené a cimzettnek !
 33. Judas* 2006. November 26. 22:19 
Nagyon korrekt!!!
 32. Dewmist 2006. November 26. 22:15 
Tisztelt Vízer úr!

Személyesen Önnek címzem soraimat, bár sejtem, hogy nem fogja olvasni ezt a levelet, vagy azért, mert sosem olvassa a hozzászólásokat, vagy azért, mert az fogja kimoderálni, akit ugyancsak érint! Elnézést kérek azért is, ha a fogalmazásom nem sikerül a legválasztékosabbra, bevallom sok indulat feszül bennem!

Ennek egyetlen oka van : féltem a soproni, elsőosztályú labdarúgást!

Egyetlen percig sem kételkedtem abban - bár hallottam különböző variációkat, gondolatmeneteket - ,hogy Ön azért fektetett be nem kevés pénzt a soproni fociba, gyakorlatilag megmentve ezzel a Klubot, mert üzleti lehetőséget látott benne! Való igaz, az elképzelése, amit "székfoglalójában" vázolt, nem rossz! Fiatal tehetséges ( vagy annak tűnő ) játékosokat megvásárolni, majd több-kevesebb haszonnal túladni rajtuk, miután az Ön csapatában, csapatával jó eredményeket értek el ( ezáltal az ázsiójuk is megnőtt ) hazai és - reménye szerint - nemzetközi szinten! Ezzel természetesen mi szurkolók is profitálhatunk, sikerélményben, szép emlékekben, kellemes szórakozásként!

Tisztelt Vízer úr!

Most is azon a véleményen vagyok, hogy az Ön elképzelése - amennyiben valóban ez a cél - helyes! Ön egyetlen, de sajnos óriási, lassan-lassan végzetessé váló hibát követett el!

OLYAN EMBEREKBEN BÍZIK, AKIK EZZEL A BIZALOMMAL VISSZAÉLNEK! OLYAN EMBEREKRE BÍZTA A SZAKMAI MIUNKÁT A CSAPATÁNÁL, AKIK ERRE TELJES MÉRTÉKBEN ALKALMATLANOK! Selymes Tibor, Gendúr László azok a személyek, akik az Ön pénzét elherdálják! Nem a soproni szurkolók és nem is a játékosok!!!

Bízom abban, amit a napokban a Nemzeti Sport tudósítójának nyilatkozott, nevezetesen: nem tervezi, hogy magára hagyja az FC Sopron-t!
Kérem Önt, szakítson időt azokra, akik valóban ennek a városnak a csapatát tekintik szívügyüknek! Mi nem anyagi haszonszerzés reményében szurkoltunk és szurkolunk most is szeretett csapatunknak, hanem lokálpatriótaként, érzelmi indíttatásból!
Kérem Önt,tegye lehetővé, hogy elmondhassuk a véleményünket személyesen Önnek, mert úgy gondolom, valójában Önt és a szurkolókat ugyanaz a cél vezérel: egy sikeres, eredményes FC Sopron!

Tisztelt Vízer úr!

Bízom abban, hogy valós összefogással a tervei még megvalósulhatnak! ( Ahogy megvalósultak Nagyszalontán is ) Gondolja át, valóban megérdemlik e azok az emberek a feltétlen bizalmát, akik ezt semmivel nem viszonozzák Önnek!?
Természetesen, ha a gondolatmenetem helytelen az Ön terveit illetően - vagy Köteles úrnak van kifogása a hangnem miatt - akkor tekintse soraimat tárgytalannak.
Bízva a megoldás lehetőségében, tisztelettel:
T. Róbert, Sopron

 31. Judas* 2006. November 26. 22:04 
Így van. Bár igazából az utóbbi idők "eredményességének" szólt volna a kiírás csak a tegnapi dátummal egybekötve. Sajnos az élet minket igazolt...
 30. mfel 2006. November 26. 21:57 
A tegnapi van rajta, egy beteljesedett jóslat...
 29. Dewmist 2006. November 26. 21:45 
Judas! A drapi még maradhat egy darabig, sőt továbbra is aktuális...csak egy újabb dátumot kell hozzáírni...a tegnapit! :-(
 28. cicus 2006. November 26. 21:23 
Judas

Békés :-) demóban benne vagyunk többen is, szervezzük meg!

Ki a gennyúrral, Tiberius menjen Vasba, Zsoltika meg bújjon vissza Marius a nagy varázsló köpönyegébe, ahonnan előmászott!

Visszasírom Pinyőt, G.g-t, Misit, Christ meg a többieket!!
 27. Judas* 2006. November 26. 20:52 
Gratula!
 26. mfel 2006. November 26. 20:51 
007
A második mondatodat Sifter mondta még tavasszal, embertelen hangon kiabálva a keleti tribün felé...
Egyébként mi van?
 25. 007 2006. November 26. 20:34 
Mi van gyíkok? Szurkoljatok bazmeg! Takarodhat mindenki a picsába!
 24. Tahi 2006. November 26. 20:29 
Nemzeti Sport Online:

"Selymes azonban várhatóan nem várja meg a telet, ugyanis felajánlotta lemondását a Debrecen-meccs után. A legutóbb az olasz Roberto Landit váltó szakember a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy már a Diósgyőr elleni vereség után gondolkodott a távozáson, de akkor még nem tette meg."

annyit gondolkodott a diósgyőr utáni zakón ez a Tiberius, hogy pénteken nyilatkozott egy jóízűt az NS-nek, és egy oldalon keresztül azt ecsetelte, hogy mennyire bízik benne a tulaj és már a felkészülési programot tervezgetik genny úrral. Tök egyenes jellem!!! Game Over
 23. qpi7 2006. November 26. 20:28 
Mondom, még nem voltam ankéton, de itt nem az lenne a lényeg hogy Vizer elmondja, hogy miért vagyunk itt, azaz nem csak az, hanem hogy rendesen szinte az összes szurkolói kérdésre válaszolni. Az tényleg felesleges hogy Selymes elmondja, hogy mik az edzéstervek.
 22. Tahi 2006. November 26. 20:22 
Ezt kell megérnünk, hogy soproni szurkolók román nyelvű üzenetet irnak a lepedőkre... szörnyű, rajtunk röhönek szerte az országban. a tartalmi mondanivalójával egyébként egyetértek.
Demonstrációt kéne szervezni a fő térre. Bár 100-200 szurkolónál több nem hiszem, hogy eljönne, annyira reménytelen a helyzet.
 21. Judas* 2006. November 26. 20:17 
Ja na de azért az elsőt se tévesztettük el? :) Vagy tévedek? :)))
 20. Judas* 2006. November 26. 20:17 
Sajnos...
 19. mfel 2006. November 26. 20:07 
Judas* az ankéttal kapcsolatban igazad van, sajnos valóban a mellébeszélés és a makogás volt a jellemző, értelmes választ Rabótól kaptunk, de ő csak egyszer szólalt meg.

A felirat második része hogy bejött... Sajnos!
 18. Judas* 2006. November 26. 20:04 
Állítólag ma délben még mindíg kint voltak a kiírások a kerítésen! Remélem maradnak is még egy ideig. :)
Csak jelzem anno az SLC idejében is volt egy ominózus kiírása a City Boysnak amit az akkori vezetőség és edző nem engedte leszedetni 1 hétig. Minden edzésen olvashatták a srácok...
 17. Judas* 2006. November 26. 20:01 
Szóval az ankéttal kezdeném. Úgy gondolom, és mfel kérlek cáfolj meg ha nem így történt, felesleges itt, most nekik-velük szurkolói ankétot tartani. Mert nincs érdemleges válasz a feltett kérdésekre, dilettáns magyarázkodás, hebegés-habogás a válasz a másik részről. Tehát, személy szerint most feleslegesnek tartom az ankétot. Véleményem szerint, a szurkolóknak nagyobb demonstrációt kellenne csinálniuk, mert csak így lehet elérni valamit. Talán...
Természetesen békés demonstrációra gondoltam. :))

Ami a másik kérdést illeti, a kiíráson ez állt:
2005 05.11. Dicsőség és Büszkeség!!
2005 05.11. Lauri si Mindrie!!
Valamint:
2006 11.25. Szégyen és Gyalázat!!
2006 11.25. Rusine si Asuprire!!

Ha a román helyesírásunk nem lenne igazán helyes, mindenkitől elnézést kérünk... :)))

Hajrá Sopron!
A Sopron Mi vagyunk!!!
 16. mfel 2006. November 26. 19:49 
És még a sÖrdögök is kikaptak...
 15. mfel 2006. November 26. 19:48 
Szerintem ilyen hangulatban nem lehet szurkolói ankétot tartani. Ilyen érzelmi fűtöttség mellett elsősorban az indulatok dominálnának, annak pedig semmi értelme, nem lenne párbeszéd.

T. Brigade Sopron! Mi volt a fekete transzparensen, a keleti tribünről nem tudtam elolvasni?

Néhány hete elszállt már az optimizmusom, most is csak azért fohászkodom, hogy kemény, következetes klub- és szakvezetés váltsa a mostanit!

HAJRÁ SOPRON!
 14. Pöcsi 2006. November 26. 19:40 
Az összel megtartott szurkoloi anketra vonatkozik amikor kerdeseket tettem fel es a valaszokat kesöbb megkaptam Köteles Zsolttol!
Te is megnezheted,a szurkoloi kerdesek menüpont alatt.
 13. qpi7 2006. November 26. 19:34 
Akkor Judas ha leszel fórumon megköszönném ha válaszolnál a Pöcsinek feltett kérdésre(10.). Előre is köszi.
Pöcsi bocs de nem esett le h ez mi: "Kedeseket feltettem az sz.kerdeseknel(megnezheted),de ha kesve is valaszt kaptam ra Köteles Zsolttol!Üdv!"
Ez most meik kérdésre vonatkozik?
 12. Pöcsi 2006. November 26. 18:18 
Erröl Judast kell megkerdezned, en technikai okokbol nem voltam ott!
Kedeseket feltettem az sz.kerdeseknel(megnezheted),de ha kesve is valaszt kaptam ra Köteles Zsolttol!Üdv!
 11. qpi7 2006. November 26. 18:11 
Jah és egy kérdés. Azt halottam nyílt a városban egy új fogadóiroda ahol csak focimeccsre lehet fogadni. Nem tudná valaki megmondani hogy ez hol van pontosan?
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2019. augusztus 24., szombat
Bertalan
H K Sz Cs P Sz V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470