English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Jó iramú mérkőzésen megérdemelt győzelem
Jó iramú mérkőzésen megérdemelt győzelem
87' Munteanu kapott sárga lapot.
84' Feczesin le is jött a pályáról, Cigan állt be, míg Rubint helyett Lipusz jött be.
  84' Hatalmas soproni lehetőség, Homei a jobb oldalon elfutott, beadása után Feczesin egyedül vette át a labdát az ötösnél, ám nem lőtt egyből, hanem átvette a labdát, majd jobbra tartó lövését Szántai óriási bravúrral tolta ki.
75' Katona helyett Kerényi állt be.
  73' Horváth András végzett el 28 méterről, kissé jobbról szabadrúgást, a kapu mellé lőtt.
  67' Jobb oldali diósgyőri szöglet után a teljesen egyedül fejelő Katona a bal kapufára bólintott, a visszapattanó egy soproni védőről szögletre pattant.
61' Szögedi helyén Binder folytatja.
58' Homei futott el a jobbszélen, a tizenhatos vonalának magasságából beadott, mindenki elvétette a labdát, ám a hosszún Magasföldi érkezett, aki egyet tolt a labdán, majd kilőtte a hosszú sarkot.
1-0
  56' Feczesin robogott a baloldalon, középreadását Sira fejelte kapu mellé
  54' Egy újabb diósgyőri lehetőség: Vitelki a tizenhatos jobb csücskéről kapura lőtt, Rabóczki nagy bravúrral hárított.
  53' Katona beadása után a középen egyedül álló SImon nyolc méterről fejelt kapu fölé.
46' Elkezdődött a második játékrész, egyik csapat sem cserélt.
45+1' Vége a félidőnek.
A Sopron végigtámadta az első félidőt, a Diósgyőr a védekezére rendezkedett be.
  41' Magasföldi szöglete után mentettek a diósgyőri védők, a kipattanóra Radu érkezett, és a kapus ölébe lőtt.
  35' Az első valamirevaló diósgyőri próbálkozás: SIpeki 20 méteres lövése fél méterrel a léc fölött szállt el.
33' Magasföldi kapott sárga lapot reklamálásért.
  31' Magasföldi a tizenhatos vonalánál két védőt is elfektetett, majd jobbal lőtt, az egyik bevetődő diósgyőriről a kapu mellé vágódott a labda-
  29' Munteanu remekül futott el a balszélen, betört a tizenhatoson belülre, az alapvonaltól középre gurított, a berobbanó Feczesin 10 méterről centikkel lőtt mellé.
  23' Újabb mélységi indítás után Demjén került helyzetbe, ám a védők szorongatásában mellé lőtt.
19' Demjén kapott sárga lapot buktatásért.
18' Mogyorósi kapott sárgát Demjén felrúgásáért. Az elvégzett szabadrúgás után az ötös vonalánál berobbanó Horváth centikkel fejelt a léc fölé.
  15' A soproniak többször is jól indítanak be a vendégvédők mögé, a diósgyőriek egyelőre nem tudnak támadni.
  14' feczesin indította Demjént, aki teljesen üresen tolhatta meg a labdát a tizenhatos vonalánál. A kifutó Szántai mellett el is ment majdnem a laszti, ám a kapus ujjheggyel szögletre tolta a labdát. Nagy bravúr volt.
  4' Horváth András indította remekül a bal oldalon feltűnő Sirát, aki betört a tizenhatoson belülre, a kifutó Szántai mellett is elemelte a labdát, ám az centikkel a jobb kapufa mellett hagyta el a játékteret.
  3' Lekics indította Magasföldit, a védők rosszl szabadítottak fel, a labda Sira elé került, aki 17 méterről a bal kapufa mellé lőtt.
1' A mérkőzést a Sopron kezdte.
Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 23. sopronforewer 2006. Augusztus 28. 17:57 
Én őszintén leirom nekem valahogy nem jőn be a Landi.nem tudom milyen taktika volt a meccsen de nem jőtt be az tuti.De szerencse hogy nyertűnk!!!
 22. Judas* 2006. Augusztus 28. 14:57 
Nocsak, nocsak! Lehetséges, hogy mégis van valóságalapja annak amiről beszél az a pár, buta magát Sopron szurkolónak tartó ember? :))
Fognak még itt sírni páran azt hiszem....

Hajrá Sopron! Hajrá piros-fehérek!
 21. lazioboy 2006. Augusztus 28. 11:45 
Életemben nem láttam még ilyen szar meccset. Még edzőmeccsnek is rossz volt. A NAGY Fecesin, aki még öt méterről sem képes a kapuba találni, kitérdekel, hogy a válogatottba mit művel, mikor itt még 4-5 méterről sem képes gólt lőni. Nincs egy normáis csatárunk, a mutatott játék pedig egyszerűe nulla volt. Elképzeléstelenül játszozunk, állva vártuk a bogyót, és nincs, és sose lesz befejező csatárunk. Egyszerűen NULLA
 20. sopronforewer 2006. Augusztus 28. 10:04 
Nekem meg az nagyon fura hogy az edző nem ment be az őltőzőbe mondvan nincs mit mondjon a fiuknak mert jol játszanak.Kéedem én 0-0 nál nincs mit mondani?Semmi tánács semmi helyreigazittás?ez elég érdekes megoldás!!
 19. akki 2006. Augusztus 28. 09:44 
Hat ahogy elnezem a hozzászólásokat én rossz szögben ülhettem mert ahol én ültem onnan egy szar meccs volt. Ha az ellenfél nem ilyen nagyon gyenge akkor sima vereség. Szélső játék sehol. Magasföldi összevissze kóválygott a pályán a gol szép volt de ez nem menti az egész meccses alatt nyujtott kritikán aluli teljesítményét. Sira hajtott de ő ennyit + sajnos ennyit tud. Csak mellel tudjuk levenni a labdákat, pedig a Rabo soxor szinte centire jol rugta ki de lábbal 1xse vettük jol át. Feczének még mindig nem megy, és szombaton Andris is csak csalta a focit. Ez a félcsatáros játék borzalmas! Nálunk egy szögletnél 4en mennek be és ketten várják a kipattanot, a diósgyőrnél 7+2 en! Borzalmas volt!!! És akik körülöttem ültek hasonlóan látták...Akinek ez tetszett és jóiramu volt az irja meg hol ült legközelebb én is odaveszek jegyet, hátha...
 18. Peti 2006. Augusztus 28. 08:56 
Ki az a Lekic?
 17. qpi7 2006. Augusztus 27. 21:44 
Jani nem szeretném a scorpionst basztatni, és nincs is szólás jogom ebbe, mert én se vagyok ott, de eléggé foghílyasok, és a szurkolás 2* volt nagyobb a diósgyőrnél, a kezdőszíszótól számítva 5 mp-ig és a gól után 30 mp-ig. De ezt csak megjegyzetem
 16. Judas* 2006. Augusztus 27. 19:33 
Gratulálok a győzelemhez!

Hajrá Sopron! Hajrá piros-fehérek!
 15. New4 2006. Augusztus 27. 12:55 
Roberto Landi, a Sopron edzője: - Az első félidőben több helyzetet is kidolgoztunk, ám ezeket nem sikerült gólra váltanunk. Örülök a győzelemnek, amelyet egy jól játszó ellenféllel szemben harcoltunk ki.
Csank János, a Diósgyőr vezetőedzője: - Az első félidőben bátortalanok voltunk, játékosaink nem mertek vállalkozni. Szünet után felpörögtünk, de kihagytuk helyzeteinket, és egy hiba után a Sopron megszerezte a győztes gólt.
nso.hu

 14. New4 2006. Augusztus 27. 12:55 
Roberto Landi (Sopron): - Három hete dolgozunk együtt, és mondhatom, hogy jól. Az első játékrészben sok helyzetet alakítottunk ki, ami örömteli, de az eredménytelenség nem az. Úgy kell játszanunk, mint az első 45 percben, csak jobban koncentrálva. Gratulálok játékosaimnak, de a folytatásban ennél sokkal többet kell tenni a győzelemért.

Csank János (DVTK): - Bizonyították a soproniak, hogy jó labdarúgóik vannak, mert a mérkőzés elején több helyzetet is kialakítottak. Mi bizonytalanok voltunk, és nem voltunk veszélyesek a kapura. Többen többször nem merték elvállalni a lövéseket. A második félidőben felpörögtünk, kihagytunk két ziccert, és a mi óriási hibánkból gólt rúgtak a hazaiak. A második félidei stílus és iram azt jelentheti, hogy a jövőben újra eredményesek lehetünk.
nb1.hu
 13. New4 2006. Augusztus 27. 12:54 
Szemüveg a bírónak
A Magyar Rádió sportszerkesztősége a találkozó előtt adta át Bede Ferencnek az aranyszemüveget és a díszes serleget, amelyet a hallgatók szavazatai alapján az elmúlt szezon legjobb honi játékvezetőjeként érdemelt ki.
 12. New4 2006. Augusztus 27. 12:53 
BORSODI LIGA, 4. FORDULÓ. Roberto Landi meglepő húzása: az olasz mester a szünetben sem vonult be az öltözőbe
Az edző a kispadon maradt…
Kínkeservesen győzött a Sopron a Diósgyőr ellen. A meccs legmeglepőbb húzása az volt, hogy a hazaiak olasz edzője, Roberto Landi a szünetre nem ment be az öltözőbe a csapata után, a tizenöt percet végigülte a kispadon…
Sopronban most mindenki Horváth Andrásra figyel. A labdarúgó az első válogatott mérkőzésén hatalmas gólt rúgott Grazban az osztrákoknak, s nem vitás, az Eb-selejtezőre készülő nemzeti csapat meghatározó futballistája lehet a védekező középpályás.

Mostanság egyre jobban fogy a soproni butikokban is kapható hetes számú mez, szombat este egy csapatnyi fiatal és idősebb szurkoló érkezett Horváth András feliratú dresszben a Diósgyőr elleni mérkőzésre. A huszonhat éves játékos vitathatatlanul későn került a legjobbak közé, pedig éles szemű szakemberek már évekkel ezelőtt felismerték tehetségét, még a Haladás labdarúgójaként francia menedzserek figyelték, francia csapatok csábították, ő mégis maradt Szombathelyen, négy éve pedig rendületlen hűséggel szolgálja az FC Sopront. Bár Rabóczki Balázs (a kapus az FC Sopron másik válogatottja) a csapatkapitány, a mezőnyben Horváth András fogja össze az együttest, így volt ez a Diósgyőr ellen is. Az első félidő derekán előbb hatalmas lövése akadt el az egyik vendégvédőben, majd magasra ugorva centikkel fejelte a labdát a kapu fölé, bizonyítva, hogy a védekező feladata mellett támadásokra is futja erejéből. Horváth András sokat futva, fegyelmezetten hajtotta végre a rá- bízott feladatot, s hogy sok múlhat a labdarúgón, ezt jól tudta Csank János, a diósgyőriek mestere is: a jó formában lévő labdarúgó őrzését a megbízható, rutinos Vitelki Zoltánra bízta, s alkalomadtán Sipeki István is segített neki.
Ám hiába mozgatta a soproni középpályás jól a csapatát, a vendégek fegyelmezetten, jól védekeztek, s bár labdabirtoklásban az FC Sopron volt a jobb, vélhetően ez csöppet sem izgatta Csank Jánost. Az már sokkal inkább idegesíthette a diósgyőriek mesterét, hogy a ritka kontraakciók végén rendszerint sikertelenek voltak az utolsó passzok.

A legnagyobb meglepetést a Sopron edzője, Roberto Landi szerezte azzal, hogy a szünetben a kispadon ücsörgött, nem ment be az öltözőbe a játékosai után, mondván a csapata jól játszik, neki nem lenne mit mondania…

Pedig lett volna mit: a második félidőben az addig jobbára csak védekező Diósgyőr vette át a játék irányítását. Ha Rabóczki Balázs nem véd bravúrral Simon Attila lövésénél, akkor kitör a forradalom. Bár sokan Horváth Andrástól várták a soproni gólt, mégis Magasföldi József nevéhez fűződik a győztes találat. Pedig nem érdemelt vereséget a Diósgyőr: a második félidőben mind akarásban, mind szervezettségben felülmúlta a Sopront…
Mestermérleg
Roberto Landi, a Sopron edzője: - Az első félidőben több helyzetet is kidolgoztunk, ám ezeket nem sikerült gólra váltanunk. Örülök a győzelemnek, amelyet egy jól játszó ellenféllel szemben harcoltunk ki.
Csank János, a Diósgyőr vezetőedzője: - Az első félidőben bátortalanok voltunk, játékosaink nem mertek vállalkozni. Szünet után felpörögtünk, de kihagytuk helyzeteinket, és egy hiba után a Sopron megszerezte a győztes gólt.

A játékvezető értékelése
Bede Ferenc (8): határozottan vezette a mérkőzést, habár a segítői egyszer-kétszer „bevitték” az erdőbe.
Bizonyítvány
Az NSO ajánlja:
Ingyenes focimenedzser játék
Állítsd össze Te is saját sztárcsapataidat!
8 bajnokság
7 millió Ft értékű össznyeremény
CSATLAKOZZ TE IS!
Rabóczki Balázs egy alkalommal bravúrral védett, de kétszer bizonytalanul mozdult ki. A román labdarúgók alkotta védelem földön és levegőben is jobb volt a vendégcsatároknál. A középpályán Horváth András sokat futott, a kapura azonban csupán az első félidőben jelentett némi veszélyt. Elöl Feczesin Róbert ordító helyzetben hibázott. Magasföldi József látványos mozdulattal talált a kapuba, ezért neki jár a mezőny legjobbja cím is. Jól védte a diósgyőri kaput Szántai Levente, a védelemből Elek Norbert teljesítménye emelhető ki, Rubint Richárd viszont hibázott a hazai gól előtt. A középpályán Vitelki Zoltán jól fogta Horváth Andrást, Sipeki István jól mozgatta a csapatot, a támadók kevés veszélyt jelentettek a hazai kapura.


Statisztika
Összes lövés, fejes: 15:10 (9:4)
Kaput eltaláló lövés, fejes: 3:2 (1:0)
Szabálytalanságok: 19:9 (11:7)
Lesek: 2:1 (1:0)
Szögletarány: 7:4 (5:0)

Szemüveg a bírónak
A Magyar Rádió sportszerkesztősége a találkozó előtt adta át Bede Ferencnek az aranyszemüveget és a díszes serleget, amelyet a hallgatók szavazatai alapján az elmúlt szezon legjobb honi játékvezetőjeként érdemelt ki.
 11. Pappy 2006. Augusztus 27. 11:18 
Megszeretném jegyezni hogy nem csak a kétlekátós hajrá Sopron szurkolás létezik a világon, desajnos ma ezse jött össze.
A csapat inkább jól küzdött mit játszott, de legalább már nem csak egy két ember mint mondjuk az mötökö ellen, azért még mindig van elég sok holdpont, de gratulálok a fiuknak mert mert mindent megtettek!Hajrá Sopron!
 10. adrydemjén 2006. Augusztus 27. 10:52 
Gratulálok! Jók voltatok!Csak így tovább!Sok sikert a továbbiakban és még több gólt!!!!
 9. Feldwebel 2006. Augusztus 27. 09:46 
Három pont, az három pont.

Az első félidő kifejezetten jó volt, Sira Pista a régi időket idézte a játékával. Csak hát a gólrugás... Ha 3-4 góL fórral fordulunk, senki se szólhatott volna, annyi helyzet maradt kihasználatlanul. A másodikban érthetetlen volt, ahogy magunkra húztuk a Diósgyőrt. Vagy ők kezdtek el hajtani, és mi nem tudtunk mit kezdeni vele... Ezt majd eldöni, és elemzi a szakvezetés. A védelemben párszor "eltűntek" a szélső védők, és ezt a diósgyőri támadók ki is használták rendesen. A középpályás sorunk meg néha eltűnt a mezőnyben. Demjén hajtott, és cserélte az oldalakat a Magasföldivel, ez tetszett. Mintha lett volna valami taktika... Szerencsétlen Feczesinnek pedig két dologra van szüksége ahhoz, hogy betaláljon. Nagyobb kapura, és, hogy abban ne legyen kapus. Rabó megint parádézott, néha már bennt láttam az egyenlítő gólt. De, hogy szóljak a légiósokról is. Radu szépen fejelte ki az előreívelt labdákat, és Lekicnek is voltak jó megoldásai. Azért sokszor látszott az összeszokottság hiánya.

A diósgyőri drukkerek előtt le a kalappal, kevesen is nagy nahgzavart csináltak. Ugyanígy a mieink is, nekik is elismerésem. Viszont szégyelltem magam, hogy a nyugati tribünön foglalok helyet. A keleti tribün szinte kétségbeesetten próbálkozott a "hajrával", a nyugatiról nem jött "Sopron" válasz. Arcpirító volt.
Viszont a sok, hülye öreg meg elkezdett anyázni meg fütyülni, amikor nem ment a játék. Erre nagyon jó válasz volt Magasföldi gólja.

Bede hozta a "formáját", ennyi jogtalan sárgalapot kiosztani a soproniaknak már szinte művészet. Mondhatni kereste az alkalmat arra, hogy adhasson valakinek. Puhl mesternek elég sokszor szóltak be egy-egy Bede ítélet után.

De, a lényeg a három pont és a hazai győzelem.

SZÉP VOLT FIÚK!!! HAJRÁ SOPRON!!!
 8. mumus 2006. Augusztus 27. 09:30 
Gratulálok, szép volt fiúk!
Jól játszottunk, sok helyzetünk volt, egy bement.
A győzelmet nem kell megmagyarázni.
Igaz hogy egyénileg és csapatként is van mit fejlődni, de én bízom az új edzőkben.
Van elképzelés a játékban. Azn lehet vitekozni, hogy jó, vagy rossz, de van.
 7. jani_91 2006. Augusztus 27. 02:40 
ja, azt ki is felejtettem, hogy amikor volt a hájrá sopron, a miskolci 20 max 30 ember túlüvöltötte a soproni nézők hajrá sopron -ozását...
 6. jani_91 2006. Augusztus 27. 02:37 
hol a szemed barátom? a fecze? ordító helyzetben, úgy elbaxta, mint a huzat!!!! még levenni sem tudja a labdát... játsszon csak a válogatottban, ott tud!! a labdatartást pedig a 8 éves gyereke tanulják fociedzésen!
meg azért szidhatjátok a sira pistit, az első félidőben kiemelkedett a mezőnyből bőven! ő legalább küzd, hajt, fut, szívvel lélekkel, nem úgy mint alibi róbert!
meg nincs egy épkézláb focistánk? mit akarunk mi bajnokok lenni, amikor az andrisnak nem megy, és akkor az egész csapat egy nagy rakás...... azért lehet látni a házi góllövőlistán, hogy kik szerezték a gólokat... horváth andrás (2) középpálya, marius radu (1) hátvéd, meg végre betalált már egy csatár is, magasföldi személyében
meg az is tetszett, hogy egy nemzetiségű volt a védelem, ami abbol jó, hogy tudnak egymással beszélni, és értik egymást, de nem is volt rossz ez a védelem, de azért még a bagoly gabi beférne oda úgyérzem :-)
további jó éjt helló
 5. Sandeno 2006. Augusztus 27. 00:42 
Sztem sem volt a Fecze olyan rossz, többször is jól tartotta meg a labdát elől. Viszont Homei elég gyenge, mindig csak előrevágta a labdát, ahányszor csak megkapta. Ráadásúl igazi balszélsőnk sincs, Magasföldi és Demjén felválta oldották meg. Szerintem még lesz igazolás, hogy az olaszok elmentek, és a Landi sem cserélt 80 perc alatt, pedig a frissítés a végére nem ártott volna. Én cak azt nem értem, mikor a Diosgyőr szögletet rug, miért van nekünk 3 játékosunk a felezővonalon 2 DVTK védővel. Majdnem gól lett belőle. Mindenesetre van még mit javítani.
Grat a győzelemhez.
 4. qpi7 2006. Augusztus 26. 23:01 
Gratula fiúk bár eléggé gyenge meccs volt, de ezt senki se írja be a táblázatba. Nem tudom, de a szélső játék eléggé gyenge volt, meg a beadások, de Landi remélem csinál vmit. Végre a mai meccsen kiderült nekem, h Fecze nem szar, csak mindig egy jó védőt állítanak rá, a mai meccsen ez Elek volt, aki nagyon jól kikapcsolta a játékból, soha nem hagyta labdához jutni. Bár amit a végén csinált, igaz h Szántai nagyot védett, de azt belehetett volna lőni... Remélem Tatabányán is nyerünk! Kellesz ismét Bagoly!
Hajrá Sopron!
 3. Antilop 2006. Augusztus 26. 22:08 
Végre megértük hogy egy csatárunk is betalál.Egy kétszer már lehetet látni valami kis taktikai elemeket. Így tovább!Sok munka lesz még Landi mesternek
 2. Antilop 2006. Augusztus 26. 21:58 
Fecze jobb lesz ha szépen hazamész inen vagy foci helyett valami mással foglalkozol mert ez nem megy.
 1. Dewmist 2006. Augusztus 26. 21:58 
Gratulálok fiúk, végre voltak helyzetek is, csak végre be kéne lőni őket! Mindenesetre Landi mesternek lesz még dolga bőven!
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2020. július 7., kedd
Appolónia
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470