English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Futballal a rasszizmus ellen.
Futballal a rasszizmus ellen.

A holnapi mérkőzésen a csapatok játékosai -csatlakozva a többi NBI-s csapathoz - egységesen fognak fellépni a pályákon sajnálatosan eluralkodó rasszizmus ellen,csatlakozva a különböző labdarugó szövetségek felhívásához.A játékosok által viselt feliratos pólókat a nézők kapják meg a mérkőzés előtt.Ezen kívül a két csapatkapitány egy-egy,játékosok által dedikált labdát fognak a nézőknek ajándékozni.

Reméljük, hogy ez az akció is elősegíti a pályákon sajnos eluralkodó nemkívánatos jelenségek visszaszorítását.

Újdonság még, hogy a két csapat játékosait fiókcsapatunk, az SVSE U11 korú játékosai fogják felvezetni.Reméljük, hogy a kis focista-palántáknak sikerül örök élményt szerezni!

HAJRÁ SOPRON!

Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 213. Joco_cbs 2006. Október 31. 14:38 
213 de kb 245 nél kénne tartani :)
 212. Joco_cbs 2006. Október 31. 14:38 
Fc Sopron
Mi van te szájbabaszott román csicska nem tetszenek a kritikák?mert a szurkolóknak nem tetszenek ezek a megyei-be se való falábú román gecik akiket csak istenitesz!!!MODERÁLD LE A HONLAPOT!A csapattal kénne foglalkoznod te szánalmas pŐcs mind hogy itt a számotokra nem tetsző dolgokat moderáljátok!AZTÁN MOST TÖRÖLHETED TE CSICSKA!
 211. acidburn 2006. Október 31. 12:50 
Nagyon értelmes embernek tünsz jani.

Az, hogy a kedvenc Ivancsics azonnal felmondott szerintem az mutatja, hogy ö már nem is akart itt játszani és azt is, hogy elég szar hangulat lehet a játékosok közt. Bár lehet, hogy csak túl fiatal és elhamarkodott döntést hozott.

Kár érte. Szerintem ér annyit mint a román légiósaink.

Selymest viszont nem értem. Ha csak ilyen sima biztatás volt, akkor miért nem reagált kellö módon az egyböli felmondásra. Mondjuk azzal, hogy félre értetted. Nagyon érdekes.
 210. New4 2006. Október 31. 12:03 
jah Selymes Tibor állitása !!215!!
 209. New4 2006. Október 31. 12:03 
Valaki nem tud különbséget tenni egy pofon és egy biztató tasli között. Nincs miért bocsánatot kérnem, ezért nem tettem meg eddig” – érvelt az MTI-nek edző.
Azon most felesleges elmélkedni, hogy egy elcsattant pofonból miért csupán másfél héttel a történtek után lesz ügy. Sopronban úgyis jó ideje furcsán mennek a dolgok. A vezetői válságnak, a temérdek megfontolatlan, elhibázott emberi és szakmai döntésnek két következménye van. Az egyik a csapat szánalmas szereplése, a másik pedig Selymes Tibor pofonja. Az edző magyarázhatta, miért nem képes végre eredményes munkát végezni a Sopron élén, de mostani tettére nem lehet mentsége. Az a minimum, hogy ezzel a kézmozdulattal kiírta magát a magyar labdarúgásból. Selymes Tibor szakmailag korábban már két alkalommal is megbukott a csapat élén. Harmadszorra magatartásból kapott elégtelent.

Pótvizsgára nincs lehetősége. Távoznia kell.
 208. New4 2006. Október 31. 12:03 
Nso.hu
SOPRON. Selymes Tibor lekevert egy pofont Ivancsics Gellértnek
Ilyen már rég nem volt: a soproni edző, Selymes Tibor arcul ütötte gyengén futballozó játékosát, Ivancsics Gellértet, aki azonnal felmondott,
s otthagyta csapatát.
Selymes Tibor keze félelmetes, nem véletlen, hogy Ivancsics Gellértnek megbicsaklott a feje
Selymes Tibor, az FC Sopron edzője és egyben klubmenedzsere a rossz szereplés ellenére továbbra is a helyén marad, mondhatni: Vízer László Máriusz, a csapat többségi tulajdonosa megkímélte attól a pofontól, hogy újból meneszti a csapat éléről.

A szakember azonban nem bánt ilyen kesztyűs kézzel egyik fiatal játékosával. Az október 21-én lejátszott, gól néküli döntetlenre végződő Pécs– Sopron találkozó szünetében ő osztott ki egy jókora pofont középpályásának, Ivancsics Gellértnek – mindezt a szó legszorosabb értelmében. Az esetet a Hivatásos Labdarúgók Szervezete honlapja tette közzé, a soproni nevelésű játékos pedig megerősítette az értesülést.

„Kezdőként léptem pályára, és Selymes Tibornak többször is problémája akadt a játékommal, nemegyszer szidalmazott – mondta Ivancsics Gellért. – A félidőben bevonultunk az öltözőbe, leültem a padra, egyszer csak a tréner odalépett hozzám, és nemes egyszerűséggel lekevert egy pofont.”

Hogy mindezt nem nevelő célzatú makarenkói pofonként fogta fel a soproni nevelésű játékos, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy szerződésének azonnali hatályú felbontását kezdeményezte a klubnál.
„A Hivatásos Labdarúgók Szervezete mindenben támogatna, ha jogi útra terelném az ügyet, de úgy tűnik, erre nem kerül sor, hiszen sikerül békében elválnunk egymástól.”

Érdekesség, hogy a 19 éves labdarúgó a történtek ellenére a második félidőben is kifutott a gyepre, és végig pályán volt: „Nem akartam szerződést szegni, ezért játszottam tovább annak ellenére, hogy utólag több játékostársam is azt mondta, a helyemben másképp döntött volna. Selymes Tibor később úgy indokolta tettét: csupán egy jóindulatú taslit adott, amelynek az lett az eredménye, hogy a második félidőre feljavult a játékom. Személyes ellentét sosem volt közöttünk, tudom, hogy a pofon a játékomnak szólt, mégis elvártam volna, hogy az edző az egész csapat előtt bocsánatot kérjen tőlem. Minderre azonban eddig nem került sor…”

S mit mond Selymes Tibor?

„Valaki nem tud különbséget tenni egy pofon és egy biztató tasli között. Nincs miért bocsánatot kérnem, ezért nem tettem meg eddig” – érvelt az MTI-nek edző.
Azon most felesleges elmélkedni, hogy egy elcsattant pofonból miért csupán másfél héttel a történtek után lesz ügy. Sopronban úgyis jó ideje furcsán mennek a dolgok. A vezetői válságnak, a temérdek megfontolatlan, elhibázott emberi és szakmai döntésnek két következménye van. Az egyik a csapat szánalmas szereplése, a másik pedig Selymes Tibor pofonja. Az edző magyarázhatta, miért nem képes végre eredményes munkát végezni a Sopron élén, de mostani tettére nem lehet mentsége. Az a minimum, hogy ezzel a kézmozdulattal kiírta magát a magyar labdarúgásból. Selymes Tibor szakmailag korábban már két alkalommal is megbukott a csapat élén. Harmadszorra magatartásból kapott elégtelent.

Pótvizsgára nincs lehetősége. Távoznia kell.
 207. legea 2006. Október 31. 11:56 
Ezzel a hozzááláásal akár megyei 3-ban is játszhatnánk
 206. HILD 2006. Október 31. 10:57 
210
 205. HILD 2006. Október 31. 10:49 
Itt nem csak edzö kell ha nem egy szakmai stáb aki irányitaná a csapatot és tulajnak a háttérbe húzzodása, ez lenne a sikler titka!
 204. miwanitt 2006. Október 31. 09:46 
ááá..ez szánalmas.. ien miatt szól rólunk sajtó.. egy edző mien alapon üt meg egy játékost??otthon a kutyáját veregetheti de a játékost neem... ha szar cserélje le.. ennyi.. aztá csááá
az igaz h a Gege kicsit elvolt szállva attól ami elég szar(magától) mer a dozóba qrwa könnyű hetente bebaszva pofázgatni mkinek jobbra ballra... de azt ütés téll durwa.. jah és qrwaa igaza van h elmegy.. me ez ki a türné el??
az a lényeg h amig itt nem változtatnak sürgössen a dolgokon addig fullra nem lesz semmi.. se foci, se rend..
 203. Judas* 2006. Október 31. 09:37 
Dewmist!
Megkaptad a válaszokat a kérdéseidre? Mert itt sajnos nem olvashatjuk őket...
 202. tahi 2006. Október 31. 08:38 
jA, MÉG ANNYIT: biztos forrásból tudom, hogy minden pénz, a játékosoknak, edzőknek, szállítóknak ki van fizetve, tehát erről az oldalról nem érheti támadást a Wíesert. Normális edző kellene, nem olyan aki még egy kölyökcsapatnak sem tartott edzést életében!!!
 201. jani_91 2006. Október 30. 23:14 
srácok, apu sopronba beszélt a pinyővel, egyik meccsen, h 3 meccs, aztán jöhetsz vissza. erre az volt a válasza, h ide aztán semmi pénzért!
na.. a selymes pénzért, de mindig visszajön.. pénzéhes gedva.. meg ha nem megy a kupleráj, nem a stricit kell lecserélni, hanem a kurvákat! :) egyáltalán nem csodálkoznék, ha télen a küzdő játékosok elhúznának a roman armadából.. gondolok rabó, bagoly, demjén, ivancsics! és a sérült sira pisti kimagaslik a mezőnyből :)
az andrist pedig szerintem nem kell szidni, látni rajt, hogy 1 ideg a srác, semmi nem jön neki össze, sok volt neki a válogatott... nem vagyok se ismerőse, rokona, se semmi. remélem minnél előbb veszélyezteti a pókokat a ficakban :)
 200. vfranci 2006. Október 30. 23:01 
szerintem sok játékos örülne most is, ha a Pinyő vezetné az edzéseket. Csak sajna erre vejmi kevés az esély..........
 199. Balaton 2006. Október 30. 22:54 
Ja, és a Pécs-meccs volt az, amikor több beszámoló is kiemelte: a pályán a játékvezető futotta a legtöbbet a 90 perc során...
Lehet, hogy jogos volt a pofon, csak az egész csapatnak kapni kellett volna. Persze ez nem megoldás, de valahogy hajtásra kéne bírni a tisztelt társaságot, Gegével az élen.
Itt utoljára a Simon, meg a Pintér idejében szakadtak meg a játékosok a pályán.
 198. vfranci 2006. Október 30. 22:47 
Bocsi, fele lemaradt A HLSZ közleményében ítélte el a történteket és támogatásáról biztosította Ivancsics Gellértet, ha esetleg úgy döntene, hogy jogi útra lép.
A sértett azonban nem gondolkodik a feljelentésben – a klubbal viszont szerződést bontana -, de egy bocsánatkérését elvárt volna a szakembertől. Ezt azonban mind a mai napig nem kapta meg.

Ivancsics szerint a pécsi mérkőzés szünetében a soproni öltözőbe feszült idegállapotban érkező, ott ordítozó Selymes az egész vendégcsapat előtt kevert le neki egy pofont.

A sértett elismeri, gyengén játszott az első félidőben, de semmi olyan kirívó dolgot nem tett, aminek betudható, hogy az edző így elragadtatta magát.

A mérkőzés után, immár hétközben, többet is aludva a történtekre Selymes baráti pofonnak minősítette tettét. A játékos viszont nem tudja elfogadni ezt az érvelést

Köteles Zsolt, a soproniak ügyvezetője a Magyar Rádió Sportvilág című műsorában azt mondta, hogy az egyesület kedden ad ki közleményt a történtekről, állítása szerint neki eddig nem jelezték, mi zajlott le az öltözőben.

Selymes nem érti, játékosa miért nem képes különbséget tenni egy biztató tasli és egy pofon között. A szakember szerint nincs miért bocsánatot kérnie.


Vajon Selymes a nagyra tartott román kompániát is felpofozza amikor nem ugy teljesitenek, ahogy kellene??????????
Horváth "elszállt" Andris vajon egy jobb egyenest kapott a hétvégi piros lap után????????????
Szerintem nem!!!!!!! Ezt csak egy fiatal rutintalan játékossal lehetett megcsinálni, függetlenül?hogy ki volt az. Erre egy orvosságot látok;
 197. vfranci 2006. Október 30. 22:42 
Nso ma este:"A HLSZ közleményében ítélte el a történteket és támogatásáról biztosította Ivancsics Gellértet, ha esetleg úgy döntene, hogy jogi útra lép.

A sértett azonban nem gondolkodik a feljelentésben – a klubbal viszont szerződést bontana -, de egy bocsánatkérését elvárt volna a szakembertől. Ezt azonban mind a mai napig nem kapta meg.

Ivancsics szerint a pécsi mérkőzés szünetében a soproni öltözőbe feszült idegállapotban érkező, ott ordítozó Selymes az egész vendégcsapat előtt kevert le neki egy pofont.

A sértett elismeri, gyengén játszott az első félidőben, de semmi olyan kirívó dolgot nem tett, aminek betudható, hogy az edző így elragadtatta magát.

A mérkőzés után, immár hétközben, többet is aludva a történtekre Selymes baráti pofonnak minősítette tettét. A játékos viszont nem tudja elfogadni ezt az érvelést

Köteles Zsolt, a soproniak ügyvezetője a Magyar Rádió Sportvilág című műsorában azt mondta, hogy az egyesület kedden ad ki közleményt a történtekről, állítása szerint neki eddig nem jelezték, mi zajlott le az öltözőben.

Selymes nem érti, játékosa miért nem képes különbséget tenni egy biztató tasli és egy pofon között. A szakember szerint nincs miért bocsánatot kérnie."
Vajon Selymes a nagyra tartott román kompániát is felpofozza amikor nem ugy teljesitenek, ahogy kellene??????????
Horváth "elszállt" Andris vajon egy jobb egyenest kapott a hétvégi piros lap után????????????
Szerintem nem!!!!!!! Ezt csak egy fiatal rutintalan játékossal lehetett megcsinálni, függetlenül?hogy ki volt az. Erre egy orvosságot látok; SELYMES, TAKARODJ A BÚS P.....A SOPRON város környékéröl is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 196. Balaton 2006. Október 30. 22:41 
Akkor is focizzanak, legjobb tudásuk szerint. Többet keresnek, mint mi, szurkolók 5 hónap alatt, "dolgozni" meg ötöd annyit kell nekik.
A román-magyar ellentétről meg annyit, hogy láttam a csapat egy részét egy hotel wellnessrészlegén, és a jakuzziban igen jól kijöttek románok-magyarok egyaránt. Ott aztán csak lazítás volt, semmi ellentét!
Ami nem baj, ha meccsen jönne az eredmény.
 195. HG 2006. Október 30. 22:11 
"Érdemtelenül nem hiszem, hogy felpofozna bárkit is Selymes. "
Én meg nem hiszem, hogy egy ilyen edző számára van akár csak egy percnyi "jövő" is egy normális klubnál.
Lehetne csomagolni.
 194. gaben 2006. Október 30. 21:38 
2005.08.19-én szurk. ankéton ezt ígérték:"Vízer Úr vette át a szót, aki megköszönte a városnak, hogy lehetővé tette szerepvállalását a soproni futballban és a szurkolóknak, hogy türelemmel voltak a kialakult helyzetben. Reméli, hogy innentől kezdve nyugodt munka kezdődik Sopronban, erre mind a város hozzáállása, mind a szakvezetés, mind pedig a csapat garancia. Szeretné az eddigi sikereket is túlszárnyalni, hogy Sopronnak tartósan nemzetközi porondon szereplő csapata legyen. "
van itt minden: nyugodt munka,szakvezetés,hozzáállás, s nemzetközi porondon szereplő csapat!
Az embereket a tetteik minősítik Vizer Úr, Köteles Úr! ígérni bárki tud, de érdemben cselekedni Önök nem!
 193. mfel 2006. Október 30. 20:51 
Érdemtelenül nem hiszem, hogy felpofozna bárkit is Selymes. Pitiáner bosszúnak tartom, hogy az eset után egy héttel, és ilyen légkörben jut eszébe az első újságrónak elmondani. Azt azonban hangsúlyoznom kell, semmi esetre sem teheti ezt Selymes, egy edzőnek komoly pedagógiai eszköztárral kell rendelkeznie, és ez nincs az "alapfelszerelésben".
Az utóbbi hozzászólásokban azt olvasom, hogy Vizer kiszáll, itthagyja a soproni focit. Én remélem, hogy nem így lesz (és ő is cáfolt még), mert akkor hosszú évekre búcsút inthetünk az első osztálynak. Ne így érjen véget ez a korszak...

A román-magyar ellentétre csak egy rövid kis jelenetet szeretnék megosztani veletek. A szombati meccs kezdésekor remélem figyeltétek, hogy Bagoly Gabi hogyan bíztatta három román hátvédtársát. Egyenként pacsizott velük két kézzel, majd jobbról és balról is megölelte mind a hármat. Nem hiszem, hogy ha olyan ellentétek lennének, mint itt többen állítják, akkor ezt így teszi meg. Vissza lehet nézni a videot.

Nekem nincs kapcsolatom a játékosokkal, de ha bárkinek játékos mesélt ilyen ellentétről, akkor ossza már meg velünk!
Nekem az ankéton Rabó mondatai őszintének tűntek.

Ne keltsünk még nagyobb feszültséget a klub körül, sajnos a helyezés miatt így is nagy a baj, van mit dolgozni.

HAJRÁ SOPRON!
 192. forza 2006. Október 30. 20:32 
"A Hivatásos Labdarúgók Szervezete (HLSZ) honlapjának értesülése szerint a Selymes Tibor, a soproniak trénere az október 21-én lejátszott, gólnélküli döntetlenre végződött Pécs-Sopron bajnoki találkozó szünetében az öltözőbe lépve megpofozta a csapat 19 éves játékosát, Ivancsics Gellért középpályást.
A fiatal labdarúgó a HLSZ értesülései szerint "nem ragaszkodik" hozzá, hogy a soproni egyletben folytassa pályafutását...

A Hivatásos Labdarúgók Szervezete a leghatározottabban elítéli és tiltakozik Selymes Tibor cselekedete ellen és támogatja a labdarúgót, amennyiben úgy dönt, hogy jogi útra lép."

forrás: nso

Azt hittem, nem tudok már meglepődni semmin a klub körül. A soroztos vereségek, az idehozott és pár hét múlva elküldött külföldi játékosok zöme, a fejetlenség, mind-mind hidegen hagyott, és abszolut nem lepett meg. Nem véletlenül nem írtam ide hosszú hónapok óta.

Tévedtem, mégis van, ami meg tud lepni egykor szeretettklubunk körül. Bár ne lenne....
 191. akos 2006. Október 30. 20:17 
Már rég nem irtam,igen én is belefásultam,de már nem birom.
Alto, Pöcsi És mások !
A kupameccs előbb volt mint a pécsi meccs....
Abban viszont egyet értek "Ha egy edző bizonytalan, akkor nem jó edző...és ezt be kellene látnia"
Lehet hogy a Gege megyei csapatba való ,lehet hogy már kijárt neki,de nem az öltözőben.
SELYMES UR!!! Milyen érzéssel olvasgatja az Nb1.hu-t?Gondolja át!Ne várja meg mig menesztik,TÁVOZZON SAJÁT AKARATÁBÓL!!!!
Egyébként én ugy tudom nem csak a gege kapott.Vki az öltöző környékéről már elmondhatná az igazat.Azon se lepődnék meg ha holnapra Köteles ur kinyomozná hogy nem is Selymes ütött,és csak egy szunyogot akart agyon csapni vki más nehogy megcsipje Gege, baba arcát
 190. qpi7 2006. Október 30. 19:49 
Altobello1 szerintem mk meccsen még szép h lehetett játszatni, ugyan is vmi nem tom kviel játszottunk. De nem hiszem h befér bajnoki kezdőbe, amikor szögleten kívűl nem nagyon hiszem h tud vmit.
 189. qpi7 2006. Október 30. 19:47 
dwacharta hadd kérdezzem meg, ez honnan tudod? Csapat belüli infó vagy máshonnan?
 188. Altobelli1 2006. Október 30. 19:44 
Egy embert megütni , még ha jogos is , a gyengeség jele . Ha ő volt a meccs leggyengébb játékosa , akkor miért játszott az mk meccsen? Ha ott jól játszott ( két gólt lőt ) miért nem játszott a Paks ellen . Nagyon sok az érthetetlen döntés . Ha egy edző ilyen bizonytalan , akkor nem jó edző és ezt magának is be kellene látnia .
Hajrá : SOPRON !
 187. Benbubu 2006. Október 30. 18:29 
Azt még megértem ,hogy a Selymes nem tudja motiválni a csapatot ,de hogy a Vizer is ugyanezt csinálja azt már annak tulajdonítom ,hogy ki akar szállni a buliból!!
 186. Pöcsi 2006. Október 30. 18:10 
Egy valamit nem ertek:Ivancsics vegigjatszotta a Pecs elleni meccset utanna az MK merközest.Ha tettlegesseg volt en a jatekos helyetbe a masodik felidöbe nem megyek föl a jatekterre.Az Mk meccsen meg miert jatszott,söt golokat is lött!!!
Eszbonto dolgok törtennek!
 185. piko 2006. Október 30. 18:09 
Adry ki vagy te?
 184. adrydemjén 2006. Október 30. 17:54 
Sziasztok!!!
Kedves Köteles úr!
Szeretnék elnézést kérni a trágár hozzászólásokér de nem tudok már máshogy viszonyulni azokhoz az emberekhe akik nem engedik meg hogy én is leirjam a véleményem és megvédjem az esetleges személyt akit szerintem jogtalanul "fikáznak"!Remélem nincs harag!!Bár ismersz és tudod milyen vagyok!!Nem beszélek én ilyen csúnyán:-)!!!Adry
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470