English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Nagy védelmi hibák
Nagy védelmi hibák
Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 15. nesta 2006. Augusztus 22. 16:08 
különben le a kalappal elötettek,ti igazi szurkolok vagytok hogy biztok ebben a nevetlen szar garniturában..minden elismerésem!német és olasz játékos?milyen jók lehetnek hogy ide jönnek..hrepka hülyét csinált a nemzetközi fcböl!
 14. Iver 2006. Augusztus 21. 19:17 
Hát emberek kevés volt "szerencsém" végignézni a meccset amíg vezettünk a fiúk hajtottak keményen addig jó meccs volt aztán kész bekaptuk az egyenlítő gólt összeomlottunk...Rabónak megköszönhetjük h "csak" 4et kaptunk.... Sifter miért játszott védőt? őt a csapat közelébe se engedném eme meccs után Sanálom:(
 13. Christian 2006. Augusztus 21. 14:05 
Remlem Landi úrnak van beleszólása a dolgokba, mert ha igen, akkor szerintem tényleg lesz csapatunk! Azt jó ötletnek tartom, hogy Olaszországból, vagy Németországból jöjjön néhány játékos.
Jó munkát! Csak keményen!!!!
 12. Dewmist 2006. Augusztus 21. 13:53 
Köszi mfel! Hát az MTK elleni eredmény ismeretében van még mit tanulnia a srácoknak profi szemléletből... meg mindenből! Nagyon remélem, Selymes-Vízer meghallgatja Landi óhaját és gyorsan igazolunk legalább 1-2 tapasztalt focistát! Mert anélkül a 3.-4. hely a tabellán csak alulról lesz tartható, sajnos!
 11. Judas* 2006. Augusztus 20. 23:13 
És azt mondja az edző...

Mindenesetre profi szemléletre vall a nyilatkozata és remélem ezt a profizmust át is tudja majd adni a csapatának! Mert ez lenne a lényeg. Szerintem.
 10. csupor 2006. Augusztus 20. 21:57 
Már kedvező a csapat teljesítménye a BL megnyeréséhez.Ezzel a tudással akár a nemzetközi porondon is meg lehet jelenni.Ezt várja vizer.
 9. mfel 2006. Augusztus 20. 21:07 
Tudom, a link is elég lett volna, itt van:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=120213

HAJRÁ SOPRON!
 8. mfel 2006. Augusztus 20. 21:06 
Az FC Sopron vezetői a múlt héten mutatták be a nyilvánosságnak a klub új edzőjét, Roberto Landit. A kispadon Selymes Tibort váltó olasz tréner azóta túl van a helyzetfelmérésen, és mostanra talán sikerült megismernie, milyen munka vár rá új csapatánál.
– Milyen az első benyomása a csapatról?
– Egyelőre csak pozitívumokat mondhatok – mondta Roberto Landi. – A klub felépítése, szervezettsége jónak mondható, Selymes Tibor személyében pedig remek embert ismertem meg. Adottak a feltételek a minőségi munkához.

– És ha a játékosokról kérdezem?
– Róluk is csak jókat mondhatok. Fiatal csapathoz kerültem, sok tehetséges labdarúgó van a keretben. Egységes és jó együttes formálódik a kezem alatt, egy-két futballista előtt szép jövő áll. Persze, azért bőven lehet még fejlődniük.

– Kemény edző hírében áll.
– Nem hinném, hogy az lennék. Elismerem, az Olaszországban megszokott stílust képviselem, ahol bizony nincs pardon, szigorúak a követelmények. Ennek ellenére nem hiszem, hogy keményebb lennék, mint néhány edzőkollégám.

– Akkor az sem igaz, hogy az egyik egymás közti játék alkalmával annyira begurult, hogy dühében félbeszakította a meccset, és elküldte futni a játékosokat?
– Hú, látom, errefelé is gyorsan terjednek a hírek. Akkor mégiscsak kemény edző lennék? A viccet félretéve: egymást közti játék folyt a pályán, és a sorozatos hibákból arra következtettem, hogy a játékosok nem koncentrálnak eléggé. Nálam ez elfogadhatatlan, hiszen mondanom sem kell, hogy egy mérkőzésen mennyire veszélyes lehet, ha egy játékos nem összpontosít. Nincs mese, a futballistáknak meg kell tanulniuk, hogy sem az edzéseken, sem pedig a mérkőzéseken nem engedhetnek ki egyetlen percre sem. Sohasem szabad lazítani. De ezt az esetet a fiatalság számlájára írom.

– Tudom, nem könnyű kérdés, hiszen a magyar mezőnyt még nem ismerheti, mégis mit gondol, hol végezhet a Sopron a bajnokságban?
– Volt időm feltérképezni a magyar együtteseket, és biztosan állíthatom, a Sopron képes lehet a harmadik-negyedik hely megszerzésére. Rövid távon a játékosok minél jobb felkészítése a cél, hosszabb távon azonban merészebb célokat is megfogalmazhatunk. A mostani keretünkbe csupán két-három tapasztaltabb futballista kellene, akik irányítani tudnák a többieket. Nem titkolom, felvetődött bennem, hogy Olaszországból vagy akár Németországból is szerződtethetnénk egy-két játékost. Meggyőződésem, hogy nagy segítségére lennének a csapatnak.

 7. Dewmist 2006. Augusztus 20. 19:33 
Bocs, de hol olvastátok azt a Landi-nyilatkozatot, ahol német, vagy olasz kp-t említett??
 6. Pöcsi 2006. Augusztus 20. 11:29 
Az 1:4 utan masnap!
Lassan 3/4 eve figyelem a csapat szerepleset es a klub munkajat.Van egy-ket eszrevetelem ezzel kapcsolatban.
Klubvezetes:Szerintem olyan messze van a szurkolktol mind Mako Jeruzsalemtöl.Az iden kezdeten beharangoznak "szurkoloi anketot",de meg eddig nem volt.Miert nem tudtak mar az elözö szezon vegen megfelelö jatekosokat igazolni?Több nev igaz a honlapon felvetödött,de igazi igazolas nem volt.Szerintem minimum kettö szervezö-iranyito közeppalyasra lenne szükseg.Mi van ha az egyik valami oknal fogva nem tud jatszani?Tüzzenek egy realis celt a csapat ele es ne az elsök köze varjak a csapatot.Adjanak a szakmai stabnak bizalmat es hatalmat,hagyjak öket dolgozni!Legyenek szorossabb kapcsolatban a honlap szerkesztöjevel!
Szakvezetes:biztos vannak tehetseges fiatalok,de rutinos jatekosok nelkül nem megy!Meg nem kesö igazoljanak ilyen jatekost.Szemelyesen en kerdeztem meg nincs mod es lehetöseg NY-EU-bol igazolni most kiderül az uj edzö onann akar,hat legyen.A jatekosokra hassanak ra,hogy teljesitsenek!Ha nem megy maskent a jatekos legyen kispados vagy üljön a lelaton!Ehhez a kubvezetes is kell!Ha pedig jol jatszik premizeljak,dicserjek meg!Ne engedjek meg,hogy meg ha edzömeccs is komolytalanna valjon.Ahogy lattam eröletileg fizikalisan is problema van nemely jatekosnal,csak megemlitem"FITNESS"program.
Honlap:Visszatekintve a korabbi idökre tartalmasabb es föleg naprakesz volt es most?!
Az FTC honlapjat is szoktam nezni es ök el vannak adosodva,masodosztaly, de a holap nagyon jo.
Tan a minösegnek az az oka,hogy keves info jut a szerksztökhöz!Nehany dolgot akkor is lehetne csinalni.A szurkoloi kerdeseknel mar van nehany megjegyzes.
Mindezt nem banto szandekkal es rosszindulatbol irtam,ha valakit bantoan er boccs erte!Kicsit hosszura sikeredett.HAJRA SOPRON!!!!
 5. Antilop 2006. Augusztus 20. 11:20 
Hogy megkérdeze a fönököt kit szabad betenni ki helyet.
 4. Judas* 2006. Augusztus 20. 10:59 
Találtam egy igen csak elgondolkodtató hozzászólást az NB1.hu fórumán:
"Mindenek előtt gratulálok az MTK-nak, kegyetlenül kihasználták a védelmünk (finoman szólva) kisiklásait. Az a szörnyű, hogy egy nagy arányú vereség után az egyik legjobban játszó játékosunk a kapusunk volt Rabóczki. Mellette az én véleményem alapján csak Demjén meg Horváth Andris nyújtott értékelhetőt, elöbbi kifejezetten jól is játszott, de amíg a csatáraink nem rúgnak gólt addig nagyon sok gondunk lesz. A játékvezetésről meg annyit, hogy azért nem elhanyagolható tény az sem, hogy nem csak az MTK kárára tévedett hanem a miénkre is. Ugyanis nemcsak a hátulról való becsúszásért jár kiállítás amiért hiányzott a védelem oszlopa (Bagoly) hanem könyöklésért is, ez pedig a tegnapi napon elmaradt számunkra még kecsegtető állásnál. Ettől függetlenül a 4:1 számunkra volt impozáns eredmény. Rabónak az a nagyszerű bravúrja Németh Krisztián ellen fantasztikus volt.
Béla királynak pedig gratula.

Az edzőnk amúgy 1:3 nál miért ment be az öltözőbe pár percre? Szívgyógyszerért?

Hajrá Sopron!

Szerkesztette: slcfan (Ma 08:23:52)"
 3. mfel 2006. Augusztus 20. 09:41 
Bagoly valóban összefogja és irányítja hátul a védelmet, de szerintem az illúzió, hogy ha ő ott lett volna, akkor utolérjük Hrepkát, Kantát, Németh Krisztiánt. Gyorsaságban nem vesszük fel a versenyt. Ezt csak nagyon nagy szervezettséggel, váltásokkal és nagy figyelemmel tudtuk volna megoldani.
Gyerünk Landi, dolgozz velük!
HAJRÁ SOPRON!
 2. socaa70 2006. Augusztus 20. 08:05 
A Bagoly nélkül kalap kaka a védelem!
 1. Christian 2006. Augusztus 20. 06:44 
Remélem az edző össze szedi a srácokat, mert ez így elég gyengusz!A védelmünk hagy némi kívánni valót maga után!!! Ez a válasz azoknak akik azt mondták minek ennyi védő. Hát ezért... No de gólt se nekem kellene rúgnom...
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2019. augusztus 24., szombat
Bertalan
H K Sz Cs P Sz V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470