English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Fecze duplázott
Fecze duplázott
Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 98. Judas* 2006. Augusztus 19. 21:49 
Sok okos hozzászólást olvastam, de sajnos a tények nem hazudnak. Valóban válság van a soproni fociban...
Mindenesetre szerintem is hagyni kellene a Landit dolgozni, szánjuk rá nyugodtan ezt az évet és akkor talán a 2007-2008-as szezonban megcélozhatjuk az 5. helyet. :))))) Én most is azt mondom, hogy ennyi légióssal nem jutunk egyről a kettőre! Akkor inkább tényleg jöjjenek a magyar fiatalok, Feczéstől, Gegéstől, Csikóstól és sorolhatnám őket sorban. Mert ez így nem vezet sehova. A Rabó nem ért szót a társakkal és gondolom ez nem az ő hibája. Azt kell mondanom ez a leggyengébb magyar bajnokság az utóbbi években és mi így sem tudunk maradandót alkotni.
Persze, hogy optimistán kell gondolkodni, na de azért tudjuk, hogy meddíg realitás és mitől álmodozás. Mert ugye a kutya is biztos benne, hogy utoléri a farkát (optimista), de mint tudjuk soha nem éri el!! (realitás) Szurkolni meg persze, hogy szurkol az ember, hiszen ettől vagyunk szurkolók. De emberek a türelem is véges. Tudom, hogy csak most kezdődött el a szezon és rengeteg időnk van még de azért ilyen csúfos vereségeket nem kellene elszenvednünk. A három meccsből kétszer játszottunk idegenben és összesen három kapuralövésünk volt a 180 perc alatt. Na ez a kritika a javából, nekünk nem is kellene megszólalnunk... Mellesleg két edző munkája alatt született ez a két gyászos teljesítmény, ami számomra most már egyértelműen kiderül, hogy itt a játékosok képességeivel van a gond!!! Ez meg a szakmai stáb hibája, hiszen ők hozzák a játékosokat és nem mi. :)

Hajrá Sopron! Hajrá piros-fehérek!
 97. mfel 2006. Augusztus 19. 21:43 
Acidburn! Én párhuzamosan hallgattam a Petőfiben, és ott nem egyszer kezdte azzal a riporter a belépőjét, hogy Demjén cselezett, beadott, stb. az MTK kapujánál. Szerintem is szelektálnak az internetes tudósítók.
 96. mfel 2006. Augusztus 19. 21:41 
Hár sun, így van ez, ha románok játszanak, egyesek szemében az a baj, ha magyar, ráadásul soproni fiatalok, akkor meg az...
HAJRÁ SOPRON!
 95. acidburn 2006. Augusztus 19. 21:41 
Na akkor sun te is gyorsan beregeltél mert megsértették az ismerösödet?

Az egyik MTK drukker ezt írta az nb1.hu honlapján "Amúgy a Sopron elött is le a kalappal, mert amíg bírták energiával, nagyon jól és szervezetten játszottak.". Tehát akkor lehet, hogy az online közvetítés túlságosan egyoldalú szar.

Viszont a 4:1 szerintem is rossz eredmény.
 94. sun 2006. Augusztus 19. 21:25 
Te Nagyon Nagyon Szerencsétlen brigade brasil!!!

Van egy tanácsom a számodra:Menjál alukálni és temesd a fejed a párnába!Álmodozzál arról, hogy milyen jó is lenne értelmes embernek lenni és kívánjad azt, hogy tötrénjen veled csoda, aminek fejében megszűnsz ősbunkónak lenni!
Kívánom neked tiszta szívből!
Csikinek pedig gratulálok és játszjon rengeteg eredményekben gazdagabb meccset!!
 93. mfel 2006. Augusztus 19. 21:24 
Köszönöm, egy igazi, konstruktív megoldási javaslatot vártam! Egyetértek, az irányító középpályásról szerintem tavasz óta egyfolytában írunk, de sajnos eddig semmi. Landi azt nyilatkozta, hogy német vagy olasz rutinos róka kell ide, remélem most hallgat rá a vezetés, még nem késő!
HAJRÁ SOPRON!
 92. Pöcsi 2006. Augusztus 19. 21:20 
Az elözö ket hozzaszolashoz csak igy legyen
 91. Dewmist 2006. Augusztus 19. 21:19 
...és, esetleg sürgősen igazolni egy hazai szinten kiemelkedő tudású irányító középpályást, aki mozgatja a csapatot és fazont szab a játékunknak. Még nem késő!!!
 90. Dewmist 2006. Augusztus 19. 21:15 
Mi lehet a megoldás? Hát, szerintem az, hogy végre egy edzőt haggyanak nyugodtan és hosszútávon dolgozni! Ne áltassanak minket "dobogóesélyes" csapattal, nyugodtan mondják ki, hogy hosszú távra tervezünk az ideigazolt játékosokkal ( amibe én nem igazán hiszek...)és ez a szezon (idény?) a csapatépítés jegyében telik. Nem volna ezzel semmi gond.
 89. mfel 2006. Augusztus 19. 21:09 
És még valami, mi lenne szerintetek a kiút? Ha van (valódi) megoldási javaslat, elő vele! Az hogy Vizer menjen el, nem hiszem, hogy segítene rajtunk. Edzőváltás volt megint, ez valóban nagy probléma, de talán a tulaj nem fog olyan sokszor és olyan ügyekbe beleszólni, amihez nem ért, talán Selymes az állandóságra szavaz.
 88. Pöcsi 2006. Augusztus 19. 21:08 
Csak meddig leszünk NBI ek ,mert ha igy folytatodik biztos,hogy nem!
 87. Pöcsi 2006. Augusztus 19. 21:05 
brigade brazil Tökeletesen Igazad van,oriasi a problema nalunk!
 86. mfel 2006. Augusztus 19. 21:04 
brigade_brasil: Nincs rajtam rózsaszín szemüveg, de az élet minden területén igyekszem optimistán gondolkodni. Láttam én is az SVSE edzőmeccset. Abból nem érdemes következtetéseket levonni... Hogy a vezetés, Gendúr és a többiek mit művelnek? Nem foglalkozom vele, mert úgysem tudok ellene tenni. Megpróbálok minden pillanatban a játékosoknak szurkolni, mert ha valakik, ők tehetnek azért, hogy olyan teljesítményt nyújtsanak, ami nekük, szurkolóknak örömet okoz.
Lehet szidni mindenkit, a béka feneke alatti mélységről beszélni, de Vizeren kívül senki sem jött, aki pénzt adott volna a soproni focinak.
És mégegyszer leírom, lehet, hogy nem vagyunk sokan ezzel a véleménnyel, de még így is szívesebben járok NB 1-es meccsre, nézni Újpestet, Kispestet, MTK, Debrecent, stb, mint NB 2-es meccsekre.
És kik a tehetséges fiatalok?
Korudjiev, Feczesin, Magasföldi, Cigan, Homei, Demjén, Ivancsics, Birtalan, stb.
Szóval továbbra is HAJRÁ FIÚK, HAJRÁ SOPRON!
 85. Dewmist 2006. Augusztus 19. 21:04 
brigade, sajnos jól látod a helyzetet, mint, ahogy mumus is. Az a legelkeserítőbb, hogy az online közvetítés szerint a gólon kívűl ( rögzített játékhelyzet ) egy azaz 1 említésre méltó momentumunk volt az első félidőben! a másodikban pedig EGY SEM!!! EZ a qrva nagy probléma!
 84. Pöcsi 2006. Augusztus 19. 20:59 
Erre sok mident nem lehet mondani,ahogy az edzömeccset neztem veled Mfel nekem abszulut nem tettszett!Ez szerintem nem csapat csak par jatekos aki együtt jatszik!A szemlelet rossz a csapatnal es a sok edzövaltas!Akkior is HAJRA SOPRON!!!
 83. Antilop 2006. Augusztus 19. 20:57 
Sebaj fiúk!Csak elöre!Hajrá sopron!
 82. mumus 2006. Augusztus 19. 20:55 
Kár érte.
Ha jól látom az online közvetítéseket, megint alig kerültünk oda a kapu elé.
Kiváncsi vagyok mit mond majd az edzőnk.
Megjegyzem, az MTK vereséget bekalkuláltam, de nem 4:1-et!
Hajrá Sopron!
 81. brigade_brasil 2006. Augusztus 19. 20:54 
Mfel
Vedd le azt a rózsaszin szemüveget!külömbség köztünk meg az mtk között,hogy ők együtt maradnak a te álltalad emlitett fiatalok meg már nem itt fogják kezdeni a téli felkészülést mind ahogy Rabó és Andris se!!!Milyen csapatról beszélsz?Milyen tehetséges fiatalokról?tehetséges fiatal a balogh a bori és a többi mtk-s akikkel ha játszik a magasföldi ésa fece jó teljesítményre képes!De mind mostanra kiderült jó csapat nélkül egyik se ér semmit!Itt sopronba nagy gáz van !!!És ezt jó lenne már nektek is észre venni!Amúgy milyen tehetséges fiatalokról beszélsz mert a románok nem azok!mert akkora tehetség én is vagyok mind a cigan másfél év alatt lehet bele botlok 2 labdába is nem egybe!a bolgár gyerek aki úgyn ügyes de úgy elnyomják mind a csikket!A gege és társai akiknek akkora az arcuk de még nem mutattak semmit!másfél éve töketlen a középpályánk és acsatársorunk!!!nevetséges szakemberek dolgoznak a klubnál élükön gendúrral aki teljesen szétzülleszti román csatlosaival a klubbot!Ilyen gyenge vezetőség még itt nem volt mind ahogy a honlap se volt még ilyen fostalicska!peddig annak idején 1x elindult ez is!Ez a harmadik fél év hogy csapatot épitünk azzal a Vízer mondattal hogy jók leszünk élcsapatot akarok!azóta csak a paraszt vakitás megy kezték azzal hogy most jöttünk majd tavaszal jók leszünk az eredményt tudjuk!A tavasz anak jegyében telt hogy ütőképes csapat lesz a bajnokság kezdetére!3 bajnoki és a edző meccseket látva :)))))SOHA NEM VOLTUNK MÉG ILYEN GYENGÉK!!!10-en faszomtudja hány idegenlégiós és 1 -0 szerencsével az nb3-as SVSE ellen ahol rabó 2-3 ziccert fogott ennek tükrébe mit vártatok!!!Csikós apályán! te atyaúristen meddig süllyedhetünk még!
 80. mfel 2006. Augusztus 19. 20:53 
Dewmist, jogos a felvetésed! Ha önbizalom növelőnek szánják, hát nem a legjobb taktika, mert így csak magukat csapják be, és lehet, hogy nem küzdenek 100 %-os erőbedobással.
Sajnos úgy tűnik, Bagoly kiválása a védelemből meglátszott a hátsó alakzaton. A gyors MTK támadókkal nem tudtuk felvenni a versenyt.
Sebaj, gyorsan levonni a tanulságot, holnaptól keményen készülni kell, remélem, Landi gatyába rázza a fiúkat!
HAJRÁ SOPRON!
 79. Dewmist 2006. Augusztus 19. 20:52 
No, signor Landi, lesz még mit alakítani... ha lesz rá még ideje...:-(
 78. márk 2006. Augusztus 19. 20:52 
Realitás 2006 augusztus!
Lesz ez jobb is, mert fiatal a csapat, jó edzővel (azért jó edző, mert Soprontól nyugatra van az edző szülőföldje). Én szurkolok nekik, hogy jobbak legyenek.
 77. arameus 2006. Augusztus 19. 20:51 
4-1 maradt a vége.
 76. Dewmist 2006. Augusztus 19. 20:48 
mfel, tökéletesen igazad van, de éppen ezért nem kellene a vezetőségnek ( és a játékosok többségének ) úton-útfélen azt nyilatkozni, hogy az első háromba akarunk végezni!?
 75. M. 2006. Augusztus 19. 20:48 
4:1
 74. divi 2006. Augusztus 19. 20:42 
vidi pécs 2:2
 73. mfel 2006. Augusztus 19. 20:35 
Ne károgjunk, miért lenne nagy zakó? Sajnos az MTK egy egységes, összeszokott csapat, a fiataljaik több éve együtt játszanak. Mi is most indulunk ezen az úton, sok fiatalt vettünk, akik nem is rosszak. Ezt kell nekünk is csinálni, egy komoly edzővel összeszokott csapattá formálni őket.
Gyerünk, szépíteni!
HAJRÁ SOPRON!
 72. Antilop 2006. Augusztus 19. 20:24 
Hát sajna ez szép nagy zakó lesz...
Robi remélem mecs után összekapod a fiúkat
 71. divi 2006. Augusztus 19. 20:23 
mtk kapufa
 70. M. 2006. Augusztus 19. 20:21 
bejött a Cigan
 69. Pöcsi 2006. Augusztus 19. 20:19 
Szep kezdes es a vege...?
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2020. július 9., csütörtök
Lukrécia
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470