English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Hétvégén a Paksot fogadjuk.
Hétvégén a Paksot fogadjuk.

Vendégünk az elmúlt fordulóban hazai pályán fogadta a ZTE gárdáját és meglepetésre megfosztotta veretlenségétől a zalai csapatot.Selymes Tibor szerint nehéz mérkőzés vár a csapatra, de csak a győzelem elfogadható eredmény.

Hír a csapat tájékáról, hogy Takács és Ibric kivételével minden játékos bevethető.

A jegyek elővételben az Ógabona Tabakban és a Beni Ben-ben mától megvásárolhatók.

Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 12. Ibra 2006. Október 27. 13:35 
Azon múlik, h a tulaj ott van-e az edzésen???:)
Ugyan már! Megin miről beszélünk kedves Vízer Úr?
Kiváncsi lennék Abramovich hány Chelsea edzésen van ott egy héten...:)
 11. abwehr 2006. Október 27. 11:18 
Vakítás!!!
Kíváncsi vagyok hogyan módosítanak szerződést, mikor mindenkinek évekre meg van kötve... Sajnos Vízer Úr elkövette azt a hbát, hogy ezeket a még sehol nem teljesítő fiúkat eurótízezrekkel kitömni, meg horribilis pénzeket fizetni nekik teljesítmény nélkül. Remélem Rabó nem megy el, utána megszámolhatjuk, hány pontot szerzünk a legjobbunk nélkül.Én már nem hiszek semmit, az elmúlt másfél évben rengeteg fiatal "tehetség" volt már itt csatártól elkezdve minden poszton, aztán hány gólt is rúgtunk idén? A legkevesebbet az NBI-ben,tavaly meg András és Bagoly mentették meg a becsületet. Nem lesz ebből semmi sajnos, csak népvándorlás télen, meg újabb edzőváltások. Én örülnék a legjobban ha nem így lenne. Hajrá Sopron!
 10. Balaton 2006. Október 27. 10:43 
Ez így, ahogy van, nagyon szimpatikus, remélem nem csak szavak lesznek.
A 18 éves csatár lehet, hogy gólérzékeny, de sztem akkor is egy rutinosabb kéne, akkor a csapat is sokkal eredményesebb lenne.
 9. boy1970_CBS 2006. Október 27. 08:22 
A tulajdonos ébresztőt fújt csapatának2006-10-27


Tíz forduló, három győzelem, egy döntetlen és hat vereség, tíz pont, s 13. hely a tabellán.

Vízer László Márió
Tíz forduló, három győzelem, egy döntetlen és hat vereség, tíz pont, s 13. hely a tabellán. Ez jelenleg az FC Sopron mérlege a bajnokságban. A klub többségi tulajdonosa, Vízer László Máriusz finoman fogalmazva nincs elragadtatva a produkciótól, mégis készséggel beszélt arról, hogyan látja a helyzetet, valamint arról, mik a tervei a közeljövőben az együttessel kapcsolatban.

– A szurkolókkal együtt nyilván ön is többet várt annál a csapattól, mint hogy a tizedik forduló után a bentmaradásért küzdő együttesek között tartsák számon. Ön szerint mi az oka a gyenge szereplésnek?

– Úgy vélem, az egyik ok az, hogy a közelmúltban más irányú elfoglaltságaim – például a cselgáncs – miatt jóval kevesebbet tudtam a csapatra figyelni, mint korábban. Kevesebb időt tölthettem Sopronban, nem tudtam kilátogatni az edzésekre.

– Akkor jobban állna a csapat? Amikor a tulajdonos nincs ott edzésen, a játékosok csak lézengenek a pályán a tréningeken? Az kell ahhoz, hogy rendesen dolgozzanak, hogy ön is ott legyen?

– Nem. Azt gondolom, az edzéseken igyekszik mindenki becsülettel tenni a dolgát. Azért lenne hasznos, ha többet lehetnék a csapattal, mert a tulajdonos jelenléte olyan pluszimpulzusokat adhat a játékosoknak, amelyekből a mérkőzéseken is profitálnának.

– Említette: mostanság kevesebb az ideje a gárdára. Azért „képben van", tartja a kapcsolatot a szakvezetéssel?

– Természetesen napi kapcsolatban vagyunk, szerdán is fent voltak nálam az irodámban s beszámoltak a helyzetről.

Eddig csak fizetett

– Mint üzletember nyilván azért fektetett be nem kevés pénzt a soproni labdarúgásba, hogy egyszer, valamikor majd profitáljon belőle. Üzleti szempontból eddig mi valósult meg az elképzeléseiből?

– Eddig csak invesztáltam, fizettem, valóban, ahogy mondta, nem keveset. Fenn kell tartani, működtetni kell a csapatot, fizetni kell a játékosokat, a stábot. Emellett nem egy játékost vásároltam ki előző csapataiktól. Ezek a tranzakciók sem voltak olcsók.

– Hogyan, milyen módon vehet ki pénzt a soproni futballból, mert nyilván ez a célja hosszabb távon?

– Két módon. Az egyik a nemzetközi kupaszereplés, a másik a klubbal szerződésben álló labdarúgók külföldre történő eladása.

– A dolgok állása szerint inkább ez utóbbinak lehet realitása. Van érdeklődés az FC Sopron labdarúgói iránt külföldről?

– Két játékos iránt érdeklődnek. Kapusunk, Rabóczki Balázs esetében előbbre tartunk, ő már volt is próbajátékon az angol másodosztályú Queen’s Park Rangers együttesénél. Abban maradtunk, hogy a téli szünetben tárgyalunk a játékos áráról. Feczesin Róbert iránt francia, dán és ukrán klubok érdeklődnek, de itt még nem tartanak olyan stádiumban a tárgyalások, hogy érdemes lenne csapatnevet említeni.

Türelmesebb lett

– Közel másfél éve vállalt szerepet Sopronban, s ezalatt elég sok döntést hozott, gondolunk itt elsősorban a korábbi, gyakori edzőváltásokra. Visszagondolva ezekre, volt-e olyan, amiben úgy érzi, rosszul döntött?

– Nem tagadom, lehettek olyan döntéseim, amelyeket túl hirtelen hoztam meg, amelyek a kapkodás látszatát kelthették. Viszont engem minden döntésnél egy dolog vezérelt, hogy minél előbb minél sikeresebb legyen a csapat. Azt gondoltam, ha Sopronba hozunk tehetséges, korosztályos válogatott, fiatal labdarúgókat, ők a bajnokság élmezőnyébe vezethetik a gárdát. Talán türelmetlen voltam, túl gyorsan reméltem a sikert. Sok a fiatal, kevesebb a tapasztalt játékos, de dolgozni kell velük, s előbb-utóbb csak beérik a munka. Mostanra talán én is türelmesebb lettem, látom, nem megy minden azonnal.

– Ezek szerint a közeljövőben nem tervez változtatásokat?

– Az biztos, az őszi évadot a Selymes Tibor vezette szakmai stábbal dolgozza végig a csapat. A hátralévő öt meccsen sok minden kiderülhet.
Labdarúgók, ébresztő!

– A téli szünet az előző évadban roppant mozgalmas volt, jóval eseménydúsabb a vártnál. Most is nagy mozgás várható?
– Nem véletlenül mondtam, hogy az őszi szezonból hátralévő öt bajnokin sok minden kiderül. Néhány labdarúgónak sürgősen fel kell ébredni. Az nem járja, hogy valaki megköti több évre a szerződést, félmillió forint feletti havi alapfizetéssel, majd hónapokig nem csinál semmit a mérkőzéseken.

Mert azt el lehet fogadni, hogy valaki egy-két meccsen gyengébb formában van, de hogy gyakorlatilag egész szezonban ne csináljon semmit a sok pénzért, azt nem fogom tűrni. Ezektől a játékosoktól vagy megválunk, vagy a teljesítményükhöz igazítjuk a pénzüket. Ebből okulva a jövőben azt tervezem, nem ilyen megállapodásokat kötünk, hanem olyanokat, hogy kisebb alappénzre jönne jókora eredményességi prémium.

– Úgy tudjuk, a magyar labdarúgók nem igazán rajonganak ezért a konstrukcióért...

– Majd kiderül, várjuk meg az őszi szezon végét, nagyon remélem, összeszedik magukat a srácok, s nem lesznek ilyen szankciók. Az évad végéig az a cél, hogy a bajnoki tabellán minél feljebb kapaszkodjon az együttes, s hogy állva maradjon a Magyar Kupában. Ami az esetleges változásokat illeti, a télen egy 22 éves Rus nevű védekező középpályást és egy Orlando nevű, 18 éves olasz csatárt hozok Szalontáról Sopronba.

– Jó is, hogy említette, akiket eddig Szalontáról hozott, nem váltották meg a világot...

– Akik nem váltották be a reményeket, vissza is tértek Romániába, s valószínűleg a télen is lesz ilyen labdarúgó. De ebben a két fiúban nagyon bízom, Rust például három román élvonalbeli klub is vitte volna, Orlando pedig nagyon gólérzékeny. Rajtuk kívül előrehaladott tárgyalást folytatok egy fiatal, s igen tehetségesnek tartott magyar csatár, valamint egy, a húszas éveinek elején járó, élvonalbeli tapasztalattal rendelkező magyar belső védő szerződtetéséről.

– Az előző évadban, s idén is volt jó pár olyan labdarúgó, aki amolyan átutazó volt a csapatnál. Szerződtette őket a klub, edzettek, de az első csapatba nem nagyon fértek be, aztán egy-két hét, esetleg hónap után távoztak. Mi volt ennek az oka, ezen nem akar változtatni?

– Ez valóban így volt, s nem is kevés pénzembe kerültek ezek a szerződések. A jövőben úgy döntünk a kiszemelt játékosok szerződtetéséről, hogy a ligacsapatban teszteljük őket, s ha ott – nem egyszer, hanem többször – kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, azután szerződtetjük őket. Tény, az ilyen rövid és a csapat számára nem kifejezetten hasznos szerződtetéseknek véget vetünk.

Nem távozik, folytatja

– Bár tulajdonosi ténykedését van, hogy bírálják a szurkolók, az vitathatatlan, ön nélkül nehezen lehetne élvonalbeli futballról beszélni Sopronban. A városban viszont az utóbbi napokban olyan pletykák keringtek, hogy távozni készül. Igaz ez?

– Nem, nem távozom. Ha távozni akarnék, nem beszéltem volna erősítési tervekről. Meg aztán februárra beneveztem az utánpótláscsapatot Európa legnagyobb téli felkészülési tornájára, Olaszországba, amelyen olyan csapatok utánpótlás-együttesei szerepelnek, mint az Arsenal, a Chelsea vagy a Bayern München, s a nevezési díj tizenhatezer euró volt.

– A stadion befedése is napirenden van...

– Ez most elakadt, az új városvezetés jelezte: a megkötött szerződéssel ellentétben nem akarja kifizetni a tervezés díját. Remélem, felülvizsgálják döntésüket, nekem éppen elég sokba van a csapat.
Rabóczki Balázs télen az angol másodosztályba igazolhat.


 8. legea 2006. Október 27. 00:24 
Ezt én nem értem.Ez a Vízer nem egy kurvagazdag fószer????DE az!Akkor hogy a rákba lehet hogy pénzügyi gondok vannak.
De mondjuk nem harmadosztályu román meg szerbekre kéne költni a lóvét
 7. For You 2006. Október 26. 21:53 
mondjuk ebbe nincs nagy összefüggés!!:)
 6. For You 2006. Október 26. 21:52 
Lehet a csapatnál vagy a klubnál nincs pénz,de a tulajdonos állitolag nyaralni van 3 hétig:):)
 5. fun 2006. Október 26. 17:56 
Az már tisztán látszik,hogy a csapat pénzügyei nem a legrózsásabbak,és akkor még finoman fogalmaztunk!
De az már végképp mindenen túltesz,hogy sorra viszik a tudatlan ifistákat(akiknek még junior meccsük sincs)az első csapathoz!
Így tovább!Sok szerencsét a tuti kieséshez!
 4. wwfan 2006. Október 26. 14:40 
ez tényleg igy van de csak egy havi fizetéssel vannak elmaradva meg a prémiumokat nem kapták meg!!
de akkor is szombaton nyerni kell!!

HAJRÁ SOPRON!!
 3. abwehr 2006. Október 26. 14:22 
Tegnap kint voltam edzésen, a juniorok ellen volt játék, ők győztek 3:1-re. Nem akarom elinni, de állítólag nagy fizetési problámák vannak a klubban. A külföldéiek hónapok óta nem kaptak pénzt, a magyarok is már több hetes csúszással vannak, még a prémiumok sincsenek fizetve. (ezt játékosoktól tudom). Ez csak azért írom le, mert két hete egy barátom azt mondta, hogy az ő cégének és százezrekkel tartozik a klub hónapok óta. Remélem nem igazgak a hírek, mert akkor tényleg nagy gond van és akkor nem csak a pályán. Hajrá Sopron!
 2. arameus 2006. Október 26. 11:59 
Sopron–Diósgyőr lesz az MK-ban.

A hivatalosan kijelölt játéknapok, 2006. november 8. és november 22.
 1. acidburn 2006. Október 26. 11:06 
Köszi az infót.

Szólok, hogy nem müködik rendesen a honlap!!!

Valaki belenyúlt a PHP-ba?

Ha a Hírekre kattintok mindig a "Szurkolói busz(ok) Tatabányára" hír hozzászólásai jelennek meg.
De úgy látom, hogy másoknál is így van. Ha visszanézünk ehhez a hírhez teljesen aktuális hozzászólásokat fogunk találni. :-S
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia
H K Sz Cs P Sz V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470