English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Pinton távozott, Trkulja érkezett
Pinton távozott, Trkulja érkezett
Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 84. Dewmist 2006. Augusztus 26. 21:51 
Liver, nagyon örülök, hogy kitartasz a véleményed mellett, ez így van jól! Viszont, a Disco-hasonlatnál maradva, hiába volt a régi szebb és csillogóbb, játszottak benne sokkal jobb zenéket, a DJ fogta a kalapját és lelépett. Ha az új nem tetszik is "disco-függőként" ebbe is elmész és te döntöd el, hogy fanyalogsz és visszasírod a régit, vagy elfogadod az újat, annak tudatában, hogy ez is jobb, mintha semmi sem lenne. Még, ha a zene nem is az igazi! :-))) És 1-2 év múlva, akár a "csoda" is megtörténhet, nem igaz?
 83. Pöcsi 2006. Augusztus 26. 16:23 
En is ezt mondom,mar többször emlitettem es kerdeztem mekkora vagyona lehet VIZERNEK ugyanis vasarolhatna mas nemzetisegü JO jatekosokat es Erdelyböl is jöhetnenek csak jol es eredmenyesen fociznanak!
HAJRA SOPRON!!!!
 82. huho 2006. Augusztus 26. 16:17 
felőlem tele lehetünk külfödiekkel de akkor olyan futballt is várok!
nem ilyert ami most van...
Hajrá Sopron!
 81. Liver 2006. Augusztus 26. 16:06 
Utolsó hozzászólásom e témában, mert tudomásul veszem, hogy kisebbségben vagyok a véleményemmel. Ettől függetlenül kitartok mellette. Az idő eldönti, kilátta reálisabban a helyzetet.
Dewmist, tudod a nagy kérdés az, hogy egy-két év múlva lesz a lehetőség válogatni a "disco"-k között, vagy akkor már csak az a jelenleg szerényebb minőségű lesz, a mostani "csillogó" pedig csak az emlékeinkben él. Én ettől félek, de ne legyen igazam...

HAJRÁ SOPRON !!!
 80. Judas* 2006. Augusztus 26. 15:42 
Liver!
Kösz! Ez van, ide jutottunk... :))
Hajrá mindenki!
 79. Dewmist 2006. Augusztus 26. 14:47 
Minden kritikusnak üzenném: ha már olyan nagy + régi + egyéb überalles szurkolónak tartják magukat, akkor ELSŐDLEGESEN egy dolgot ne felejtsenek el! Ha nem jön Vízer ma nem mennek NB1-es meccsre! Ilyen egyszerű! Valakinek a szavait továbbfűzve, igen, az húzatja a nótát, aki fizeti és igen, senki sem köteles mindenféle,(számára) gyalázatos zenére táncolni! Sőt! Akár "másik Discoba" is elmehet!

"A"! Ebben maximálisan igazad van, örülök, hogy megértetted, mire céloztam!:-D Valahogy én mégis jobban örülök Feczének és biztos vagyok benne, hogy ha végre az igazi posztján ( befejező csatárként)szerepeltetik és ki is szolgálják, rúgdosni fogja a gólokat! Ettől függetlenül Neked még mindig "keresztben áll a torkodban a téma"! Nyeld már le vaze! :-)))))))
 78. Pöcsi 2006. Augusztus 26. 14:24 
En csak erre azt mondom Hajra SOPRON !!!!
A hazai meccseket meg kell nyerni es hagyjak a szakmai vezetest nyugodtan dolgozni!
Ha nem jönnek a kivant eredmenyek minden szinten,akkor el lehet gondolkodni,hogy hol lehet a hiba!Irtam en is mar indulatossan,de egy hazai meccs volt eddig amit a csapat megnyert es kettö idegenbelit elveszitett.Ma itt van a lehetöseg javitani!Remelem az edzö javasalatara hoznak egy v.ket jo kP:-t NYU-EU-bol!
Örüljünk annak,hogy van harom valogatott jatekosa a csapatnak es ne egymast idegesitsük a hozzaszolasokban!Igy nam lepünk elöre se klub se valogatott szinten!
HAJRA SOPRON!!!MINDENT BELE!!!(mint a Fradi levesbe)!Üdv!
 77. sopronforewer 2006. Augusztus 26. 12:39 
Landi nyilatkozata....A klub felépitése,szervezettsége jonak mondhato,Selymes Tibor személyébe egy remek embert ismertem meg.Adottak a feltetelek a minőségi munkához!!Akkor miről beszélűnk!Gyerűnk fik nyerni kell!HAJRA SOPRON!!!
 76. káko 2006. Augusztus 26. 12:37 
Kösz Gino!!! Jöjjön minden Soproni!!!!!!!! Szurkoljunk eggyütt a csapatért!!!!!!!!!!! Még,ha sokszor ütközik is a véleményünk!!!!!! Soproniak vagyunk tartsunk össze!!!!!!!!!!!!!!!!! Mutassuk meg, hogy együtt vagyunk Sopronért a csapatért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 75. gino 2006. Augusztus 26. 12:25 
Igy van káko!Andrisnak gratulálni!De sajnos kőnnyebb fikázni mint dicsérni valakit.Bocs egyeseknek!!!
 74. káko 2006. Augusztus 26. 12:16 
Ez nem semmi!!! Jobb lett volna,ha H. Andris eb. selejtezős hiréhez lett volna ennyi hozzászólás és ugyanennyi gratuláció!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Judas* Tisztellek,becsüllek, mert tudom,hogy nagy szurkoló voltál!!! De, ha ennyire elitéled Selymest, szerinted ki lenne a jó? brigate brasil én 13 hónapót nyomtam le Szombathelyen katonaként!!! Csak azt nem értem, ha egy hali szurkoló normálissan beir a fórumba, miért kell lefikázni???!!! Szerintem semmi rosszat nem tett, vagy mondott neked!!! Liver! 25 éve voltam elöször Sopron meccsen! Az, hogy nem mindenki tud hozzászólni régóta az oldalhoz, az nem a azt jelenti, hogy nem érdekli,érdekelte a csapat!!! Nem kellene mindenkit elitélni,hanem sopronforewer szavaival élve: -ÖSSZETARTANI KELL, NEM SZÉTHÚZNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 73. sopronforewer 2006. Augusztus 26. 11:33 
Liver!Lehetne a régi vezérkar ellen is csak nem a mi stilusunk.mi nem mocskolodunk!
 72. sopronforewer 2006. Augusztus 26. 11:29 
Igen ősszetartani kell nem szethúzni.És a focirol irni nem másokat gyalázni!!Akinek nem tetszik ne irjon ide!Lehet magyar befektetőket keresni!!!
 71. Liver 2006. Augusztus 26. 11:27 
Még 2 dolog, mert mennem kell:
Mfel. Itt nem elsősorban a nemzetieskedésről van szó. Ha mondjuk Bíró Péter csinálná ugyanezt a cirkuszt,ami Sopronban van Magyarországon született magyarokkal, én akkor is ellenkeznék.

A másik pedig, hogy érdekes módon az utóbbi időben erősen megszaporodott azoknak a száma, akik mindíg Sopron drukkerek voltak, de sosem írtak a fórumba, csak olvasták, de most, hogy páran nemtetszésünket fejezzük ki az új vezérkar ellen, máris ihletet kaptak a regisztrálásra és a hozzászólásokra. Számomra ezek az alakok legalábbis hiteltelenek a Soproni foci ügyében.

Viszlát.
 70. viva 2006. Augusztus 26. 11:22 
mert beszéltem egy pár játékossal.ők mondták az olaszokat is.és az az érdekes hogy ők jo fejnek tartsák a Selymest.még annyit hogy én nem ismerem személyesen!
 69. mfel 2006. Augusztus 26. 11:20 
Ha pl. egy holland drukker valamilyen csoda folytán megtanulna magyarul, és elolvasná ezeket a hozzászólásokat, nagyokat nevetve. Soproniak egymást fikázzuk, nemzetieskedünk? Rajtunk röhög a világ!
A héten több esetben is kiállítottuk (mi, nagy magyarok) a saját szegénységi bizonyítványunkat. Pl. a szlovák esetekre gondolok. Angolul hírdették, hogy le a magyarokkal, erre a magyar drukkerek angolul válaszolnak, NINCS SAJÁT NYELVÜNK? Egyedül a Honvédosok írtak magyarul. Egyes szurkolói csoportok angol zászlót raknak ki, meg még ki tudja milyet...
Mi lennének A MAGYAROK?

Ezen gondolkodjatok el, és ne egymást fikázzuk itt, összetartani kell, nem széthúzni.

Én ma is kimegyek, és szurkolok, nem érdekel, hogy román, magyar, olasz, stb. a játékos, itt játszik Sopronban, nekem ez a lényeg. Tőlünk nyugatra ezen már túlléptek, nekünk még nem sikerült. Talán egyszer majd felnövünk...

HAJRÁ SOPRON! HAJRÁ SOPRONI FOCI!
 68. Liver 2006. Augusztus 26. 11:15 
Akkor honnan vannak ilyen biztos infoid a kifizetésekről (mellesleg hozzáteszem, az én feleségem a szállodaiparban dolgozik, és én úgy hallottam, nagyon súlyos adósságok vannak a fagus felé...), és az olasz managerekről? És idézd légyszíves, hogy én hol mocskolódtam.
 67. viva 2006. Augusztus 26. 11:12 
Tévedsz!Én csak őrvendek hogy van még foci Sopronba!Engem nem bántot sem a Vizer sem a Selymes.Miért mocskolodjak?
 66. Liver 2006. Augusztus 26. 11:07 
zso. Nyugodtan higyjél benne, hogy érdekli őket a soproni foci. Majd két év múlva (de lehet, hogy hamarabb, sajnos...) rájössz, hogy milyen naív voltál/vagy.
Viva. "csak azok magasan lesza..." Pont ez a helyzet. Nem csak a fikázókat szarják le, hanem úgy általában a közönséget. Egyértelmű, hogy te érintett vagy a dolgogban (rokon? barát?), és annyit is ér a véleményed...
 65. viva 2006. Augusztus 26. 11:03 
Ha fizetnek az sem érdekel ha az oroszok jőnnek.Minden focista ki van fizetve ami nagy szo!
 64. pinokkió 2006. Augusztus 26. 10:47 
alant író román anusfényesítők, csak annyit kivánok nektek, hogy a munkahelyetek vezetését és tulajdonát, hasonló magát "magyarnak" valló csoport vegye át...
 63. viva 2006. Augusztus 26. 10:38 
zso!Ennek a pár embernek senki nem jo!Szegény vasi gyerek!Aki más vélemenyen van mar sz...Olyan embereket fikáznak akit nem is ismernek.Csak azok magassan lesza....
 62. sopronforewer 2006. Augusztus 26. 10:19 
Mit érdekel téged mit csinal a Selymes??A te pénzrd?Majd akkor érdekeljen ha a te pénzed!!Nekűnk az a dolgunk hogy szurkoljunk a csapatnak!Ennyi!Hajra Sopron!És ha ennyire utáljátok a vezetőséget nem kell ide irogatni ezt is ők műkődtetik!
 61. sopronforewer 2006. Augusztus 26. 10:12 
Ez igy igaz!Ez egy sportoldal de vannak egy páran akik undorito modon viselkednek!Ezt az oldalt gyerekek is olvassák szégyen ami itt folyik.15 éve hogy meccsre járok nekem is szivűgyem a Sopron.Ez a gyalázkodas kocsmaba valo.Liver Judas brazil!Gyűjtsetek pénzt ki lehet vasarolni a csapatot ha nem tetszik ne itt mocskolodjatok!
 60. zso 2006. Augusztus 26. 09:59 
Liver! Azok akik itt hozzászólunk a témához abban hasonlítunk egymáshoz, hogy mindannyian szeretjük a soproni focit, különben nem lennénk itt. A különbség köztünk főleg a stílusban mutatkozik meg, de valójában nincs baj, mert ezzel is csak magadat, magatokat minősítitek. Én echte soproni vagyok, de van néhány jó barátom ,vazsi'-ban és bizton állítom neked nem az a sötét aki ott születik, hanem aki úgy viselkedik. Ami pedig a csapatot illeti én hiszek abban, hogy akik ott dolgoznak nem csak a zsebüket tömik, hanem a soproni foci is érdekli őket. Hajrá Sopron!
 59. viva 2006. Augusztus 26. 09:36 
Mi van elvittek a befektetett penzedet?
 58. pinokkió 2006. Augusztus 26. 09:24 
viva. akkor olvasd a "vámpirok visszatérnek" c könyvet.
 57. viva 2006. Augusztus 26. 08:42 
Nem lehetne befejezni ezt a temat?Kezd mar unalmas lenni.Engem nem erdekel mit csinalnak csak nyerjen a csapat.Remelem ma nyerűnk!!Hajra Sopron!
 56. Liver 2006. Augusztus 26. 06:33 
Judas, ne add fel, vagyunk egy páran, akik melletted állunk... :-))
Valaki itt azt írta, hogy minek kellene Selymesnek Vizer pénze, hiszen 200 millás háza van sötétföldön (gyk. Vas megye). Nos, gondoljunk csak arra, hogy nagyon sok világhírű színész és sportoló bukott már le ilyen-olyan adócsalás elkövetése miatt. pedig nekik is k**va sok pénzük van, de lám-lám, soxor a k**va sok sem elég, még több kell. Nos, ha Selymesben egy kis gerinc lenne, akkor a téli megalázó távozása után nem fogadja el Vizer újabb ajánlatát, hogy két hónapra rá megint leváltsák, és kapjon egy olyan félmilliós állást, ahol reggel bemegy, csinálja a nagy semmit, (pontosabban a jelek szerint jó lehetősége van ennél a klubbnál arra, hogy gyakorolja az 5 beszélt nyelvet...), aztán hazamegy és, úgy fexik le, hogy de k**va gazdag vagyok, igaz semmit sem csinálok. Mert ha ő csinál valamit ,akkor mit csinál a köteles? Ha egy szakmai vezető ara nem képes, hogy kimenjen a junior meccsére, akkor az én szememben az kb annyit ér, mint azok a rohadt képviselők ott a parlamentben, akik minden 10. ülésen vannak ott, és a hiányzásuk következmények nélküli.
Szóval Selymesnek igenis kell Vizer - nem kevés - pénze, mert különben nem aláztatná meg magát ennyiszer egy SZÁMÁRA jelentéktelen város jelentéktelen klubjánál.
És Judasnak igaza van: ez az egész a Klememt-Reszeli páros gyalázatos tevékenykedésére emlékeztet, nekik is csak a pánz volt a fontos, de legalább akkor a tulajdonos normális volt.
És nagyon kérem azokat a rokonokat és barátokat akik az új slepp kötelékébe tartoznak, ne oktassanak itt ki bennünket (akik évtizedek óta a SOPRONI FOCIért élünk.halunk) arról, hogy hogyan és milyen módon szeressük és toleráljuk a kedvenc klubbunkat. Mert lehet, hogy az húzatja a nótát, aki fizet, de minden gyalázatos zenére azért nem vagyunk KÖTELESek táncolni...
 55. A 2006. Augusztus 25. 21:48 
Dew,pillantsd csak meg,hogy az "aranylábú Kokó" mennyi gólt szerzett tét meccsen január óta....most vesd össze ezt Feczesin soproni Istenkirály góljainak számával.....na most akkor ki beszél hülyeséget..?! Ui mint régi fórumozótól elvárom,hogy reagálj(mivel nem vagy fika nick).
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2018. december 10., hétfő
Judit
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470