English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Vereség...
Vereség...

A 8.forduló zárómérkőzésén csapatunk 2856 néző előtt fogadta a ZTE gárdáját.

FC Sopron: Rabóczki - Homei,Ibric,Radu,Munteanu - Szabó (Ivancsics),Horváth,Lekic (Cigan),Demjén - Magasföldi (Korudjiev),Feczesin.

Hamar vezetést szerezhetett volna csapatunk, ha a mérkőzés 5. percében Denjén határozottab a kapu előtt, és nem pepecseli el helyzetét.Fokozatosan átvettük a mérkőzés irányítását, de középpályásaink rendkívül pontatlanul játszottak.Ahogy az lenni szokott az ellenfél első valamirevaló helyzetéből vezetést szerzett a 34. percben, amikor Sebők J.használta ki azt, hogy védőink egymásra vártak a felszabadítással.

A második félidőben sajnos folytatódott a pontatlan játék, a csapatok egymás hibájából éltek.A 84.percben egy szöglet után Feczesin révén sikerült egyenlteni, de a középkezdés után az első helyzetet kihasználta a ZTE:kapu előtti kavarodás után Botis talált Rabóczki kapujába.

Összességében szerencsével nyert a ZTE egy döntetlenszagú mérkőzésen és 8 forduló után vezeti a tabellát.

Jók: Szabó T.,Radu,Feczesin.

Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 31. zeta 2006. Október 07. 07:17 
Figyelő!
Valahogy miért nem csodálkozom azon, hogy nem egy közeli ismerősnek mondják el az ilyet?
Szó sincs kikezdésről! Szerintem a kutyát nem érdekelné mindez, ha a Gege legalább igazán megizzadna egy-egy meccsen.Semmivel nem kap több kritikát, mint más.Hogy esetleg az jogos?Kevesebb arc, több alázat, akarat, futóedzés jót tenne!
 30. figyelő 2006. Október 06. 21:14 
Kedves Zeta!Tehát sajnálom hogy nem adod ki az informátort meg hogy pontosan mi ez a családi ok.Amugy nem vagyok naív vagyis nem tartom magam annak.Elfogult se vagyok mivel gegével gyerekkorunk óta jóba vagyunk és tudom a hibáit is mert neki is van ugyanúgy mind mindenkinek.És az a baj nekem is vannak csapat közeli ismerőseim és én nem hallotam még ezt a verziót... dehát mind1 ahogy gondoljátok mindig van kit kikezdeni ciao
 29. zeta 2006. Október 06. 07:39 
Figyelő!
Ne fáradj, az erősen csapatközelinek mondható forrást nem adom ki! Nem tudom eldönteni, hogy túl fiatal és naiv vagy-e, vagy csak elfogult?(közeli ismerős) Ne a jelenlegi tevékenységre koncentrálj! :-) Részemről befejeztem a témát, bővebbet nem írok a dologról, még ha lehülyézel akkor se. Mivel tanúskodni nem fog az illető, bizonyítás hiányában az már rágalmazás lenne, pedig igaz.
 28. Shooter 2006. Október 05. 14:03 
Tudom nem csillogtak jól a fiúk DE nem kell állandóan csesztetni őket nem kéne ez a 3 meccsenkénti edzőcserélés és kezdő váltogatás mert így nagyon nehezen fognak összeszokni.
Ha pedig valakit kritizálunk és véletlen megnézi mit írogatunk róla egyenesen mégszarabb lesz mer !!!!FÉLNI FOG!!!! BÍZTATNI KELL ŐKET!!!
HAJRÁ SOPRON!!!
 27. figyelő 2006. Október 05. 10:57 
zeta!Gondolkodom erösen kire gondolhatsz mint a család férfi tagjai mivel elég jól ismerem őket mivel 1 közeli ismerőse vagyok az Ivancsics családnak és én úgy érzem hogy ez az eddigi legnagyobb hülyeség amit ide írta bárki is a gegéről hogy családi dolgok miatt játszik.Nekem mind1 hoigy ki szidja vag dicséri a játéka/videlkedése alapjén de ez a családos már kicsit erős...
 26. zeta 2006. Október 05. 10:51 
figyelő!
Az információszerzés alapköve: informátort soha nem adunk ki. Ha soproni vagy, nagyon hamar lepriorálhatod a család férfitagjait.

wwfan!

Javaslom, az általad emlegetett két játékos egy-két mutatóját vesd össze: robbanékonyság, fordulékonyság, emelkedés, futógyorsaság. A "védencedre" nézve elkeserítő eredményre jutsz!
Ja, igen, eddig pontosan négy góllal lőtt többet az általad alibinek nevezett Fecze. A vulgáris szitkozódás nem érv a vitában.
Mielőtt nekem esel, nézd át az eddigi hozzászólásaimat, rádöbbenhetsz, nálam jobban kevesen bírálták Feczét!

Judas!
Eddig úgy találtad, Gege a teljesítményével "harcolta"(:-)) ki a kezdőt?
Már azon is meglepődtem, hogy a kispadra merték ültetni, nem kezdett! :-)))))
 25. tala 2006. Október 05. 07:03 
Na wwfan te is egy gyöngyszeme vagy a labdarúgásnak::))!!!!
Még hogy a gege nem alibi???? A városban alig lát az arcától, a pályán meg olyan mint a f...om, kicsi és lassú!!!!!!!!
Na nem mintha a többi suttyó sokkal többet érne a csapatban, nem sok jó meccset csináltak még idén a fiatal " sztárjaink "!!!!
 24. wwfan 2006. Október 04. 20:34 
ne hogy már a gege legyen alibi!!
a legalibibb ebbe a csapatba a feczesin huzzna el innen a picsába ezen a két meccsen összesen lőtt 4-golt és mndenki őt istenitti amit lőtt a zte ellen én annak se tudtam örülni nekem oylan ha a fecze lővi a golt mintha gol se lenne utálom őt!!

CSAK A GEGE!!
HAJRÁ SOPRON!!
ALIBI FECZESIN!!
 23. Balaton 2006. Október 04. 19:00 
Családi kapcsolat vagy sem, leszarom, ha egyszer játszik az Ivancsics, szakadjon meg a pályán, ne alibizzen. Majd ha 35 éves rutin lesz, rengeteg NB1-es meccsel, mint pl. a Somogyi volt, megteheti, hogy úgy irányítgat, hogy kis em jön a kezdőkörből.
De 20 évesen hajtson és fusson!
A klikkesedésről meg annyit, hogy sztem ahol van 20 ember ott klikkesedés is van, ez természetes. Gondolom ti sem kedvelitek egyformán a munkatársaitokat. De: a munka (focistáknál a győzelem, vagy jó játék) legyen meg, függetlenül attól, ki kivel van.
 22. figyelő 2006. Október 04. 13:04 
Hello!Zeta itt figyelgetem mit írtok meg hogyan.1 kérdés most felmerült bennem ami így az általad írt "gege családi kapcsolata miatt játszik" ez érdekelne akár ha ennyire tudod nevekkel vagy indokkal hogy ezt te honnan szülted?
 21. abwehr 2006. Október 04. 12:01 
Már egy ideje nem szóltam, de most muszáj. Én a következőket látom, persze lehet, hogy rosszul. EZ a brigád sohasem lesz CSAPAT, miért? Mert szerintem - egy két játékos megerősített benne - totál klikkesedés van. 1. 7 román, meg a szebek, bolgár. 2. régiek. 3. fiatalok (legtöbbjük még a padot sem látja ). 4. Gendúr bébik ( Demjén, FEczes, Magasföldi stb. ). A Selymes ezt nem tudja kezelni szerintem, mert nem elég erős. S befolyásolható. Ennyi a titka szerintem a dolognak. Egység nélkül nincs ERŐ, ez a soproni csapat erre soha nem lesz képes. Sajnos:(
 20. santacruz 2006. Október 04. 09:55 
Lassan el kellene gondolkodni a klubnál,hogy meddig lehet folytatni ezt a szörnyüséget..Gyökeres változásokra van szükség!!A mai szinvonal a nulla alatt van..Igaz Vasile úr??
 19. Judas* 2006. Október 04. 08:58 
"De őt családi kapcsolata miatt játszatni kell."

Hát ha ez valóban így van, akkor no comment! Viszont akkor minden eddígi kritikám "ül" vele szemben... Ez durva.
 18. zeta 2006. Október 04. 07:38 
vfranci!
Nézd meg jobban a videót! Nézd meg azt a pillanatot, amikor a labda eléri a felugró játékosokat, talán észreveszed azt is, hogy ott megcsúsztatták a labdát, ami így már lesen találta Botist. Ez a helyszínen jól érzékelhető volt, hallani is lehetett, abból a szögből még az is látszott, hogy egész enyhén megváltozott a labda íve, ezért kapta olyan furcsán Botis.Direkt nem fejtettem ki tegnap, kiváncsi voltam, érzékelte-e valaki.
Sira Pisti szerintem hasznosabb lett volna, mint Gege.De őt családi kapcsolata miatt játszatni kell.De legalább futna!
 17. márk 2006. Október 03. 23:39 
Várom a tippeket, hogy ki lesz a következő edző! :D
 16. vfranci 2006. Október 03. 21:33 
Zeta! megnéztem itthon videoról még tegnap este, a Botis kb 15 métert futott mielőtt ráesett volnsa a vállára a labda. Más; nem tudom ki hogy látta, de a mi válogatott Horváth Andrisunk szinte SEMMIT nem csinált két kapura lövésen kivül. Ez elgondolkodtató... Szerintem. Az meg, hogy vesztes állásnál a 88. percben cserélünk, ráadásul elötte szólnak "Villám" pistának, hogy intezivebben melegitsen, utánna meg tojnak rá, az azért nem semmi. 31 éves létére totál hülyének náézték. Sajnáltam. Bocs kicsit hosszú lettem.
 15. zeta 2006. Október 03. 20:58 
Valahogy a középpálya mondott csődöt tegnap, túl azon, hogy a Zete védelme igencsak jól muzsikált tegnap! A Demi elszórakozta a helyzetét, nemsokkal később pedig kaptunk egy gólt.Az az egy volt biztató, hogy nem estünk össze,(teljesen) és egyenlítettünk.Annak örülök, hogy a sok bírálat után a Fecze a mai csapatok között az egyik legjobb védelemnek tudott betalálni, fejjel! (Botis, Sebők, egyik se 160 cm!!!)
Nem érdemeltünk vereséget, a második gól (véleményem szerint! így jó Judas? :-)) lesből esett. Vonalban voltam, így láttam. De a gól az, amit a spori megad. A Szabó most egy kicsit többször vesztette el a labdát, mint szokta, a Deminek, Andrisnak, de még Rabónak sem ment, egyedül Radu volt ott a szeren, megint góloktól mentett meg bennünket.Gegét szándékosan nem említem, nincs mit, pont.
 14. Balaton 2006. Október 03. 18:28 
Méghogy az Ivancsics rendesen futott? Mikor? Mert tegnap nem, az egyszer biztos. Le kéne venni a rózsaszín szemüveget, ha róla van szó. Csak mert soproni, még ugyanúgy hajtania kellene, mint a Szabónak, vagy a Demjénnek. Megtámadni az ellenfelet, ha elveszti a labdát, nem megállni tőle 3 méterrel. odaFUTNI és visszaszerezni.
Értékelem a jó szögletet, de azonkívül Ivancsics semmit nem csinált, ill. szinte csak hibákat.
Nem szeretem, ha a saját játékosokat fikázzuk, de a tegnapi teljesítmény után nehogy már dícsérjük.
Mindezt csak azért írom, mert tudom, hogy tehetséges játékos, nem a képességgel van baj, hanem a hozzáállással. Ezen kéne sürgősen javítani.
Egyébként a Zete ennyivel jobb csapat idén nálunk, a mi játékosaink 19-20, az ővéik érett 28-32 évesek. És: nagyon stabil a védelmük.
Remélem most nem lesz edzőváltás, más se hiányzik...
 13. Pöcsi 2006. Október 03. 17:08 
Ha ez igy van akkor nincs csapategyseg,nincs közösseg a csapatnal!
 12. nyusz 2006. Október 03. 16:58 
Ivancsics fél óra alatt kb 2labdát kapott, pedig mindenre mozdult és rendesen futott.. Az meg felháborító, hogy szinte mindenki önző volt... Szélen üres ember erre beviszik a sűrűbe ahol elhaggyák a labdát.. Nekem ilyen szempontból csalódásvolt a meccs, és bár a bajnokság állása nem ezt mutatja, meg lehetett volna verni a ZTE-t
 11. Pöcsi 2006. Október 03. 12:05 
Egyebkent az összes MAGYAR JATEKOSNAK mar akik otthon futballbol nevezett dologbol "JOL ELNEK"orrverzesig kellene dolgozniuk marmint labdat rugni.Akkor talan lenne MAGYAR FOCI!!!
Lehet tulzasnak veszik sokan es lehetetlennek tartjak pl:egy nap 2-3 edzest,de ÖK EZERT KAPJAK A FIZETESÜKET ugyanugy barki mas aki dolgozik 8v.12 orat!Ja, megint okoskodok!!!ÜDV!
 10. Pöcsi 2006. Október 03. 11:50 
Akos kössz a kerdesedet,a valasz FOGALMAM SINCS!
Olvastam a hozzaszolasokat az NS es a Kisalföd cikkjet a meccsröl,hat ellentetes az amit a szurkolok akik a helyszinen voltak es az ujsagirok velemenye!A velemenyem a hazai meccseket hozni kell,de mar ket vereseg otthon elgondolkodtato!A REAC elleni meccsröl ne beszeljünk mert nem egy szinvonal azt hozni kellett.Lehet mi sem vagyunk egyszinvonalon a ZTE es az UTE-val.
Megint a vedelem ha jol olvastam,hat akkor miert igazoltak vedöjatekosokat?!Irjak a vegere megint elfaradt a csapat,ugyanugy mint a REAC ellen!Hat milyen ALAPOZAS volt?MAR UNALMAS MINDIG A FITNESS PROGRAMROL IROK, de itt a jövöheten mutatjak be azt a filmet amit a nemet csapatrol forgattak a VB-n.Vannak reszek ahol ezt a treninget mutatjak es beszelnek rola,hat igen!!!(Fredi Bobic is beszelt erröl egy hirmüsorban.)
A taktika?VAN E egyaltalan a csapatnak valami elkepzelese?Vagy csak gyerünk valahogy lesz?!A jatekosok megtudjak e a feladataikat oldani?(A vedelem ugytünik nem!BAGOLY hianycikk es hianyzik!
Maskülönben en itt irhatok a csapatot eddig SAJNOS csak ketszer lattam ami nem sok!Ui:
A szakvezetö miert nem nyilatkozott mar?HAJRA SOPRON!!!
 9. Judas* 2006. Október 03. 09:07 
Sajnos vagy hála isten, de nem tudtam kimenni tegnap a meccsre a munkám miatt, így a muatatott játékhoz és a játékosok hozzáállásához nem tudok hozzászólni. Egyet viszont tudok, "csapatunk 2856 néző előtt fogadta a ZTE gárdáját"! Tudom-tudom, hogy TV-s meccs volt és ez ugye kb.1000 ember mínuszt jelent. De én azt mondom ez nagyon is fontos momentuma a mai soproni labdarúgásnak és mindenképpen elgondolkodtató a vezetőség részére!! Ez volt a 8. forduló, nagyjából fél éve "gyűrik" egymást az itt játszó játékosok, edzők és vezetők. Én ezt látom a legnagyobb hibának, hogy még mindíg nincs összerakva ez a csapat!!! Ilyet még nem láttam és nem tapasztaltam amióta kijárok a Káposztás utcába...
Itt valami kurván el van baszva emberek!!! Nekem ne jöjjön senki azzal, hogy fiatalok a játékosok, hogy türelem kell még, hogy rendet kell tenni a fejekben stb...
Itt alapjaiban kell rendet tenni, de kurva drasztikusan, mert különben szar sem fog változni. A szurkolók meg csak fogyni fognak a stadionból ha ez így megy még tovább. Az csak a bentmaradáshoz lesz elég (talán) ha csak 1-1 meccset nyerünk. Bár őszinte leszek, én ahogy mennek most a dolgok elégedett lennék ha bentmaradnánk az első osztályban. :)

Hajrá Sopron! Hajrá piros-fehérek!
 8. mfel 2006. Október 03. 08:32 
lazioboy, azt hogy érted, hogy libafosokkal játszunk, harmatgyengék vagyunk, de a ZTE mégsem volt jobb nálunk? Egy kis ellentmondást érzek a szavaidból.
Ivancsics szerintem nem lógott ki, nem őt kellene a tegnapi meccs után megtalálni, mert legalább egy jó beadása volt szögletből, sokaknak még az sem.
Ami a taktikát illeti, nem volt az rossz, főleg az első félidő második felében a sok védő mögé töténő beindulás nagyon ígéretes volt, csak a passzokkal volt a gond. Ezt pedig már nem lehet ezeknek megtanulni, itt, ahogy írtam, a fejekben kell rendet tenni.

A ZTE meg semmit nem csinált a második félidőben, úgy jöttek ki, mint a sündisznó. Ilyenkor, ha a középpálya nem segít, és itt már leírtam, kire gondolok, akkor a csatáraink megdögölhetnek, akkor sem tudunk a kapura törni. Az átlövésekben meg nem volt igazi erő és pontosság. Ez van.

HAJRÁ SOPRON!
 7. lazioboy 2006. Október 03. 06:33 
Taktika??? Milyen taktika? A szélről alig volt beadott labda. Az egész taktika abból állt, hogy mindnkei álllt apályán, nem mozogtak, ÖT emberrel védekeztünk, és vagy középen bepasszoltuk a labdát négy védő közé, vagy fejjel középre, ahol a két belső védő azonnal tisztázottt. Szégyen ez az egész ami itt folyik. Nem tudom, hogy azt a harmatgyenge Ivancsicsot is miér tjátszatjkák. Mewg azt se,hogy mért van magától elszállva annyira, mikor ezt ébárki, akár én is meg tudom cisnálni. Direkt figyeltem a játékát, a lelátó alatt álldogállt, nem futott fela labdákhoz. Volt 3egy támadás, amikor rá játszottka, bevetődött volna, és fejjel eléri. Erre semmi!!! Megállt, és kocogott visssza. Semmi elképzelés abba az emberbe, csak a mellét veri, míg egyszer valaki be nem veri neki a nagy arca miatt. És az tényleg nevetséges, hogy a Selmyes kintről magyaráz, amikor a fele nem érti. Az egész csaapat egy fos. Kérdewzték többen, hogy de az előző forduló. Lófasz az egész csapat... a rreac nb3-as szintű, a zte meg van valaohl. nem voltak jobbak nálunk, de ilyen harmat csapattal, libafosokkal nem lehet játszani. Nem tudom, egyáltalán minek említjük az első x hely valamelyikét, mikor idén megint a 13-14-15 körl fogunk kerülni. Ki meg csak azárt nem esünk, mert van nálunk harmatcsengébb is, mint a Reac.. nevetséges, alibi focista bmw-el meg Audival az összes.
 6. gino 2006. Október 03. 06:32 
Itt az a gond hogy nagyon fiatal és tapasztalatlan egy par játekos.Fece Magas Demi Cigan 19-20 evesek.A tapasztalt jatékosoknak mint Andris iranyittani kene!!Andris példat vehetne a Szabotol igy kell hajtani megdőgleni a csapatert!!
 5. sopronforewer 2006. Október 02. 23:01 
Vegyűk mar észre uraim itt lehet barki edző a játékosálomány 00.
 4. sopronforewer 2006. Október 02. 22:57 
akos.Szerintem nem Selymes volt a gond.A taktika amit játszottak jo volt vsak a helyezeteket ki kell használni.Olyan alapember mint az Andris igy játszik akkor miről beszelűnk? A vedelem?szerinted kit lehetett volna brcserelni?Senkit!
 3. akos 2006. Október 02. 22:31 
Dühőmbena lényeget elfelejtettem:
H A J R Á S O P R O N !!!!!
 2. akos 2006. Október 02. 22:28 
Urak!
Felkéne ébredni!Ezzel a csapattal nem a nemzetközi porond acél, a biztos bentmaradás.
van egy edzőnek nevezett igazgatónk-3 madszor-
aki 90 percen keresztül külőn müsor keretében a pálya széléről utasitjs a játékosokat ki merre ,mit csináljon,de hogy a csapat fele vagy nem érti vagy nem tudja megvalósitani.....nonszensz.a hab a
tortán hogy a 75.perc táján a SIRA PISTÁNAK szólnak hogy pörögjön fel mert be fog állni.Pistánk pőrőg a többi tartalék ülve nyujt.A 88 -ik percig így megy mikor a gyúró int a cserék felé.SIRA megindul , de nem ő áll be de nem ám.Hanem a Korudjiev aki jól nyujtott idáig......
SElymes ur! Ha ön ezt nem fesőbb utasitásra tette , ön nem ért a focihoz ha meg igen ön sose lesz jó edző!!!!
Inkább az Andrisnak kéne szólni hogy jó lenne ha nem lenne elszállva magától.
UI.:Bocs, de nagyon el vagyok keseredve.
Pöcsi mit szólsz a leirtakhoz?
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2021. december 1., szerda
Elza
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470