English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Katasztrófális vereség
Katasztrófális vereség
Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 28. nesta 2006. Augusztus 23. 17:33 
na egész jó a káposztás alsó mondjuk a bmx világbajnokságra..
 27. M. 2006. Augusztus 23. 13:16 
Ráadásul még normális pályát sem képesek biztosítani, de az eredményt azt elvárják
 26. M. 2006. Augusztus 23. 13:15 
az Edzők alkalmatlanok az nb1-es up neveléshez, plussz a bajnokság is ahol szerepelnek egy vicc.. ennyi
 25. kredit 2006. Augusztus 23. 09:10 
Igazad van drumm!Miért kell négy-öt játékost edző "szakembernek" fizetni. Azért van a juniornak "szakember edzője", hogy munka és szakértelem nélkül felvegye a jó pénzt. A tulajdonos gondolkodjon el ezen, és olyan edzőket fizessen, akik meg is dolgoznak érte.
 24. ju 2006. Augusztus 22. 22:35 
Hajrá Vasút!!!
 23. Zozi 2006. Augusztus 22. 22:08 
Kedves maxmaky!!
Ismered személyesen a Zolikát?? Egyáltalán nem a fellegekben jár!! Tudod mennyire örült mikor megtudta hogy nagycsapatba játszhat edzhet?? Életébe nem örült még ennyire! Ilyennek még én sem láttam!! Csak tudod mint már leirtam azt már egy két hozzászólással elöbb senki nem úgy születik hogy profi! Az akkori edző Selymes Tibor azért vitte fel mert látott benne valamit!! És egy fiatalt csiszolni kell ahhoz hogy profi legyen!! Szerinted Bagoly Gabi már úgy született hogy profi volt? Nem hanem foglalkoztak vele!! Láttad már játszani Zolikát? Amikor igazán megy neki? Nem hiszem hogy a két szép szeméért vitték fel! Hanem letett valamit már ő is az asztalra! Lásd elöző szezon! 24 meccs 36 gól! Na mind1! Szeretettel várni foglak junior meccsen vasárnap és megnézzük hogy játszik jó? És az után tisztábban látunk!! Hajrá Sopron Hajrá Junior!!
 22. maxmaky 2006. Augusztus 22. 20:07 
Kedves Zozi!
Csak arra gondoltam, hogy talán nem úgy kéne viselkednie, mintha Ő lenne a világ legjobb focistája, mert szerintem nagyon messze ál még az NB 2 szintjétől is. Nem tudom mit akarnak a klubnál a soproni fiatalokkal, egyszerűen alkalmatlanok még a magyar NB 1-re is. Egyszerűen túl gyengék hozzá. Van egy aránylag jó kezdőcsapat, de a kispad évek óta halott. Ha vkit eltiltanak vagy megsérül, egyszerűen nincs aki pótolná Őket. Sajnos a saját nevelésű játékosaink erre alkalmatlanok. Nem bántani akarom Őket, de talán a helyén kéne kezelni Magukat, nem az egekben repkedni....
 21. Zozi 2006. Augusztus 22. 19:14 
Szijasztok!! Na figyuka maxmaky!! Neked nem tök mindegy mivel jár a Zolika?? Talán irigyled? Az egy dolog hogy nem játszottak jól mtk ellen de akkor is kicsit gondold magad a helyzetükbe!! Mindegyik gürizik mint állat hogy odakerülhessenek és akkor mennek edzésre és mint égből a villámcsapás azt mondják nekik hogy viszlát?? Neked hogy esne?
Azért valamit ő is letett szerintem ha ott volt fenn! Csak olvass vissza egy kicsit az aradi edzőtábor körül! És kitünik majd hogy azért nem játszhatott rosszul ha fenn maradt utána és dicsérték a honlapon is meg az ujságban is!! Ők is emberek, nekik is lehet rossz napjuk!! Zolika ne hallgass rájuk csináld tovább és visszakerülsz megint!! És ugyanigy kívánom a Palinak a Gegének a Csikinek és persze a Csónak is!! Mindent bele fiuk!!! Vasárnap mutassátok meg hogy nem hiába voltatok fenn és visszaakartok kerülni!!! És maxmaky szerintem ezt a szemébe mond a Zolikának!! Vagy nem mered neki megmondani azért irogatsz itt?? NA hajráá Fiuk Hajrá Sopron!!!
 20. maxmaky 2006. Augusztus 22. 18:39 
Nem baj ez az eredmény!!!! Majd a Varga Zolika menőzhet tovább apuci audijával.....
Arra talán jó
 19. M. 2006. Augusztus 22. 13:17 
2 Román srác is a juniorba került..
 18. zeta 2006. Augusztus 22. 08:43 
Ennyit a reményteljes utánpótlásról!
A csapatot azzal mentegetni, hogy ritkán játszanak együtt, röhej, egy-két gólos vereségnél még elmegy. Itt más a helyzet,ezek után a hozzáállásuk miatt egy darabig ne igazán akarjanak a "nagy csapat" közelébe kerülni. Mindegy, hogy sértettségből, vagy beletojásból "fogták vissza" magukat.
 17. !sopron! 2006. Augusztus 21. 22:50 
nem baj srácok van ien, a következö jobb lesz.. mi is kaptunk ki má ennyire.. fel a fejjel... mi veletek vunk
hajrá UP!!
 16. Zozi 2006. Augusztus 21. 22:46 
Most hallottam a hirt hogy akik juniorba visszajátszottak azokat visszaküldték juniorba!! Mert hogy nem profi szintű játékosok!! Kérdem én? Fiatalok közül ki profi szintű játékos?? Egy fiatal azért kerül fel ha látnak benn vmi fantáziát hogy fejlődjön! Senki nem úgy születik hogy profi futballista!! Nem értem ezeket a vezetőket!! NA mindegy!! JAh és még annyi hogy a 3 román visszajátszó fenn maradt csak a magyarokat küldték vissza!! Azért sok sikert ott lenn a fiuknak is és beleadni apait anyait hogy visszakerüljetek!! Hajrá Sopron Hajráá Junior!! Vasárnap mutassátok meg hogy profik akartok lenni!!!
 15. drumm 2006. Augusztus 21. 22:06 
Mindenki aki meglepödött ezen az eredményen látogasson ki akármelyik junior edzésre!! kicsit vicces 5-6 ember probál valamit tenni de elég nehéz mivel az edzö sincsen a helyzet magaslatán... én pedig azt mondom jáccák le az ifik a junior bajnokságot legalább szem elött vannak ha valakinek kellenek elviszik öket..ITT SAK ERRE LEHET ÉPITENI ugyis!!!
 14. M. 2006. Augusztus 21. 20:35 
nagyon okos vagy
 13. ezvicc 2006. Augusztus 21. 19:37 
Én csak annyit mondok, hogy ennek a juniorbajnokságnak úgy ahogy van semmi értelme. Egy NB1es csapatnak legyen egy 20as kerete és aki nem fér be az csessze meg. Ha meg eltiltott vagy sérült van akkor meg majd játszanak vagy ülnek a padon az ifisták. Minek ide junior??? Értelme az ég világon semmi!!! Azé minek hozunk ide játékost hogy játszon a juniorban?? Szakadjon meg edzésen hogy bekerüljön!!! Persze ez az én privát véleményem. Mindenki azt mond amit akar.
 12. mfel 2006. Augusztus 21. 18:25 
Azt hiszem Ő volt nálunk A CSATÁR! Fiatalok, lehet hajtani!

"A hétvégén a norvég bajnokság 17. fordulójára került sor, Tóth Mihály együttese, a Fredrikstad a pontvadászat egyik legnépszerűbb csapatának számító Valerangához látogatott. Az ex-soproni csatár derekas részt vállalt csapata győzelméből, ugyanis előbb a 40. percben köszönt be, majd kilenc perccel a lefújás előtt a magyar játékos állította be a 0-3-as végeredményt. Szekeres Tamás nem lépett pályára a vendégeknél."
NB1.HU
 11. Nagy József 2006. Augusztus 21. 16:54 
Egyébként nem az a probléma,hogy 10:1,hanem,hogy megint máris "magyarázgatják" a vereséget.Ez a magyar foci legnagyobb baja, magyarázat és kifogás mindig van, ezt az energiát a munkába kellene fektetni, meg egy kis alázat, aztán,ha így sem sikerül,még többet dolgozni.Ilyen egyszerű.
 10. Nagy József 2006. Augusztus 21. 16:47 
Bagoly nem játszott, de Homei is úgy tudom 2 meccses eltiltást kapott az első fordulóban,Ő pedig állítólag pályára lépett.
 9. Pöcsi 2006. Augusztus 21. 16:43 
Ha jol ertelmezem akkor az eltiltott jatekosok igy Bagoly is itt jatszhat!Akkor ez tenyleg K.. nagy szegyen!
 8. Nagy József 2006. Augusztus 21. 16:40 
Ha jól tudom ezt a un. Liga bajnokságot a régi tartalék helyett hozták létre.Milyen céllal?Gondolom az ifiből már kiöregedő,a nagycsapatnál rendszeres lehetőséget még nem kapó valamint a sérülésből felépült ,eltiltott játékosok számára.Nos így aztán ilyen is,messzemenő következtetést nem vonnék le az itteni eredményekből.Azt azért olcsó kifogásnak tartom,hogy nincs keret és nem edzenek együtt,a felsorolt "visszajátszók" ugyanis a felnőttkeretünk tagjai! Ott sem edzenek együtt?? Egyébként azt gondoltam,hogy itt felhívhatja magára a figyelmet aki úgy érzi,hogy több lehetőség járna neki...
 7. tomas 2006. Augusztus 21. 16:25 
A vezetők vannak a legkönnyebb helyzetben, mert ujjal mutogatni bizony egyszerű, csaképpen eredménytelen.
Talán hasznosabb lenne, ha rendes junior keret felépítésén tevékenykednének és nem pár játékostól várnák a csodákat!!
 6. nesta 2006. Augusztus 21. 15:19 
egyetértek a zozival!!a csontos betegen játszott,és abszolút nincs juniorkerete a csapatnak!!állandoan a nagy meccs után döl el hogy ki játszik a juniorba!!és vajon a román extraklasszisok hogy játszottak?!ott is lehetett volna féltucat..
 5. Zozi 2006. Augusztus 21. 14:28 
Szijasztok! NA most akkor kezdem az elején!
Szerintetek milyen eredmény ér el egy csapat ha még sohasem játszott együtt? Ugyanis a juniornak nincs állandó kerete hanem 4-5-6 emberrel dolgoznak nap mint nap! Szerintetek ugy lehet valamit elérni? Az egy dolog hogy vannak visszajátszók de ha még ők sem játszanak együtt nem hiszem hogy meglehet szokni egymást 10 perc alatt! Az MTK juniora kb 3-4 éve együtt edz ami azért nem kis idő! És ahogy hallottam az se lehet kellemes hogy egy két visszajátszó 3 napig pesten volt és az is elég fárasztó lehetett 40 fokba a napon lenni! Jó az télleg igaz hogy nem valami szép eredmény ez! De ezek után is fel a fejjel! Nem szabad hátra nézni! Hajrá Sopron Hajrá Junior!!! MAjd vasárnap megmutatjátok!!! Hajrá SOPRON
 4. Christian 2006. Augusztus 21. 14:02 
Ez naggggyyyyon dúrva! Én ennyi gól után haza se mernék jönni!
 3. Dewmist 2006. Augusztus 21. 13:48 
Gyönyörű, gratulálok!
Adryka, remélem, ehhez is van pár, optimista szavad...:-D
 2. beppepapa 2006. Augusztus 21. 13:27 
ez durva...:(((
 1. mfel 2006. Augusztus 21. 13:24 
Vicc.
Ha mégegyszer elolvasom: TRAGÉDIA!
Kedves szakmai vezetés, meddig lehet tűrni az időszakosan visszatérő lélektelen játékot?
Vagy az állandóság hiánya vezet a lélektelen, kedvtelen játékig?
Remélem, sürgősen megtalálják a választ!

HAJRÁ SOPRON!
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2020. július 7., kedd
Appolónia
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470