English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Hivatalos tájékoztató.
Hivatalos tájékoztató.
A mai nap a klub közös megegyezéssel felbontotta Roberto Landi szakvezető és segítői szerződését.
A csapat felkészítéséért a továbbiakban Selymes Tibor felel,aki továbbra is ellátja klubmenedzseri megbízatását.Selymes Tibor megbízatása határtalan ideig szól,segítői a közeli napokban lesznek kijelölve.
Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 58. Judas* 2006. Szeptember 18. 08:31 
Hát az a vedelés kicsit erős, de tény a sok sopronira már a kevés soproni rosé is odatett. :))))
 57. A 2006. Szeptember 17. 13:23 
Judas,én már láttalak bort "vedelni"...az volt csak a leépülés:-)))) igaz,hogy Rosé-ban nyomultunk nem vörösben.Amúgy kicsit gyanús a csend körülöttetek,már elmúlt két nap és még nem rúgták ki az edzőt!!!!!!
 56. zso 2006. Szeptember 16. 22:55 
judas! Az, hogy ki merre menne az mindenkinek a magánügye. Az emberi jogaimat nem éreztem soha sértve, pláne a magasröptű beírogatások miatt nem. Amiben viszont egyetértek veled a Soproni 1895 tényleg jó. Most már csak a csapatnak kellene feljönnie a sör szinvonalára és akkor nem hiszem, hogy lemaradnánk a dobogóról!
 55. Judas* 2006. Szeptember 16. 17:17 
zso!
Ez az oldal valóban nem politikai oldal. :))
Ráadásul én sem politizálok, de ha már választani lehet akkor én inkább jobbra mennék... Ha meg már azt kérdezed tőlem mit iszom, akkor elmondom neked, hogy a legjobban a Soproni 1895 ízlik! :)))) Ha valamitől, akkor én ettől a nedűtől épülök le és nem a bortól vagy épp a narancslétől. Remélem ezzel a válaszommal nem sértettem meg az alapvető emberi jogaid? :)))))))))
 54. Benbubu 2006. Szeptember 16. 11:14 
zso!
Mivel ittad azt a narancslevet, netalán vodkával, mert akkor megértelek!!
 53. zso 2006. Szeptember 16. 09:42 
benbubu! Igazad van tapasztalatból beszélek! Ami pedig leépültségemet illeti valószinüleg mindkét oldalon így vélekednek rólam. Tudod ez azért van mert nem tartozom egyikhez sem, de te nyugodtan keress meg egy szakembert biztos tud segíteni rajtad.
 52. zso 2006. Szeptember 16. 09:41 
benbubu! Igazad van tapasztalatból beszélek! Ami pedig leépültségemet illeti valószinüleg mindkét oldalon így vélekednek rólam. Tudod ez azért van mert nem tartozom egyikhez sem, de te nyugodtan keress meg egy szakembert biztos tud segíteni rajtad.
 51. Benbubu 2006. Szeptember 16. 09:26 
zso!
Tapasztalatból mondod az előzőeket, mert akkor Te már közéjük tartozol / mármint a leépültek közé/!!
 50. zso 2006. Szeptember 15. 20:59 
judas! A politika szinte teljesen megfertőzte, megmérgezte az embereknek még a hétköznapjait is, ez az oldal pedig nem politizálásra való. De ha már a vörös bort hoztad fel példának azért elmondanám, hogy a narancslétől jobban kéne óvakodnod mert attól garantált a szellemi leépülés!!!
 49. Peti 2006. Szeptember 14. 23:19 
Ez igen:))))))
 48. Pöcsi 2006. Szeptember 14. 13:08 
Ezt a cikket nem tartom semmire.A "hülye"nevemet felhasznalva egy mondatot kiragodva a sporthoz nem tartozo cikket irt ez firkasz!
Annak nezne inkabb utanna -es ezt megteheti ha a honlapon nezeget-vaojon miert ilyen a hangulata a hozzaszoloknak, mi az oka a sok edzövaltasnak.
Foglalkozna mas tartalmasabb ertelmesebb dolgokkal.A honlaprol elovasta,ha beletekintett a Szurkoloi talakozo idöpontjat es ha van ver abban a bizonyosban menjen el Sopronba es szemelyessen gyözödne meg bizonyos dolgokrol ahelyett,hogy az irodajaban "BAMBA" sertö dolgokat irna!ENNYI!
Dewmist!Ha igy van akkor par jatekos keressen maganak mas munkat!Üdv!
 47. Benbubu 2006. Szeptember 14. 09:15 
PÖCSI a virtuális szurkoló!!
 46. Judas* 2006. Szeptember 13. 23:09 
Hát nem éppen náci, de igen csak jobbos. :)
 45. A 2006. Szeptember 13. 21:59 
Judas,te náci:-))))) (mail ment)
 44. Judas* 2006. Szeptember 13. 21:26 
Még szerencse...
A mottóm: Vörösből még bort sem!!!
Igazán leakadhatna erről az oldalról ez a pali. Nézzen inkább körül a saját háza táján. :))) Lenne miről írnia, az már biztos. :))
 43. boy1970_CBS 2006. Szeptember 13. 17:34 
Szegény Pöcsi! Betámadták a vörösök!:)))Majd kimennek hozzá Németországba és elbeszélgetnek vele!Jó,hogy fontosabb dolgok nem történtek a Népszabadság szerint!:(((
 42. abwehr 2006. Szeptember 13. 17:19 
Pöcsi egyre keményebb.

Nevezett internetes fórumozó májusban - amint az e hasábokon már visszhangot kapott - még azt tudatta Vízer László Máriusszal, a Sopron labdarúgócsapatának tulajdonosával a klub honlapján, hogy "Menjél viszsza Erdélybe, és ott keverd a szart!", most pedig már olyat közölt, amit ide sem lehet írni. Nem mondom, lényegileg már ez a fekáliás felkiáltás nyomdába küldése is elgondolkodtatta a szerkesztőt, de hát a nép hangja a nép hangja, ráadásul ilyesfajta véleményt cizellálni nem lehet: vagy leírjuk így, ahogyan van vagy nem. Mármost Pöcsi azóta alighanem elveszítette a kontrollt a trénercserélgető tulajt illetően, legalábbis friss megjegyzését ekképpen kezdi: "Durva leszek: az Isten..." - és akkor itt most tényleg nem közlünk többet, ha csak annyit nem, amit konklúzióként már az első mondatban rögzítettünk.

Nem értem én ezt a Pöcsit.

Ha a helyében lennék, vagyis soproni labdarúgó-szurkoló volnék, könnyed kocsmázásokkal, könyvtárba járással és lepkegyűjtéssel tölteném az időmet, mintsem hogy felizgassam magam a semmi sikálásán, tehát azon, hogy egy tulajdonosnak látszó, gazdag ember úgy bűvészkedik a csapatomnál a szakvezetőkkel, mint ha azok eldobható cirkuszi nyulak lennének. Mi történt most? - kérdezném a krimóban haveromtól, miközben az utolsó cseppig kiiszom az első korsó sört; nem történt semmi - reflektálnék is magamagamnak legott, csupán az történt, hogy ez a Vízer nevű megint kirúgott egy trénernek látszót, és harmadszor is kinevezte edzőnek Selymes Tibort. És legföljebb annyit tennék még hozzá, de csak a vicces miliő kialakítása érdekében: te, haver, meg tudod-e mondani kapásból, hogy Vízer a múlt nyár óta hány szerencsétlen haját húzta meg "szakvezetés" címszó alatt? Ha igen, a következő négy kört én fizetem.

Persze hogy nem kéne fizetnem.

Nekem elvileg ez volna a szakmám, de fogalmam sincs, meg kell néznem az archívumot: azt mondja, kezdte Csank János, aztán érkezett Selymes Tibor, majd két napra Nagy Tamás, őt László Csaba követte ugyancsak két teljes napig, a mostani ugandai szövetségi kapitányt Dario Bonetti váltotta addig, amíg ki nem nevezték a helyébe Vass Lászlót, az évad elején ismét Selymes ült a kispadon, kisvártatva jött a most távozó Roberto Landi, aki után Selymes újfent megkapta a feladatot, és nagyon félek attól, hogy bárkit is kifelejtettem a sorból.

Egy év alatt a váltásokhoz hozzá lehet szokni, és még a csapat is permanensen tizedik.

Mélyebb elemzésekbe, javaslom, ne is bocsátkozzunk tehát, legyen elég annyi, amennyit az egylet honlapján olvastam "Hivatalos tájékoztató" címmel: e szerint Selymes "megbízatása határtalan ideig szól".

Legalább humoruk van.

Népszabadság online
 41. mfel 2006. Szeptember 13. 16:47 
Szia Pöcsi, a média újra veled foglalkozik!
Murányi úr ismét körülnézett a honlapon, íme az eredménye:
http://www.nol.hu/cikk/417070/
 40. Dewmist 2006. Szeptember 13. 16:47 
Pöcsi az ötlet nem rossz, de... az ETO ellen is dupla prémium volt feldobva ( állítólag ) aztán mi történt? Na látod!
Én még emlékszem arra az időre, amikor az SLC Győrffy Lacibácsival feljutott az NB1-be úgy, hogy ősszel még valahol a 6-8. helyen álltak és tavasszal veretlenek maradtak! Volt akkor egy cikk, ami arról szólt - és már csak a sikeresen megvívott osztályozón mondta el az edző - hogy milyen az igazi CSAPATEGYSÉG! Volt olyan játékos, akinek otthon a szekrényében összevissza két (2!!!)db leveskocka lapult, mert elmaradtak a fizetések!!! És mégis HAJTOTTAK, KŰZDÖTTEK MINDEN MECCSEN, foggal-körömmel! Azt hiszem a maiak ezt el sem tudják már képzelni...de nem is tudjuk őket úgy szeretni, mint "Decsáékat"!
 39. Pöcsi 2006. Szeptember 13. 14:36 
Akos,kössz!
 38. Pöcsi 2006. Szeptember 13. 10:20 
Hallo Mfel!
En meg azt gondoltam.hogy tul szigoru vagyok a differencialasnal.Tölem akar a 50%-at a fizetesüknek levonhatjak ha keves pontot gyüjtenek.De a max.pontnal megkaphatjak a fizetesüket plusz 50%-ot.
Mit tudsz a TALAKOZOVAL kapcsolatban, meg lesz e tartva?
 37. mfel 2006. Szeptember 13. 10:14 
Pöcsi, szerintem a kicsi a differenciálás az elképzelésedben, de szerintem jelenleg is valami hasonló működhet a klubnál. Erre a 90-es évek vége felé több helyen is ráébredtek, hogy az alapfizetéshez képest alacsony a prémium, ezért nem szakadnak meg a pályán.
Az elvvel egyébként egyetértek.

HAJRÁ SOPRON!
 36. mfel 2006. Szeptember 13. 10:12 
Selymes csapatra vonatkozó nyilatkozata nekem szimpatikus, akkor edző egy edző, ha az adott állományt tudja csapattá formálni - igaz, erre Landinak nem sok ideje volt. Lehet, hogy nem jó irányba mentek a dolgok?
Kedves bennfenntesek, mit hallani a játékosoktól?
 35. mfel 2006. Szeptember 13. 10:10 
http://www.kisalfold.hu/cikk.php?id=187&cid=181574
 34. Pöcsi 2006. Szeptember 13. 10:01 
Az utobbi idöben sok szo esett az edzöröl a jatekosokrol,sokat lettek kritizalva.Van egy javaslatom,hogy lehetne a jatekosokat nagyobb teljesitmenyre ösztönözni!
Vegyük a bajnoki fordulokat negyes csoportokba.Igy max.12pontot szerzehet a csapat.
Ha csak 0-3pontot gyüjt be akkor kapjak meg a jatekosok a fizetesük 80%-at.
Ha 4-6 pont jön össze akkor a fizetes 90%-at kapjak meg.
Ha 7-8 pont a teljes fizetesüket kapjak meg.
ha 9pont(harom gyözelem,egy idegenben?)akkor a fizetesük plusz 10%-a a fizetesnek.
Ha 10-11 pont a fizetes plusz 20%a a fizetesnek.
Ha 12 pont a fizetes plusz 25%a a fizetesnek.
Ha a szamok irrealissak v.az egesz kivitelezhetetlen(hülyeseg)akkor bocs,de valamilyen ösztönzö rendszert be lehetne vezetni es tan szednek a labukat az aranylabu ifjak mar sajat erdekük miatt is.Ilyen rendszert az edzöknel is lehetne alkalmazni.Ha ezek utan se jönne eredmeny akkor a jatekosok kepessegeit es az edzö tudasat lehetne firtatni.
Az egesz csak egy ötlet!Üdv!
 33. Dewmist 2006. Szeptember 12. 21:16 
Azoknak üzenném, akik Pinyőt szeretnék ide edzönek: Szerintem ti nem ismeritek őt! Gondoljátok, hogy ö hagyná, hogy valaki bele szóljon valamibe is?
 32. Dewmist 2006. Szeptember 12. 21:04 
Tisztelt Vízer úr! Önnek talán nem tűnt fel, hogy ismét annak az "edzőnek" a kezébe adta a karmesteri pálcát, akivel a játékosok a nyáron az alapozást végigcsinálták! Landi úr világosan és mindenki számára érthetően (!!!) elmondta erről a "frankót"! Én nem is kommentálnám...

Azt az egyet nem értem, hogy ha Ön ténylegesen olyan célokat akar megvalósítani, amiket úton-útfélen hangoztat, akkor mi az akadálya annak, hogy 3 válogatott szintű játékost hozzon a csapathoz??? Mert az Ön esetében, feltételezésem szerint anyagi természetű ok nem játszhat ebben szerepet. Akkor???
Sajnos, kezdek ott tartani, hogy kezd qrvára nem érdekelni, mi történik a csapatnál.
Nemsokára kezdődik a kosárszezon, majd járok női és férfi meccsekre ( ahogy persze eddig is ), ott legalább sikerélményben is lehet részem!
Selymes úrnak csak annyit kívánok: remélem az a fenenagy "határtalan ideig" ne csak 2-3 hétig szóljon!
 31. akos 2006. Szeptember 12. 20:14 
SZÉGYEN!!!!!!!!!!
Az nb1.hun 16.20kor már Selymes nyilatkozik.Itt majd gondolom pénteken idéznek a csütörtöki Kisalföldből.
Pöcsi!Neked má rég vmi SOPRONÉRT kitüntetést kellett volna kapnod,de legalább egy állást a klubbnál.A honlap nem igy nézne ki,arról megvagyok győződve
 30. zeta 2006. Szeptember 12. 20:06 
Judas!
Ha átolvashatnád a régebbi hozzászólásaim, akkor feltűnő hasonlóságot találnál a Tieddel!
Nagyon úgy néz ki, a játékosok egy részének nem érdeke a káosz megszüntetése, a zavarosban mindig jobban lehet halászni. Azok az edzők, akik meghajtják a játékosokat, pláne megfuttatják őket, mert lélektelenek az edzéseken (is), nem hajtják végre az edző utasításait, mire számíthatnak? Egy embert olcsóbb elküldeni, mint néhány "sztárjátékost"!Pedig addig nem lesz eredmény, míg a csapatban kőkeményen szét nem csapnak, ha kell, a fél bandát a tarcsiba, vagy átadólistára nem tesznek!
 29. akos 2006. Szeptember 12. 19:43 
vkinek ninncs infója a mai edzésről? kik tartották ,mit csináltak stb.
Egyébként mit várunk a csapattól ha a 4 román védő {az ujság szerint}nem érti meg egymást. Azért ezt a problémát má más magasabb kulturáju játékosok megoldották.A Supka és a Pinyő szerintem előbb lép fel a Budapest Nagycirkuszban bohócként mint itt.Bár ne lenne igazam
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2019. augusztus 24., szombat
Bertalan
H K Sz Cs P Sz V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470